jod

Jag är matt, Jag har ont och jag jobbar imorgon.

23 augusti

har telefonerat större delen av kvällen. mysigt med samtal tycker jag. speciellt om de är från någon man tycker om. Man hinner som med så mycket fast man har luren fastklistrad i örat. Roligare att göra trista saker helt enkelt.

22 augusti

ha kul.. Igår mitt inlägg om rädsla. Idag på mötet snackade vi mycket om olika sorters rädsla. Hur man bemöter rädsla och hur man lär sig behärska det på bästa sätt. Bra kurs eller handleding eller vad man ska kalla de. Satte mycket bra tankar i snurr. Förövrigt så är stoppet i dassen borta. Kennet var tvungen att komma till undsättning, tur det! För det var stopp! Lite plastgrejjer och ja en hel dassrulle typ. skönt med dass iaf, slipper hålla sig till jobbet. ja just fick förlängt fick jag veta idag. Så ja det känns Skönt!

21 augusti

Jag är så stolt. Min gosse är expert på att göra mig stolt, så där löjligt stolt ni vet. Han är så duktig att gå på pottan, han är så duktig att tvätta munnen och händerna, han är så duktig på allt. Han är till och med duktig på att sätta stopp i toan, det är väl säkert bra de med.. till något. Två gånger i dag, en med massa dasspapper, men vad gör det? vi har ju faktiskt kul. Andra gången var mindre kul,eller är. Något som sitter så in i helvettes hårt där i rören så ja jag vet inte vad jag ska göra. Det är stopp. TVÄRSTOPP! vattnet är nästintill på golvet och jag har provat allt utan några framsteg. Han är busig min son. När jag frågar vad som är där nere svarar han att han inte vet. När jag frågar vem som vet det svarar han nisse. Om jag frågar om han ljuger så kollar han på mig och säger jag inte ljuger. Nisse ska nog få komma och fixa skiten han ställt till med!

21 augusti

att vara rädd är nog fan bland det värsta som finns. Att vara rädd om någon kan också var påfrestande att gå runt och oroa sig, hut personen har de om dom har det. Men rädslan är som mjuk när man är rädd om någon oron tar som över. När rädslan blir extrem och hjärnan stannar upp, man hinner se alla minnen spelas upp som film, man stannar upp i rörelse och blir som fastfrusen. Då är det fan inte kul. Hjärtat slår på i hundranittio och svetten börjar frodas i pannan. slutar det väl så kommer chocken, chocken som sätter kroppen på någonslags återhämtning, man skakar och huttrar och är förmodligen glad över att det gick vägen trots allt. Fyy och fan! Rädsla är vidrigt vare sig de är rädsla för små spindlar eller rädsla för livet.

iuiohyuh

och min ukki har ingenting med inlägget nedanför att göra. Skrev på telefonen och det blir lätt så med t9 och jag och stress.

ukki

Jag har väldigt svårt för människor som tror sig vara så mycket bättre än andra, människor som har svårt att se sin verkliga bild av sig själv. De är som att dom har någon tavla av någon form av högre makt inristad som de står deras namn på. Är de frågan av makt eller osäkerhet? Eller kanske rent av en blandning. Ja jag vet inte vad de beror på men garanterat något sådant. Människor som är först att visa sin plats i sociala sammanhang är kanske en släkting eller ja kan nog handla om samma person de med. Men faktum är att de är fruktansvärt jobbigt att prestera sitt bästa med en sådan person, som ser mer brister på ett torkat bord än bristerna utanför detta fönster där bordet står, där allt är grått och kallt, burkletarna gräver i soporna och vissa har knappt mat till dagen efter. Né om jag någonsin blir sådan hoppas jag att någon tar tag i mig, skakar och tvingar mig att svälja lite av mig själv för någon annans skull. Fan att inte alla är lika klyftigå som mig.

9 augusti

Jag ville bara dela med mig av min stolthet till er. Jag är en stolt mamma. Alvin har slutat med tutte, länge sen nu men iaf. Och det största han är inte längre ett blöjbarn, inte om dagarna. Jag är så stolt över honom och han är så duktigt. Nattblöja kör vi på nu. Åh han är själv så stolt, spelar ingen roll om det händer olyckor ibland men hela dagen idag har han tagit sig till pottan. mammas stora kille.

6 augusti

Jag är ledig i helgen och det har jag med all rätt att vara, tycker jag själv eller kommunen. VAd vet jag. Vi ska på marknaden imorgon och sen har vi väl inte något annat inplanerat. Kan vara skönt det med ibland. Har lillebrorsan här, han sluddrar eller pratar fort och mycket, kan vara både och. Jag själv sitter och syr eller skulle sy men jag får inte maskinen från 70 att fungerar, varken tråden som den ska eller ja jag ska vara ärlig jag har nog tagit vatten över huvudet igen.

4 i åttonde

Att utföra en handling på bästa sätt är kanske att göra den efter punkt och pricka. På sitt eget sätt eller någon annans sätt. Att göra den efter smak och tycke eller att göra den stel och trist. Antigen gör du den med passion och gjädje eller så gör du den under tvång och resultatet blir där efter. Det spelar nog egentligen ingen roll hur du gör bara att du gör. På ditt eget eller någon annans vis, de spelar igen roll.

4 augusti

Min största tabbe här i livet är inte att jag förfrös mig om båda kinderna när jag var mindre och numer har två vita fläckar i ansiktet. Det är absolut inte att jag skulle låtsas vara den jag inte är och det är absolut inte att jag satte min första tatuering på en helt galen plats. Den sitter på revbenets framsida, under bröstet. När jag tar av mig behån syns den inte. Bröstet fungerar likt en rullgarin. Små fiffigt eller helt enkelt stenkorkat. bedöm själv!

2 augusti

Trist och läsa om mina dagar jämt. Fast dom är inte så pjokiga som de kanske låter. Jag gillar mitt jobb, mina vänner och min familj. Och de är väl de jag antänder min tid till.

RSS 2.0