23 oktober

Nu har jag beställt lite kläder åt gossen, så nu kommer han bli glad. Alvin och jag har myst till idol nyss och för engångskull så tyckte han om det. Jag var tvungen att möblera lite men det är sånt som hör till. Det är sådana här stunder man borde vara två när gossen ska sova och jag får datorbehov. Han tycker att tagentbordet är så intressant. Det får bli bilder istället för text, här är det som jag klickade hem från hm.

22 oktober

sådär nu är vi vakna, ätna, påklädda och redo för dagens alla utmaningar. Idag ska Alvin vara med ukki medans jag ska ut och övningsköra. Hoppas bara han orkar vara vaken till tolv, tror inte de han har ju vaknat redan 6 eftersom stian snoosar hur länge som helst och klockan forsätter att ringa. Jag lovar om han inte stiger upp imorgon på första ringningen så stänger jag av telefonen så får han komma försent. jag är måttligt less på den där ringsignalen och på han också för den delen. ne nu ska jag gå och skriva en lapp med alvins mattider och skit på, nu är jag lesss..

19 oktober

I dag på morgonen när jag vaknade så insåg jag att det hade kommit en massa snö, samtidigt som jag insåg det så försvann motivationen för en promenad igen. Men nu har jag hunnit ladda om och det blir en promenad istället. Det är så skönt när man kommer in igen och känner att man har gjort något. Idag ska jag ringa Kent Tunlind och se om bilderna på Alvin har kommit, hoppas det. Han är så bra på att fota så det blir så bra bilder. Tror för övrigt att jag håller på att bli sjuk eller något. Jag somnade vid elva igår och imorse när Alvin vaknade klockan 8 så var jag svin trött. Skumt. Det är nog något i görning, nu måste jag underhålla min son innan datorkablarna ryker.

17 oktober

Igår vart det utgång, men har tyvärr inga bilder för batteriet i kameran var helt slut. Vi var först här sen ville frida till jimmy och efter jimmy så knallade vi till Evelina. Hade kul hela kvällen och det är väll det som räknas. Hos evelina sjöng vi singstar och jag är lite hes ännu så jag sjöng som om det vore det sista jag skulle ha gjort. Hojja vad människor är vidriga mot varann på fyllan bläää. Vissa kan ragga hur många som helst på en kväll och sen skita i stackarna som inte dög. Vissa liggger och hånglar som det är det sista dom gör och vissa tror verkligen att dom äger allt och alla. Ne hoj jag menar bara att när alkohol sätts i vissa kroppar så finns det som ingen hejd. Jag själv hade aldrig kunnat dricka mig för full för att jag skäms hade det hänt så hade jag nog åkt hem och inte krogen. Det är jag det och inte ni.Ne nu ska jag hoppa i duschen och vänta min favorit, jag saknar han. Vi ska mysa som bara den när han kommer.

För övrigt så står jag fullt ut för det jag har sagt. Och då menar jag det JAG har sagt. Jag har inget och dölja men herregud allt är så barnsligt. Ni blir vänner igenom att trampa ner mig, häftigt va? Inte det minsta. Och det allra allra häftigaste borde väll ändå vara att allt är som vanligt. Eller låssas, Fan stå på er och säg vad jag har gjort i stället för att låssas ringa och fråga hur det är!? BARNSLIGT!! Nog fan trodde jag att vissa var bättre än så. Gör mig en tjänst ring mig aldrig mer så behöver jag inte gå och grubbla över vad jag kan ha sagt och gjort i flera veckor igen. Har jag klarat mig utan er nu så lär jag väll göra det resten av mitt liv också. Det är ensamt men JAG är bättre än så.

15 oktober

Åh jag är glaaaad! 

15 oktober

Igår fick jag äntligen min efterlängtade safarimacka den satt fint. Jag som har längtat efter denna macka hur länge som helst. Var och kremerades lite igår också och nu tog jag den med ansiktskanonen men inte vet jag om det var så skönt, kallt som fan om fötterna. Kanske ska testa malins stil, då hade jag nog inte frusit om tossingarna. Det kanske är något. Vem vet. Ne idag har jag bara vikt tvätt och lekt med Alvin, han somnade precis i sängen. Han är så söt när han sover. Ska vänta in min bro som skulle komma hit efter skolan men det är ju som några timmar dit. Under tiden ska jag nog surfa lite till och sen väntar den där diskmaskinen på att bli tömd. Och så måste jag lyssna musik, frida gillade inte riktigt vart jag låg på musikhögen så det ska jag försöka fixa.

12 oktober


7 oktober

Sådär nu ska jag försöka mig på ett nytt inlägg, har försökt redan tidigare idag men hann inte skriva färdigt innan gossens tålamod tog slut. Igår var jag och handla och sen gjorde jag inte något mer nämnvärt. på kvällskvisten vart jag sugen på godis så jag tänkte knalla och buya det men det slutade ändå framför tvn utan godis. Jag har börjat kunnat kontrollera mitt godissug nu känns det som, fast var ju likförbannat tvungen att köpa litegrann idag för att jag var så duktig igår. ni hajjar. Jo igår var det en bra serie på tv plastikkirurgerna på tv4+, eller ja den kanske inte är så bra men den lilla modiga killen som var med gjorde hela programmet. En 9åring som hade utåtstående öron, som blivit retad sen förskolan hade bestämt sig för att operera sig bara för att dom skulle sluta kalla han för värsta clownen. Han var så rädd för alla sprutor och usch det var vidrigt att kolla, jag grinade och jag har ännu inte kunnat släppa den här tuffa killen. Han kommer att gå långt en dag, eller ja jag hoppas det för att visa alla andra hur bra han är. Ne nu ska jag släppa de och fortsätta men hur min dag har sett ut. Jag och Alvin vaknade vid halv nio, andra dagen på rak han sover nästan tolv timmar utan att vakna. Vi gjorde oss i ordning åt lite och sen har vi suttit på köksgolvet och rulla lite boll. Oj vad stor han lät "rulla lite boll" men det har vi gjort. Sen har vi varit på öb och sen hos mamma och mormor och ukki ville bjuda mig på mat så har varit där och ätit. Sen har vi väll inte gjort så mycket mer varit hemma och gjort lite småfix och imorgon ska jag och lilleman på uppdrag! Hoppas bara på att han tycker att det är roligt men det tror jag han är så bra! Ne nu ska jag ta och hoppa i säng med min bok till sällskap.

5 oktober

Både jag och Alvin har sovit som små grisar, vaknade för ungefär en  timme sedan och nu är vi utvilade som bara den! vi hade tänkt att promenera lite sen när han ska sova och ja det är väll allt vi hade tänkt göra. Skönt att bara ta det lungt en hel dag fast få se vad lilleman tycker om det. Nu blir det pyjamasbyte och kramkalas. 

4 oktober

Idag på förmiddagen knallade jag ner till mamma och gänget. Det var ovanligt kul att promenera när det knastrade under skorna. Har kommit hem för ett tag sedan ska kika på julgardiner och sånt det är ju dags för det snart. Det händer inte så mycket mer i våra liv just nu, vill att frida ska komma hem och sluta spaa sig. Behöver lätta på dagboken, sidorna börjar ta slut snart. Jo just höll på att glömma skriva att jag har gjort bort mig igen, varför ska jag alltid låssas vara något jag inte är? Bli så irriterad på mig själv när jag fattar lite för hastiga beslut. Har låssas vara någon frisör nu och mitt hår ser ut där efter. Tur att mamma räddade det lite iaf. Nu ska jag ta hand om tvätten.

3 oktober

Har just ätit och jag lyckades koka mandelpotatis utan att det slutade i mos, första gången jag lyckas ha kvar hela potatisar efter kokningen. Tidigare på dagen var jag på stan med mamma  och kika och det var gole kylmä ute så måste hitta en vinter jacka. Förövrigt så kan jag få bröstcancer nu med gott samvete stödjer dom nu rejält har hela två bröstcancer-rosetter. Ne nu ska jag hoppa i duschen och värma mig lite och sen ska jag nog ut och promenera en sväng.

2 oktober

Igår var ingen rolig dag, inte alls på något sätt. Har sovit dåligt inatt så är svin trött redan och klockan är inte mycket. Har varit och promenerat och så har jag dammsugat och skurat. Flitig tycker jag själv då. Och sitter just nu och väntar på att kläderna ska vara klar. Hann inte med mitt solande igår så det får jag ta idag, kanske om jag orkar och har tid. Nu ska jag ta och rapa lilleman han har ätit klart.

1oktober

Solariebrun solariebrun kan inte vara fel, va brun som kanel. Solariebrun solariebrun vill inte va blek, va brun som en grek. Tror att jag ska gå och steka lite hade vart skönt, fick sug efter att jag pratade med mamma hon hade varit. Har fått en så kallad arbetsskada, varje morgon när vi vaknar brukar vi gå och mysa framför tvn till vakna med the voise. Och idag har jag inte kollat och jag går och nynnar på den där solarie låten. Nu ska jag kila till coop och köpa hårfärg och sen ska jag försöka mig på de där med slingor själv. Alla andra var så upptagna idag så nu när jag har bestämt mig för det så måste jag ju fixa det idag. Vet redan att de kommer se för taskigt ut men jag ger mig inte, har jag bestämt mig så har jag. Efter det blir de bullbak det är ju kanelbullens dag på söndag och sedan ska jag nog kremeras lite om jag orkar med det.


RSS 2.0