31 maj

Jag som har varit så nöjd med mitt mobilbloggande så nu när jag kollar så är varenda bild åt fel håll. Åh jag som hade tänkt ge upp datorn för alltid, men det går ju inte. Jag har huvudvärk igen, jag har nu haft det allt för ofta. Förra veckan och nu, jag som aldrig brukar ha ont i huvudet. Nå nå hjärnan VÄXER väll.

Så här pigg är lilleman. De värsta är att ...

foto186 (MMS)

Så här pigg är lilleman. De värsta är att han tror att de är morgon, han skulle bara veta att hans mor sin inte ens hunnit somna.


Mobbo har köpt moppe och alvin provsitter ...

foto184 (MMS)

Mobbo har köpt moppe och alvin provsitter nöjt:)


Morgonmys.

foto183 (MMS)

Morgonmys.


Gossen min är helt slut efter en stadsrunda.

foto175 (MMS)

Gossen min är helt slut efter en stadsrunda.


Mitt i alvins sovande kom brevbäran med pa...

foto173 (MMS)

Mitt i alvins sovande kom brevbäran med paket. Undra vad de kan vara? Jag tror på ett par blå converse åt lille man:)


Bara för att han gör mitt hjärta så glatt.

foto152j (MMS)

Bara för att han gör mitt hjärta så glatt.


27 maj

Idag är det den 27 vilket innebär att lilleman blir 15 månader idag. Han blir stor och stark som sin mor. Till något helt annat så sitter jag här med motivationen helt i botten, varken ork eller lust att ta till mig det jag läser så mitt prov imorgon kommer nog inte gå så bra. Jag försöker verkligen men inget resultat visar sig så det känns meningslöst. Just nu skulle jag behövt ha inga-lill här en riktig super dam som är expert på allt som handlar om inspiration och motivation. Denna kvinna inspirerar mig så mycket och jag kan inte förstå att hon är positiv, alltså ärligt positiv till allting. Inget överdrivet eller fejk positiv utan man känner när hon pratar att hon menar det hon säger. Jag gillar henne! Skumt att jag sitter och tänker på min lärare mitt i allt, men hon är bra. Nu mitt i allt så kommer motivationen smygande och jag måste faktiskt försöka fånga den.

just nu ska vi iväg på lite äventyr och se...

foto157 (MMS)

just nu ska vi iväg på lite äventyr och sedan är de sängtajm för den lille och pluggtajm för den store.


Gossen sover. Det betyder att min egentid ...

foto155 (MMS)

Gossen sover. Det betyder att min egentid börjar, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Att röra på sig hade inte suttit fel alls men de är jag för slö för så jag tror de blir soffan som ligger mig närmast hjärtat idag.


25 maj

Idag gick det mindre bra att lämna gossen på dagis han ville inte vara där. Han har blivit så mammig igen, vet inte vad det beror på. Nå men nu är han där och jag ska ta och plugga lite, har två prov denna vecka och en inlämnings uppgift att fixa, en rapport och en reflektion. Så jag har att göra. Att den där skolan ska ta så mycket energi..

23 maj

Från ingenstans kom energin till mig så här på kvällen, jag har plockat i alvins rum och vikt en massa tvätt. Jag som aldrig brukar orka göra någonting förutom att sitta vid den här dumburken på kvällarna. JAg ska bara vänta på att den sista tvätt maskinen ska bli klar och sen hade jag tänkt att hoppa i sängen. Känns som att det blir bra.

22 maj

Inför denna dag hade jag inga som helst planer men jag har haft fullt upp ändå. På morgon vid 5 tiden existerar inga tysta lekar för gossen och jag lider med grannarna som försöker sova den tiden. Vi var vakna fram till 10 någon gång och sen kom Ante och väckte oss vid halv 11. Han tyckte Alvin behövde nya skor och han tyckte att han behövde de direkt så vi for upp på stan och alvin vart ett par adidas skor rikare, antes plånbok lite tunnare. Tack! Vi kom hem och Marit och Hans kom och hälsade på och efter dom har syrran hängt med oss. Mormor och Ukki har också varit förbi idag så vi har haft besök nästan hela dagen. Inget att klaga på! Livet är underbart! 

21 maj

Handling, utomhus aktiviteter, skola, stan, dejtning är en del av sakerna som hunnits göra idag. jag är nöjd. Dagarna bara rusar förbi och min tanke på tvätthögen glöms bort så imorgon har jag en jädrans mycket tvätt att stå i. Men jag klagar inte för jag har faktiskt valt de själv och det är de som är det bästa att man kan forma allting i princip hur man vill. Jag har ingen att gnälla på, endast mig själv och det är jag medveten om. Jag gillar. Idag har jag fått veta att jag får sommarjobb, wooho! Vart och när vill jag inte avslöja men jag har ett. Nu ska jag ta och städa lite här hemma och sen får jag faktiskt hoppa i säng.

20 maj

har just kommit hem från syster. Jag och Alvin har varit där och fika och Alvin har lekt med Albin. Gossen var så slut  när vi var på väg hem så han slocknade i bilen så det vart en lätt nattning ikväll, bara bära in han från bilen och lägga han i sängen. Nu när jag fick en massa tid så här på kvällen så ska jag ta tag i lite skolgrejs. Jag är imponerad av mig själv, jag är så jävla duktig och stark och bra! Ne men lite duktig tycker jag att jag är. Nu ska jag hoppa i mer bekväma kläder och sen ska jag ta tag i alla måsten.

19 maj

Hemma igen och det känns skönt. Jag och Alvin fick nästan sova i bilen inatt tack vare min kloka mor. Hon har haft min hemnyckel eftersom hon har varit med Alvin under tiden jag varit i Gällivare men hon hade glömt sätta fram den när hon åkte på jobbet. Det slutade på tre fram och tillbaka resor men vi hann nästan i tid, alvin hann somna och han gick inte att väcka så han får väll äta och ett pyjamas byte när han vaknar. Nu ska jag hoppa i badet och efter det ska jag faktiskt ta och lägga mig. SKÖNT!

18 maj

Vill ha saker åt Alvin.
Rock your baby har fått in jätte mycket fina kläder! Man blir lite vill ha tokig. Samma med geggamoja och the brand åhhh vill haaaaa!

18 maj

Imorgon åker vi till Gällivare med klassen, jätte kul ska det bli. Inte! Vi ska vara borta hela dagen och de är väll det som är det jobbiga. Jag har funderat på att skita i de men förnuftet kommer i kapp så det är bara att hoppa på bussen med ett leende. idag har jag inte gjort allt för mycket. Inte ett skit om jag ska vara ärlig, bara varit hemma. Men jag klagar inte, det är skönt de med. Gossen somnar i egen säng nu varje kväll och jag har svårt att hålla mig vaken när jag ligger i sängen och ska söva honom. Idag har jag lyckats sova en och en halvtimme innan jag vaknade blöt i svett. Så nu ska jag ta mitt godis och slänga mig framför hockeyn.

Legotajm!

foto150 (MMS)

Legotajm!


17 maj

Jag har just klämt i mig min frukost, lunch och middag det vart pommes idag, bara pommes. Ingen höjdare men jag åt ändå en halv plåt så jag var hungrig och nu känns det i magen om jag säger så. Tidigare idag så var jag, emilia och Alvin och dejtade i solskenet med en mjukglass från direkten. Hon i kassan vet vad jag ska ha så jag behöver inte ens säga, det kallar jag service. Eller är det jag som varit där för ofta? Vad vet jag. Nu ska jag börja ta kväll och en skön sådan kommer det att bli.

16 maj

Igår hade jag roligt dock inte hela kvällen. Vi skulle aldrig ha gått på krogen. Det började bra sen vart det lite bättre och sen gick det utför. Jag är less på allt som handlar om dig, less på dig, less på allt. Nu ska jag rycka upp mig och ta en promenad till mor min.

Sitter hos sofie och myser med en vacker v...

foto141 (MMS)

Sitter hos sofie och myser med en vacker vårsommar sol bakom molnen.


hos emilia och funderar hur kvällen slutar.

foto140 (MMS)

hos emilia och funderar hur kvällen slutar.


14 maj

Våran dag ute i skogen har varit bra.

vi är på väg till stugan och vi hoppas på ...

foto128 (MMS)

vi är på väg till stugan och vi hoppas på bättre väder där.


13 maj

Imorgon åker jag och Alvin till stugan över dagen, det ska bli skönt att vara ute en hel dag. Det var ett tag sedan. Jag gillar att vara ute helst i stugan det är så lugnt där, synd att man inte förstod att uppskatta de när man var yngre. Då var det alltid ett jäkla liv när man skulle dit. Jag har åkt på en sjuhelsikkes bloggtorka så jag avslutar här.

12 maj

Idag har varit en underbar dag, jag har haft sällskap av Emilia nästan hela dagen. Vi har hunnit springa på stan och sen har vi bara varit. Alvin är frisk och han har njutit i vårat sällskap hela dagen, hoppas jag. Det här är livskvalitet!
Emilia är mästerfotografen till dessa bilder.

10 maj

Mamma när jag fyller år vill jag ha det här och du kan ju säga åt ante också så kan han också sponsra lite!

och


10 maj


Galen kille med vriden lilltå.

Det ser tungt ut men upp kommer han.

Sjukling

sliten mamma och sjuk son.

10 maj

Jag är nöjd, jag har fin besök så här på en måndag och det är inte vanligt. Det har blivit alldeles för mycket ensamtid på senaste. Men det är skönt de med då hinner man samla alla tankar men nu ska jag njuta av min fina vän och byta några kloka ord, för det är det vi gör. För övrigt så hade inte en miljon suttit fel då hade jag kunnat köpa mig ett hus, ett stort sådant och fint skulle jag ha haft. Jag vill bort, bort härifrån och helst nu!!!!!!!!!

10 maj

Just nu sitter jag i skolan och jag har bara en lektion till, sen slutar jag. Synd bara att sista lektionen ska vara så lång och tråkig. Sen ska jag hem och mysa med min fortfarade sjuke son, fast igår klättrade han och var och tjuv åt chips från skafferiet så han börjar bli frisk fast febern hänger ändå kvar. Jag tycker synd om honom! Imorgon får han också vara hemma ifrån dagis och på onsdag är jag också ledig så då hoppas jag på en frisk och alert grabb. Nu ska jag ta och vänta på läraren så jag får sluta!  


9 maj

Alvin är fortfarande sjuk, inge dagis för han imorgon alltså. Mamma är du sugen? Annars får jag stanna hemma, det är ju vilket som de hade jag faktiskt kunnat göra för vi har nog inget speciellt imorgon skulle jag tro. Allt han har ätit under helgen är sötsaker eller ett rån med baconost har han ätit nyss men annars är det bara en massa socker. Igår satt han eller låg mest men idag har benen börjat spinna på lite mer så han är väl på gång att bli frisk. Jag har lovat han en mjukglass i solen när han blir frisk, de ena kna jag hålla och de andra hoppas jag innerligt på. Jag längtar!

8 maj

Har just kommit hem från stan, kom hem med kläder åt alvin och underkläder åt mig så jag är nöjd. Just nu kom jag på vad jag glömde just precis de mamma skulle påminna mig om att hämta mitt paket från ok. Nåja dom säger ju redan någon har hämtat det så jag får göra ett nytt försök senare idag. Just nu sitter jag och alvin och delar på en twix, han är nöjd och chokladen har han över hela ansiktet och lite på väggen men det gör inget huvudsaken att han äter något nu när han är så sjuk. 

8 maj

En morgonfundering.. En pappa kan vara en bra pappa fast han bara syns till endast på helgerna och vid en eller annan fotbollsträning. En pappa kan vara en bra pappa fast han inte känner igen barnets ryggsäck, inte vet vilken skostorlek eller vilken färg på jackan barnet har. Jag säger kan, för att detta är möjligt, men det är inte alls säkert. Kan en mamma vara en bra mamma fast hon bara syns på helgerna och vid en fotbollsträning? Kan hon vara en bra mamma fast hon inte vet vilka kläder som tillhör hennes barn?

När man tänker så här så är det hemskt, det är ju precis så här det är. Vart är vårt rättvisa Sverige som alla pratar om?

7 maj

Idag har jag kunnat ligga på soffan en timme, det är inte illa. Gossen var så slut så han har bara legat och små blundat med mig en timme och det var mysigt. Man får aldrig dom tillfällen nå mer, han har aldrig tid för sånt han ska bara springa, klättra eller dansa nu förtiden. Stian ville ha skjuts till elgiganten och snäll som man är så körde jag dit han och som tack bjöd han mig på pizza. Den satt bra fast den var bränd, närmare kol än mat. Nu har jag brun-utan-sol salva på hela kroppen (jag måste fuska lite) och väntar tills det har torkat och sen ska jag hoppa i sängen och kolla film. Fast vad jag ska kolla har jag ingen aning om, jag är så förbannat feg när det gäller filmer så det får bli en komedi eller något liknande.

7 maj

Idag är det fredag och jag ska inte göra något annat förutom att ta hand om min sjuke son. Han har feber igen och sover som vanligt väldigt dåligt så jag håller tummarna att han snart blir frisk och glad igen. Jag som hade tänkt att vi skulle vara ute idag och njuta av solen men icke de. Vi hinner ta igen det förhoppningsvis.

6 maj

Jag hatar när folk låtsas ha så bråttom överallt, en tjej som först står och väljer vilken glass hon ska ta och lutar på locket, hon står säkert flera minuter där och jag som redan vet vad jag ska ta för glass försöker med ett "ursäkta får jag bara" längre än så hann jag inte fören hon säger något i stil med "gubben ska vi ta chokladsmak så har båda något dom gillar". Jag väntar eftersom hon inte ville lyssna på mig men hon står fortfarande lutande över locket. Jag blir less och ställer mig i kön till kassan. Hon står fortfarande och dregglar över glassarna. En ny kassa öppnas och som alla vet så vill alla först, även jag fast lite mer diskret än glassmonstret hon tar verkligen sats, små springer in till kassan och hon hinner först. Hon betalar sin 2liters glass som säkert tar slut direkt hon kommer hem och gissa vad hon gör? Jo hon ställer sig vid rullbandet så snällt och väntar på hennes pojkvän som inte alls var lika snabb, han står nämligen näst sist i kön. När jag upptäckte att han var så långt bak vart jag nöjd! Fy fan så nöjd jag vart att hon  likförbannat får vänta!!
.
Ja som ni märker har jag rappt humör så här en torsdagskväll, jag är trött och hungrig. Det är säkert där skon klämmer. Har kommit hem från coop för ett tag sedan och nu ska jag hoppa i sängen för att i morgon infinna mig hos sandra vid 9.
Nu höll jag på att missa dagens höjdpunkt! Halv 8 på morgonen, jag bara älskar när de är någon annan som klanta sig med bilen och det bästa av allt var att jag fick se de live! En till som låtsas ha såååå bråttom.
Man ser inte så bra på den här bilden men bakom husvagnen står de en bil som kört över snö högen och rätt ut på elljusspåret.....
Och in i den enda stolpen som finns just där.

6 maj

Idag fick jag veta hur det gått på samhällsprovet som vi hade förra veckan, jag är nöjd ,mer än nöjd, nästintill stolt. Jag är såååå glad, den här dagen kommer att bli bra. Har projektarbete nu men kan inte göra så mycket mer än vad jag redan har gjort känns det som så det är bara att vänta. Idag har jag bara sådandär tråkiga saker att göra som tvätta och handla fast en känsla jag har är att denna dag kommer bli bra!

5 maj

Alvin va inte trött som jag misstänkte så vi fick ingen vila men det var inte de jag egentligen skulle skriva. Ville bara upplysa er om att kolla fuskbyggarna på tv4 idag klockan 9 min mobbo är med. Jag är spänd! Roligt att se någon så nära på tv, tråkigt att innebörden inte är lika rolig bara. Nu ska jag slänga lite käk på plattan och sen ska jag åka till kreta  tur och retur.
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/umea?videoId=1.1625212

5 maj

Nu ska ni få veta vad jag har varit duktig. Jag har stannat kvar i skolan efter att vi har slutat och gjort bort två arbeten, tror ni att jag är nöjd? Att jag är. Nu är de ur världen eller snart, ska bara lämna in och sen är jag fri, fri från alla rapporter som ska in. Har bara en pytte liten sak kvar att göra fast de får vänta. Så skönt alltså.. Nu ska jag hämta gossen från dagis och sen äntligen får jag åka hem. Det ska bli så skönt, jag hoppas han är lika trött som mig så vi får ta en liten liten tupplur.


5 maj

Sitter i skolan och har tråkigt, väntar på att klockan ska bli så pass mycket att vi har lektion. Dagarna blir så sega med alla dessa hål. Idag har jag huuuur mycket som helst att göra så får se vad som blir av. Inget skulle jag tro det brukar avra så.

4 maj

Ännu en dag närmare sommarlov, jag längtar. Då ska vi sola och bada, kanske bara om solen vill så. Alvin gillade inte värmen förra året men han kanske har ändrat sin syn på de efter en iskall vinter. Jag hoppas! Idag har jag tyvärr inte gjort något desto mer, bara tagit det lugnt och lekt med Alvin. Jag är trött och därför ska jag dra mig mot sängen nu. Godnatt!

4 maj

Jag är less, less på att jag aldrig kan bestämma mig för saker och ting. Jag är en expert grubblare, tänker och tänker men kommer aldrig fram till något beslut. Jag vill men vill ändå inte. Är rädd för att ta fel beslut men ändå inte. Att det kan vara jobbigt ibland. Att det ska vara jobbigt ibland. Tur att jag inte har världsproblem på mina axlar, då hade vi fått vänta och vänta.


2 maj

Idag kom min ena halva hem och gud vad jag har saknat honom, vi har myst och busat hela eftermiddagen. Just nu ligger han och sover han är trött efter helgens alla äventyr. Vem är inte det? Dum som man är så sov jag inte ut ordentligt någon dag men då har jag fått bort en massa från att göra listan istället och det är skönt. Jag ska ta en tidig kväll idag hade jag tänkt ska bara läsa lite bloggar och sen ska jag hoppa i säng mysigt. Förresten från en sak till en helt annan så har jag glömt att berätta en ganska häftig sak. Jag träffade en kille i fredags som brukar läsa min blogg, ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte att killar höll på med sånt. Men jag tycker att det är skitfräsigt.

2 maj

Min skrubb som jag nu har målat 5 varv på är fortfarande fläckig, jäkla skit skrubb. Jag skulle aldrig ha börjat med den om jag visste hur lång tid det skulle ta. Hela helgen har gått och jag har bara spacklat, slipat, målat, målat , målat, målat och målat. Nu orkar jag inte nå mer, jag ska ta och slänga upp alla hyllor och in med databordet och sen får det se ut som det gör.

1 maj

Just nu sitter jag och kolla teen mom på mtv och det måste vara det sämsta skit som någonsin visats på tv. Varför jag då kollar på det vet jag faktiskt inte. Alvin har åkt med mamma och gänget till stugan och kommer hem först imorgon, han har det säkert kul där fast jag själv känner mig som en ur usel mamma. Jag  saknar honom mycket, mycket MYCKET! De här är inge kul, jag vill åka ut dit fast få se sen när jag kan börja köra bil igen. Gårkvällen var bra fast mina skor kan ta sig någonstans, gud vad mina fötter värkte. Jag har inte kunnat sova längre än till 20 över sex så det här börjar bli en vana att stiga upp så tidigt och det värsta av allt är att jag känner mig hur pigg som helst. Nu ska jag hoppa i badet och ligga där i timmar.
Han är så fin min son.

RSS 2.0