28 oktober

Vilket lov kan jag säga, har inte gjort ett skit men lika glad är jag för det. Det känns som att jag verkligen har tagit vara på lovet och sovit och vila. så nu kommer jag orka hela skolan. Ne men jag har faktist inte gjort så mycket men idag hade jag tänkt att åka upp på stan och kolla om dom har nått fint som man kan ha på sig till helgen få se om stigge blir den som följer eller madde, kanske båda eftersom stigge har fått pengar och var sugen på en tröja. just nu sitter jag bara och kollar lite på tv det är 4an som är på och det är efter tio som är just nu.  Ne nu ska jag ta och lira lite bloons sen väcka älsko så jag får mat.


24 oktober

Det var ett tag sedan jag skrev här men har inte riktigt hunnit med har varit mycket med skolansen träningen osv. i dag var sista skoldagen för det här året och det känns väll både skönt och jobbigt eftersom att jag har praktik nu efter lovet. Praktiken inom handikappomsoren ser jag fram emot men inte den på sjukhuset. aja men det ska nog gå väge hoppas jag. ihelg händer inget speciellt tror jag ska bara ta det lungt och mysa! 


15 oktober

Jag brukar inte skriva så mycket om dig men idag får du den heder platsen här på bloggen bara för att du är du.

Nu har mer än ett år gått sen vi satt hos dig på glaciären och du var lite smått nervös du vågade inte säga allt för mycket och nog kom det många vita löngner från dig för att du skulle verka vara den "perfekta". haha jag skrattar bara jag tänker på det! Någon dag efter hade du samlat lite mer mod och du drog fram gitarren och drog någon esmeralda låt kommer jag ihåg och du spelade högt och sjöng tyst så att jag inte riktigt skulle höra och jag kommer ihåg att du var jätte stolt när du satt där på stolen och hade sjungt klart. Själv tyckte jag bara det var pinsamt och hade svårt att hålla tillbaka skrattet tror till och med att jag började små skratta. Men de var ju charmigt på sitt sätt. Nu så här efteråt är det bara roligt att kunna tänka tillbaka och skratta tillsammans åt allt sjukt som hände då. det har varit det första året med dig och mer ska det nog bli! Jag älskar dig hjärtat<3  


14 oktober

Mitt nya liv har jag startat och det innebär massvis med träning. Eller jag hade velat det iaf men nu är det så att jag är för slö så det får duga med innebandy träningarana och att jag promenerar varje dag. Försökte få med madde idag men det var inte så lätt, hon hade haft ute dag idag och lirat fotboll för hela slanten så kan ju förstå om hon inte orkade men imorgon skulle hon med så får knata själv idag kanske svenken får följa om hon har tur. idag hade vi fotografering i skolan som jag inte riktigt var helt insatt i eller jag hade inte en endaste aning om det, men jag var med vad gör man inte för gänget. det händer inget speciellt i mitt liv just nu som vanligt så det ser lika tråkigt ut varje dag fast jag har ganska kul! I helg blir det av att åka ut i skogen med brudarna och ta det lungt fy vad skönt det ska bli hoppas bara att vi får bra väder och att plan 1 håller. Det blir spännande! ne nu ska jag fortsätta med engelskan så jag blir klar idag.

Sen måste jag abra skriva att jag inte kan förstå dig riktigt. okej om du hör av dig då och då men när det bara är på fyllan så orkar jag inte och du har ju som inget vettigt att komma med heller så. Gå vidare!


7 oktober

Idag har jag inte gjort mycket bara varit i skolan och sen efter det övningskörde jag lite och nu sitter jag här hemma och lyssnar musik och löser korsord. Jag börjar bli som mormor. Igår i skolan hade vi hlr grejjs så hade inte vanlig skoldag och det var ju skönt. Imorgon har vi ergonomi med emilias mor så då ska vi vara på sjukhuset hela dagen, skönt en till slapp dag och så blir det ju lite spänki och se vem hon är. idag får jag hämta ut mina kläder som hade kommit från hm fast skulle först få dom nästa månad så få se om allt har kommit och få se hur jag löser de med nästa paket som skulle ha kommit, det måste ha blivit nå fel. aja men isf så hoppas jag på att allt har kommit. Senare tror jag att jag ska ut och promenera eller något, det känns som att det skulle behövas. Älsko kommer väll snart så får ta med han.

4 oktober

helgen har kommit och det behövdes, dom sista dagarna i skolan var inte kul alls har varit konstigt trött och ne det var inge roligt alls. Igår var jag med stigge och vi åkte till hans mamma för att kika på idol och efter de åkte vi hem till han och kolla singing bee och utröstningen i idol. Skönt att Johan vart kvar han är så söt. Sen förtsatte vi att kolla desperate housewive eller hur det stavas men iaf så såg min går dag ut och idag vet jag inte vad som händer kanske skulle äta på grillen med biri och stigge men ser ju hur det blir annars vet jag inte förtsätta att kolla desperate så vi kommer till säsong 2. Imorgon kommer nya avsnitten av andra avenyn ut det är alltid en höjdpunkt! nu ska jag gå och lira lite xbox.


RSS 2.0