30 november

Har kommit hem från stan nyss, har varit där igen. Köpt julklappar, fick med mig lite grann i alla fall så jag är nöjd. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av denna dag, har ingenting att göra mer än att passa Alvin så han inte är i julklapparna och gräver. Han har redan rivit upp en och det var hans bobby car. Men den är igen tejpad igen. Ne nu ska jag hoppa i duschen och värma mig.


29 november

Nu ska vi knata iväg till stan och kolla om det är nå julstämmning, bara ett problem och det är att mina kompanjoner inte är morgon människor så dom sover ännu. Eller ena av dom har jag fått i liv. Ja får se om dom hinner med mig. Ne nu ska jag ta och äta frulle sen ska jag hinna slänga på en tvättmaskin innan vi går men det blir inga problem.

28 november

Igår kväll var det arran som gällde. En rolig kväll fast varmt efter mina moves. Men idag har jag varit något mer effektiv än man kunnat tro med tanke på att jag kom hem efter 3. Vaknade vid 9, var på coop 10 sen på staden och sen kom jag hem och började med middagen som blev tacopaj. Käkade och sen har jag diskat eftersom diskmaskin har havererat. Typiskt! Har suttit här och beställt lite julklappar och nu mina vänner ska jag hoppa i duschen och sen ska jag invänta filmsugna gäster.

26 november

Just nu sitter jag med färg i håret. Det blir mörkt men det ser blont ut. Skumt fick lite smått panik när jag insåg att det ser blont ut. Tänk så har dom lurat mig? Kan inte tänka mig själv som blond. Men snart kanske jag får se. Ne från det ena till det helt andra.Sen ska jag springa på apoteket och sen tror jag att madde och malin kommer, Kanske bara kanske. Får se vad dom tänkt göra.
För övrigt så bådar det gott. Tänk om jag skulle kunna ha sådan tur. Det hade ju varit något. Fick ett bra svar i alla fall så och det sista som sviker människa är ju hoppet.

26 november

Idag är en sådan där dag som man bara vill dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Men det gjorde jag inte, jag har varit och promenera en liten sväng med min täppta näsa och min onda hals i armkrok. Alvin stackarn är också sjuk. Stackars liten. Men vi är hårda båda två. Hoppas bara det inte är svinis som är på g när han ska vaccinera sig den 1 eller 8, måste kika upp det där. Ja vad mer ska jag skriva här då. Kommer inte på något vettigt så då får det vara.

24 november

HAr just ätit två skedar gröt min tredje sked hann aldrig till munnen innan jag upptäckte nått grönt, maskliknande. Fast det visade sig vara en grön liten plast eller gele bit. Faan vad äckligt. Sista gången jga köper såndär färdig gröt.

23 november

Ni skulle bra vilja veta vad jag har varit med om nyss. Men det ska jag inte ta upp här ni får vara nyfikna istället för det vet jag att ni är. Nu ska jag ta mig i kragen och berätta om min braaa dag. Natten var inge vidare, Alvin vaknade vid tre tiden och vägrade somna om. Försökte till och med mata han men de funkade inte så vi kollade vem kan slå filip och fredrik på play. Sen försökte jag mig på seinfeld men det funkade inte, datorn håller på att rasa rejält nu. Men han somnade om sådär vid halv7 kanske så min sömn har varit liten. Jag älskar att gnälla det känns så jävla mycket bättre efteråt. Så är det. sen vaknade vi klockan 9 och steg upp en timme senare kom besök. Sen gick vi på en liten promenad så gossen skulle få sova. Ja det är väll typ min dag de, nu ska jag slänga in fågeln i ugnen och käka. Sen hade jag behövt springa en snabbis på stan fast det kanske får vänta en dag.
Alvin satt nöjd och glad medans jag duschade. Märks att han är fisk med tanke på att han alltid sitter i kors med benen.

21 november

Har just kommit hem från matto, har varit och kollat när axel har haft ishockey match. Lite små kyligt var det ute men det var skönt med en morgon promenad. Nu ska jag plocka lite här hemma och sen ska jag försöka få med mig någon som vill handla med mig. Men det slutar nog ensam tror ingen är så på. Och för övrigt så kan jag tillägga att lussebullarna var gudomliga.
bara för att malin är så nöjd över den här bilden.

19 november

Har nyss kommit hem har varit på tur idag igen. Fastnade hos mormor och ukki som vanligt, dom vill inte att man ska gå därifrån när man väl har kommit. Nu ska jag försöka få tag i mina vänner så vi kan göra något. Jag vet exakt vad vi ska göra.. För övrigt så ska jag baka lussebullar ikväll. Kan inte hålla mig nå mer det är så gott :)

17 november

Nu tar jag mig i kragen och ska försöka få till några rader här. Men det står still i huvudet.... Äh det får bli några bilder stället.

15 november

Min helg har varit bra. I fredags var vi hos Emilia och sen vart det arran. Igår var det mer lugnt men kul ändå. Idag har jag varit flitig, har till och med hunnit äta det brukar annars ske på kvällen eller eftermiddagen. Måste ta tag i det där, ska börja äta tre gånger på dag så jag slipper äta så jag håller på spricka. Jag har alltid någrå problem. Nu ska jag hoppa i duschen kanske blir hockey och sen senare ska jag knalla förbi Emilia. Behöver dra snacket med henne för jag är mer än nyfiken..

13 november

Min dag har inte startat något vidare, både mitt morgonhumör och stian är nog boven till det hela. Men men så måste du ju också vara. Stian jobbade inte idag men ändå ringer klockan och väcker oss klockan 6, alvin kunde inte somna om så jag och han har varit vakna redan så tidigt fast vi fick en liten tupplur vid 9. Ska på stan idag och det är det enda jag har planerat. För övrigt så tror jag inte klimakteriet är så långt borta, jag svettas som en gris och jag kan inte somna på kvällarna, när jag väl har somnat så vaknar jag och så får jag ligga och rulla i hur länge som helst. Har nämligen hört att när man har båda dom här symtomen samtidigt så är man på g i klimakteriet. Välkommen!

12 november

Dammsugat, tvättat, diskat, skurat och en stadsrunda har jag gjort idag. Känner mig mer än nöjd. Fick inte med mig något på stan allt jag provade satt inge fint. Så det får bli ett senare problem. Har ju till och med hunnit göra mat och ätit och klockan är bara 4. Mina krafter börjar komma. Nu ska jag invänta lilleman så ska jag goooosa ett tag. Det låter bra!

12 november

Sitter just mu för mig själv i lägenheten, det är grymt tyst. Det brukar inte vara så här tyst. Alvin har åkt till ukki idag igen. Dom gillar varandra har jag en känsla av. Ukki är så söt, igår skulle han ta med sig vagnen hit för att alvin skulle sova i den idag. Men så ringer han och frågar om han inte kan få låna Alvin istället för att köra vagnen till mig. Han sa också att grannarna måste tro att jag inte kan ta hand om han själv nu när han har varit hos ukki några timmar varje dag, men vi kom fram till att då får dom tro det. Roligt om det retar någon. Ne nu ska jag ta mig i kragen och hänga upp tvätten och börja dammsuga.

10 november

Jag mår inte bra, får svettnigar och hjärtklappningar känns som att jag har sprungit en mil. Satan om det är svinis som är på g. Skulle bara fattas. Har haft så här några gånger innan men kommer inte ihåg om jag har blivit sjuk efteråt. Det är säkert psykiskt det brukar det vara när jag har krämpor. Har hur mycket som helst att göra men jag sör ingenting istället. Tvätthögen växer och växer och kylskåpet och frysen blir bara tommare och tommare. Men har ingen motivation, jag vet inte vart du tog vägen. Motivationen alltså. Jag har till och med inte orkat skicka ett sms åt frida att jag inte har nå pengar på telefonen så det är därför jag inte har ringt. Det blir så, jag lägger allt på hög och skjuter upp allt så blir det ingenting gjort och helst när man har huvudet fullt av saker. Men om någon månad förhoppnigsvis ska jag ha hittat motivationen och kanske till och med fått flyttlasset flyttat. Börjar få lite dåliga vibbar, skönt att få komma bort härifrån! Nu ska jag avsluta kvällen med ett sms åt min vän och så ska jag leta efter käk.

10 november

Mitt liv står ännu i samma spår. INGET GÅR MIN VÄG! Värdelöst. Mina dåvarande stora problem är i nuläget små problem. Nu har jag smakat på riktigt stora ropplem. voivoi. Nu ska jag ta mig i kragen och göra det jag är bäst på INGENTING!

9 november

Sitter och väntar på att mamma ska ringa så ska vi iväg på uppdrag. Har varit på luffen hela dagen. Inget går min väg..

Alvin har fått en pulka.
Vi lagar mat.

6 november

Har just kommit hem från stan. Var på apoteket och uträtta lite ärenden och sen köpte jag en pulka åt Alvin. Frida köpte en mössa och jag hittade ett par täckbyxor. Det vart en lyckad liten tripp då med andra ord. Så nu hoppas vi på mera snö så pulkan kommer till användning. Sitter just nu och vänta på att Alvin ska vakna han är på sin tredje timma nu så snart är det dax att vakna. Ska börja med maten sen när Stian kommer hem och det blir tacos. Nu ropar han att han är vaken.

4 november

Håller på att städa nu medans Alvin sover, eller jag ska bara dammsuga nu när han vaknar och sen är jag klar. Då har jag en bra sak jag har gjort idag iaf. Har inte en susning om vad jag ska göra hela dagen, Stian kommer inte heller hem idag efter jobbet så behöver inte ens göra mat. Nå nå något hittar jag väl på och gör jag inte det så gör jag inte de. Alvin stod upp i sängen en kväll när jag skulle sätta mig framför datorn och efter det har han varit helt hopplös. Han drar upp sig så han står hela tiden och jag försöker hindra att han ska ramla och slå sig. Men han bry sig inte ett skit om det han ska stå upp. 
Alvins dop present av gammel mormor och gammel ukki.
Här laddar han inför ordet "Buuu"
Glad kille!
Var tvungen att få se hur han tog sig upp...
Och här är resultatet.

2 november

Idag på morgonen vaknade jag och Alvin av att stian hade försovit sig igen. Det innebär att när stian sover förlänge så bankar hans pappa på rutan och då menar jag bankar. Fy jag hatar att vakna till det där ljudet, hjärtat slår hundra nittio och man riktigt flyger upp ur sängen. Stian kliver iaf upp och åker iväg och jobbar, hinner lägga mig och söva om alvin så knackas och plingas det på dörren. Då står vår söta granne i sin rosa morgonrock och var inte alls lika söt nå mer. Hon hade blivit lika rädd som jag och hon var lika förbannad som jag. Jag fick stå där och skämmas medans hon malde skiten över mig. Men det är som det brukar vara med andra ord. Jag brukar få ta andras skit så lite till spelade ingen roll. Det var min morgon de men min dag skulle komma och bli mycket bättre. Har hunnit uträtta ett bankärende, eller hunnit och hunnit men har orkat göra det. Fotona på Alvin som Kent Tunlind har fotat kom idag, dom var jätte fina. Min don kan det där med modellandet. Nyss har vi kommit hem från mormor och ukki dom bjöd på kålsoppa, så gott. Nu ska vi invänta Stian som slutar jobbet om en timme och sen ska jag köpa godis tror jag. Det känns som så. 

RSS 2.0