Sitter just nu i umeå, resan slutade med ...

Sitter just nu i umeå, resan slutade med en böteslapp på 2400kr och vilsekörning men oj så kul vi har haft! Nu ligger vi hos morbror och slappar, jag fryser och är rädd för katterna som attackerade oss nyss. Jag saknar alvin så mycket. Men nu har jag lovat mig själv att inte ringa och grina efter honom som sist, jag är knäpp jag vet. Imorgon ska vi på stan och slösa pengar, gud så kul!


Med kompisar.

foto258 (MMS)

Med kompisar.


Ute på promenad.

foto257 (MMS)

Ute på promenad.


Mitt lilla hjärta drömmer, han pekade samt...

foto256 (MMS)

Mitt lilla hjärta drömmer, han pekade samtidigt som han verkligen betonade 'mamma titta!' jag misstänker att han drömmer om morbrors laserpekare och ett tag efter de så kom de några tjena. Han är för skön!


22 augusti

Just nu har jag badet på tappning så snart jäklar ska jag bada, jag ska ligga länge eller iaf så länge som alvin sover. Min helg har varit bra, trött men bra. Mitt sista sommarlov har bjudit på massa bra saker fast de här med sommarlov sliter mer än vad de vilar upp mig. Sena kvällar, tidiga mornar, mycket filmtittande, mycket godis, mer glass, mindre sol, mer kyla, mycket regn, inte ett bad, inget fiskande, mer mys, jobb, mindre motion, några partyn (3 om jag ska vara exakt), mer sällskap och mycket mer underbara saker.
Nu längtar jag faktiskt tills skolan börjar så de sista året går snabbt och jag får börja jobba eller plugga vidare eller bara driva. Ja men jag längtar till tusan tills jag tar studenten, inte för själva studentens skull utan för det liv som kommer där efter. Att få börja om lite är det ju som. Jag är inte gjord för att sitta still hela dagen och läsa en massa och sen försöka komma ihåg det som någon annan tycker att jag borde lära mig, till vilken nytta ska jag kunna vad alla dessa kungar hette, var dem kom ifrån, vad dom gjord osv. Ne meningslöst.. Känner jag mig själv så kommer jag att gå ut med ett samlat betygsdokument och ingenting annat. Men ska jag vara ärlig så gör det mig inte ett skit, jag får ändå jobba med samma skit som om jag skulle haft slutbetyg. Det är orättvist men sant!
.
.
Angående mina utgångar som har varit tre styckna denna sommaren, vilket dom andra i min ålder har hunnit dra alla under festivalen. Jag tycker inte att det är mycket och jag tycker definitivt inte att alvin tar skada av de. Jag menar han sover mest under tiden och han är i trygga händer varje gång. Jag förstår inte vad vissa människor får ut av att ständigt se felen hos andra, kanske dags att börja se sig själv också? en tanke bara. Personer som påstår att jag är ute varje helg eller att jag lämnar bort alvin alldeles för ofta, vet inte ett skit om saken. Jag har dåligt samvete när jag går ut och det vet dom flesta om, utom du tydligen. Men jag vet att bara jag kommer ut så har jag kul, och alvin har varje gång haft det bra. Det är ju inte som så att jag lämnar han åt vem som helst bar aför att jag ska få komma ut, så är det verkligen inte. Mamma,ante, mormor,ukki eller stian, fast det ahr hänt kanske en gång att stian har varit med han. Det här med att man bryr sig om folk, då är man rädd att något dåligt ska hända, man tycker om personen, inte fan säger jag till folk som jag bryr mig om hur jävla ful och dålig hon eller han är. Off.......... vad lessss jag blir.,

17 augusti

Förra natten var hemsk, Alvin har inte varit så där mycket vaken sen han föddes tror jag. Fast han rev upp klockan 7 ändå och han skulle sova längre på dagen men då var jag tvungen att vara elak och väcka honom så nu har han somnat för några timmar sedan och jag misstänker att gossen är alldeles för trött för att vara vaken inatt. Vilken han normalt inte brukar heller. Jag har så svårt att veta vad han vill på natten och o han ens är vaken. För det börjar med att han sparkar som en tok och sedan börjar han grina och hans gring går inte att stoppa. Jag försöker med allt men inget hjälper! Man känner som sig matt och samtidigt så gör jag ju i princip allting för att få han tyst, men jag stressar och tänker på grannarna. Inatt så trodde jag inte att en påringning var långt borta, för han grinade och slog och sparkade mig, men jag tog upp han i famnen gick och sjöng,gunga,prata och försökte med kaka och med saft men han fortsatte grina. Men jag menar om Stian kan sova med kudden för örat så borde väll grannarna kunna sova med en hel vägg emellan? Fast jag vet inte. Om dom nu kommer så ska jag bara säga att kan du hjälpa mig att få han tyst så hjälp mig gärna. Jag har googlat runt lite och försökt hitta om det är normalt att dom beter sig så och de är det tydligen när barnen börjar få mardrömmar och innan dom förstår att deras drömmar inte är verklighet. Kan verka rimligt, vad vet jag.
Men en sak som är säkert det är att när man får barn så händer de alltid saker, inte en endaste lugn stund och de tycker jag om. Alltid är de något, både bra och dåliga saker men dom bra sakerna överväger helt klart dom sämre sakerna. Man blir också medveten om vart sina vänner står om dom ens finns? Man blir säkrare i sig själv, med tanke på att man måste ta ansvar över någon annan. Man inser ganska snabbt att man är jäkligt bra som klara av så lite sömn och ändå utföra så mycket som man gör, man inser också vad stark man egentligen är och vad mycket man kan göra för andra. Men framför allt inser man vad kärlek är. Tack gossen för att du har gjort mig till den jag är!
Han är så otroligt fin!

16 augusti

Jag ska alltid vara så effektiv som möjligt under den timmen alvin vilar på dagen. Så idag skulle jag ringa lönekontoret, dagis och så hade jag badet på fyllning. Under tiden jag skulle ringa så tänkte jag att jag kunde surfa lite med ena ögat. Jo visst, inget gick som planerat! Jag ringde till växeln och dom skulle koppla mig och tut tut så var mina pengar slut. Fastnade på datorn under tiden jag skulle fylla på telefonjäkeln, just nu har jag inte hunnit ringa något samtal, inga pengar på telefon finns men ett sju helvettes bad vart det! Jag tyckte jag hörde att det plaskade onödigt mycket men så tänkte jag jag hinner kolla det här snabbt bara och sen sänker jag musiken och jag skojjar inte det svämmade över. Tur att jag ska vara så snabb alltid så det vart inte nå desto större förutom att jag fick ägna tiden där istället och försöka få det torrt men det är på god väg!  Nu ska jag klä på mig och stänga av den här dumburken.

Jag vill ha hund, inte lika liten som puuudi men en hund vill jag ha!
Och sen vill jag ha en till mini Alvin! Helst nu, på en gång!

14 augusti

Har just kommit in har varit och provkört stians nya bil fast det var efter mycket om och men. Den var fin och inte så äckligt dyr heller och det var väll bra att han köpte den där istället för dom han tidigare kollat på. Idag har jag inte gjort så där överdrivet mycket mest segat igenom hela dagen, känns för jäkligt. Direkt om jag inte tvättar en dag eller dammsugar eller skurar under alvins stol så blir det dubbelt så mycket till imorgon men å andra sidan så har jag fått mer tid med gossen, vi har heft en riktig mysdag! Jag var snäll idag slängde ihop en köttfärslåda åt stian när han kom hem, jag tänkte att karln säkert var hungrig efter en heldags bilkörning. Han var däremot mindre snäll, jag har tydligen de att plocka undan innan jag får hoppa i sängen plus ketchup på golvet men det var mitt fel. Det är som någon jävla restaurang det här stället ni borde också komma, jag ska testa imorgon på morgonen om det är på lika villkor. Garanterat inte! Jag är alldeles för trött idag för att ens låtsats vara pigg och glad, idag är jag en bitterfitta. Men det får man vara ibland, vissa dagar, när ingen ser eller tar skada av det.

14 augusti

Ja, igår var jag och gjorde comback på arran. Var länge sedan jag var där, festivalen var jag ju ut på men då var jag aldrig på arran.  Vi började hos Ronja och Elina och hade det bra , mycket bra till och med. Jag är nöjd, och alla var väldigt lugna. Kan ju vara roligt det också! Jag var också väldigt lugn, badade i fontänen utanför lindex. Det var kallt och mest äckligt! Mycket äckligt! Förkyld är jag nu, inte helt oväntat men som sagt är huvudet dumt får kroppen lida. Jag hade kul och det är väll det som räknas?
Mina vänner i min gamla lägenhet.

12 augusti

Idag har jag haft en ego kväll, har promenerat först och sen solat. Det var skönt men varmt! Ska ta och lägga mig och sova här snart, måste bara plocka lite och göra morgondagen klar och så!

12 augusti

Gossen är ännu sjuk men på bättringsväg, natten har inte varit rolig, alvin har varit orolig hela tiden och hostat tills han spytt. Stackare, han fick komma upp och sova med mig en timme i natt i hopp om att han skulle sova hela natten men han vaknade mer svettig än torr. Så vi har vaknat en gång i timmen och klockan 4 får han för sig att det är morgon. Inte en bra natt alltså men det är ju tur att jag har stor familj så jag ringde faktiskt efter Linnea som kom och va med alvin en timme så jag fick sova. Tack det var super snällt! Det har aldrig heller hänt tidigare, att jag ringer efter någon för att jag måste sova. Jag tror att jag börjar bli väldigt slö eller något, bådar inte gott iaf. Ne nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta där gårdagen slutade för hittills har jag bara suttit på soffan. 
Sjuklingen.

11 augusti

Alvin har blivit sjuk igen, feber och hosta! Svinkul.. Eller inte. Ungen har vägrat att göra någonting i ungefär en och en halv timme har han skrikit konstant. Med en spy paus och några kortare pauser. Mitt tålamod är inte till för sånt här svammel, ikväll orkade jag inte! Så är det bara, de hela slutade med att jag svettig som fan, arg som ett bi ( jag vet att jag inte ska bli arg men när ungen vägrar att ligga i sängen, vägra vara i famnen, vägrar vara på golvet, vägrar att hålla käften och vägrar att göra i princip allt då håller inte mitt tålamod) grinades lika myket som alvin fick ungen att somna. Men han vaknade en halvtimme senare men då hade jag nya fräscha krafter att ta ifrån. Det hela skulle inte vara så jobbigt om inte jag också hade varit på tok för trött, men så var det! Att man kan känna sig så hjälplös vid sådan här situationer, jag förstår inte! Det är första gången han har fått mig att känna mig så jäkla dålig, vad jag än gjorde var ingenting bra. Jag försökte att ta av han naken, försöka få han i badet, försöka få i han en kaka, försökte att vi skulle sjunga om apan, försökte med glass och till slut försökte jag med duschen och det var där tålamodet gav svika första gången. Jag börja grina som en tok, alvin vart tyst och kolla med stora ögon ungefär kan mamma också? Och då insåg jag vad jag höll på med så det avra bara att svälja gråten och fortsätta med de jag höll på med och då satte alvin igång igen. Jaa, det har verkligen inte varit våran kväll idag. Men nu ligger han och sover och han verkar sova skönt så jag är nöjd! Nu ska jag också hoppa i säng efter jag har hängt upp sista tvättmaskinen för idag. 
Han är för söt min lilla!

11 augusti

Inte kan jag somna, jag bara ligger och vrider och vänder. Jag är trött, har vaknat före sex och det vart en sen kväll igår men jag måste ha problem så är det bara. Jaja jag kommer vara som en levade död idag igen då, inge kul. Men är huvudet dumt så får kroppen lida. Mina planer för idag är inte många och speciellt inte roliga. Jag hade behövt dammsuga men jag är så jäkla slö så jag orkar inte. En tvättmaskin är på just nu och eftersom jag inte har tvättat på flera dagar nu så har jag en jäkla hög. JAg varnar er köp aldrig sköljmedel på öb, förra gången jag var där så köpte jag två stora, smala flaskor med sköljmedel. Dom såg helt okej ut fast självklart lite b:iga men jag tänkte att det funkar säkert lika bra. Den blå var väll helt okej förutom att det inte luktade ett skit. Men den andra som var typ orange, satan jag skojar inte när jag skulle ta ut kläderna luktar det surt, eller ruttet och jag trodde att det var nå fel på maskinen så tvättade igen med ännu mera sköljmedel och kläderna stank ännu mer. Först nu fattar jag att det måste ha varit det där sköljmedlet. För har tvättat jackan och den luktar inte ruttet och då använda jag inge sköljmedel så det måste ju nästan var de. Nu förhoppningsvis när jag har samma sköljmedel som alltid hoppas jag på kläder som luktar gott.

För övrigt är allt som vanligt förutom att vi är lite förkylda eller mest alvin och jag tycker synd om honom!

Nu lite madagaskar och sen en vila för oss...

foto250 (MMS)

Nu lite madagaskar och sen en vila för oss båda.


10 augusti

Ingen tjej kan ju ha missat dom två hetaste killarna just nu!
Ingen tvekan att jag hade!
Och nellymodellen som gör reklam pauserna på tv så mycket mycket roligare!

10 augusti

Morgonen har varit bra och Alvin har gått  och sagt ett och samma ord i princip hela morgonen "bejna" något sånt och jag vette tusan vad han menar. Kommer väll på under dagen vad det betyder om han fortsätter med de ordet när han vaknat. Vi har också varit ut med hundarna idag så dom slipper hålla sig hela dagen eftersom Ante jobbar, Vincent biter i vagndäcken som aldrig förr, misstänker att han tror att det är något annat. Eller så är han bara allmänt knäpp. Mina egna hundplaner då, går inte som jag hade tänkt. Uppfödaren som jag har haft kontakt med har inte skicka dom utlovade bilderna och en annan som jag har skrivit med ville ha personlig kontakt "några" gånger innan hon kunde lova någon valp. Den sistnämda är ju bara att glömma inte har jag råd att åka till umeå några gånger för att sen kanske få en valp. Nej bara hålla tummarna på att bilder kommer och att det kommer en tik i kullen. Mina inlägg blir väldigt trista utan bilder men min kamera fick två veckors semester och ligger nog just nu på stranden i turkiet.
Jag vill också till värmen och grillas så där härligt!

9 augusti

Angående mens..
För övrigt är det de mest vidriga och ofräschaste som finns tror jag. Ja i allafall så vaknade jag av mig själv halv 7 och jag trodde helt ärligt att jag blivit påkörd av en asfalt mangel eller något sånt. Jag hade så jäkla ont i magen och i ryggen, jag har inte haft mensvärk sen jag fått alvin men nu jäklar. Jag kom nästan  fram till toalettstolen innan jag spydde första gången, andra och tredje hann jag ända fram. Jag hatar att spy! Det är de näst äckligaste jag vet. Jag har aldrig varit med om det här tidigare att man spyr av mensvärk. Underligt men äckligt och ont. Har knaprat ipren och legat och tyckt synd om mig på soffan, alvin tyckte också synd om mig i någon sekund iaf. Han sa URSHA och pekade i dasset, hoppas att han insett nu att dass stolens vatten inte är något att leka med, det återstår ju att se.
.
Vi har kommit hem för ett tag sedan, varit ute och rastat mammas och antes hundar. Höll på att bli en hund mindre där igen, men idag var det mitt fel. Knut stack men jäklar vad snabb jag är när jag vill, jag efter hundjäkeln som smiter direkt han får chansen. Han bet mig, jag bet han, han morrade jag släppte, han vann men jag fick in han och det är de som räknas.
Här är han knut. jäkla hund.
Såhär ser alvin ut när vi dammsuger, fast här är kåporna något ner dragna.

7 augusti

Mycket har hänt sedan sist som vanligt.
Alvin har fått ny frisyr, hockeyfrilla med lugg fick det bli. Han är nöjd. Jag skulle klippa naglarna idag på han och när han sitter i min famn säger jag "Alvin, titta nu, nu ska mamma klippa" Då säger han "HÅJJETT". Han kanske inte vill ha långt hår bak?
Jag har blivit valpgalen igen och har just nu mejlkontakt med en kennel som ska ha valpar vecka 33. Få se om det blir en söt tik i rätt färg, då jäklar blir vi en till familjemedlem. Sååå kul!
Inga nya bilder har jag heller, mamma snodde med sig min kamera till turkland.

just nu ligger vi i sängen och kolla på ma...

foto247 (MMS)

just nu ligger vi i sängen och kolla på madagaskar. Mysigt är bara förnamnet:)


Ligger i sängen och väntar på att alvin...

Ligger i sängen och väntar på att alvin ska slå upp sina ögon så att vi kan börja dagen, men han var trött idag. Han vaknade redan vid 5 och sen somnade han om och jag har bara halvblunda sen dess, irriterande att jag inte kunde somna om så där härligt.


2 augusti

Jag och alvin fick en förlåtpresent av stian här en dag. Alvin fick ett par skor och en tshirt och jag fick en klocka.

2 augusti

Det märks att jag och alvin har varit ifrån varandra. Han är så snäll och testar mig inte alls lika mycket. Nu ligger han och sover, det hade jag också behövt göra fast jag håller mig till i kväll. Alvin har varit vaken en större del av natten, ingen aning om vad de kan bero på. Kanske att stian hade lagt han klocka 6 igår. Att de på något sätt vart fel i hans rutiner, ja jag vet inte. Men trött var han på morgonen halv 7 när stian drog på jobbet men ändå skulle han slita upp mig. Fast de gör ingenting för mig, det kan vara skönt att vakna tidigt ibland också. Vi har bakat maränger på morgonen och nu hade jag behövt städa. Såååå roligt!
Att få till formen på dom här var inte det lättaste, men goda vart dom iaf.
Alvin skulle välja film på morgonen och det slutade som vanligt med bananer i pyjamas.

1 augusti

Har jobbat och stått i som jag vet inte vad, därav den dåliga uppdateringen. Just nu sitter jag och planera resten av min sommar. Jag har verkligen börja få smått panik att komma iväg till solen och värmen, jag kan inte minnas en enda dag den här sommaren som de har varit så vart så att man har fått så där härlig sommarkänsla. Jag hatar den här sommarn! Mina planer och de jag måste hinna göra är att åka på ikea, en sväng till umeå och hälsa på morbror och så hade inte en utomlandsresa skadat! Ikea eller utlandet? Jag vill både och men jag har mer behov av ikea än vad jag har av utlandet, jag ska försöka övertala någon att betala halva min resa till mallis. Den där någon är nog pappa, fast tyvärr lyckas jag nog inte. Men jag lovar är han generös då drar jag. För övrigt så allt som skrivs här ska inte tas på allt för stort allvar som en del verkar ha tagit. Eftersom att jag skriver i olika delar av mina humörsvängningar så blir innehållet därefter.

RSS 2.0