14 juni

Lathet anses vara ansvarslöst/vidrigt/fult men samtidigt strävar vi ju alla i att få tid över och under den tiden endast lata. Är det inte lite så att vara lat är något man egentligen inte visar eller man vill inte bli kallad lat. När jag själv föreställer mig en lat person så dyker en småfet person upp, som till största del grundar sig i mina fördomar. Lathet gror lathet. Det borde väl ändå vara så, det ÄR så det lät vettigt.

13 juni

Egoism är något fult och som många gärna inte är. Men när det väl kommer till kritan så kryper liksom egoismen ut och blottar sig. Lite eller mycket. Vi alla har det där, vissa mer än andra. Är jag snäll mot dig så kanske det är för att jag ska känna mig som en bättre människa?( finns sånt folk också) Jag kanske gör snälla saker för dig för att jag älskar dig? Men vad betyder älska? Vissa gör snälla saker för att dom är rädd att förlora personen. vilket det är väldigt egoistiskt. Då de endast är egot som spelar in åter igen. Kanske egentligen inte spelar så stor roll vem man gör goda gärningar för, för andra,för en själv? Kanske räcker med att dom blir gjorda!

Morgonfunderigar.

6 juni

Gullungen sover, jag borde sova men sitter och håller på med massa andra saker. Alvin har förövrigt börjat prata väldigt mycket om vad han ska köpa eller vad mamma ska köpa åt honom och han kommer inte med billiga saker.
Igår tror jag det var så kommer han till köket och berättar något sen helt plötsligt så säger han. Mamma köpa bebis mig. Och jag frågar vad han skulle göra med en bebis och han svarar leka och kraaaama. Jag övertala honom att en hund är mycket bättre sen kommer moster och vi kommer in på ämnet igen. Då säger alvin Mamma köpa bebis mig, mamma inte ha bebis, mamma ha vovve. Sen har han pratat om en häst också, men vart den ska bo kunde han inte svara på. Jag sa jaha har du tänkt att hästen ska få bo i ditt rum? Neee de allins rum! han Är helt klart det bästa som någonsin har hänt. 

5 juni

Och jag har huskurat hela gårdagen utan resultat trodde jag. Fan mina bihåler var täppta och ont gjorde de, första gången faktiskt jag ahr varit med om det. Iaf i natt när jag skulle lägga mig kände jag hur det börja rinna slem i halsen och jo visst när jag gick på toa vatr jag typ täpt i näsan. När jag vaknade idag hade jag inte ont alls så det funkade ju! Ska baka bullar idag när alvin vaknar och sånt. har som inga andra planer, eller jo ska nog förbi en vän kanske om dom tänkt vara hemma. Med nybakta bullar kanske? tänk om jag skulle vara så gullig:)

3 juni

sitter och glor på storebror samtidigt som jag försöker vakna till liv med en kaffe. Ja det tar flera timmar för mig att komma igång på morgonen har ändå vaknat halv 8 och är fortfarande seeeeg! Ska choka mig själv idag hade jag tänkt, ska nämligen ligga sten hårt på tvätthögen. Känns som att jag jämt tvättar. För övrigt så hade jag en överraskning i morse när jag vaknade. Alvin kommer och tjatar att jag ska kliva upp och när jag inser att han är blöjlös så får jag smått panik eftersom han nämt bajs tidigare. Jag frågar honom varför han tagit av blöjan och svarar Jag bada. Väl inne på toan hittar jag blöjan och en bajs i pottan. Gissa om jag är stolt! Han har alltså vaknat kännt att det trycker på och bråkat med blöjan så att han ska hinna ta av den och sen bajsat och sen kommit och väckt mig. Min sööta! sen om det var så det gick till vet jag ju inte men jag tror, det lät bra! Han som har väckt mig hela veckan ju och inte idag, det måste ha varit så!
bilderna går i julens tema så här lagomt till sommaren.

2 juni

just nu sitter jag med en kaffe i handen och väntar på att jag ska få tillbaka varmvatten så jag kan diska. De försvann. Ska slänga igång maten också alldeles starx, idag har vi lite skev dygnsrytm vaknade redan fem åt frukost då och lunchen åt vi redan vid 9 så ja middag nu då typ, eller på ett tag. har som egentligen inte något vettigt att skriva så jag avslutar nog här.

RSS 2.0