29 september

Idag vaknade jag ovanligt lätt och det kändes hur skönt som helst sen bar det av till skolan för att plågas några timmar men det gick fort och det var inte jobbigt. Fick veta vad jag hade fått på provet och svaret var mer än bra. haha Är väldigt nöjd. just nu sitter jag och väntar på maten ska bli klar så jag kan äta sen blir det träning och efter det tårta. Nu ska jag fortsätta med läsloggadet som ska vara klart till fredag.  


28 september

Igår vaknade vi åkte på coop med linnea och köpte en massa godis som vi skulle ladda upp inför kvällen, men det vart ändrade planer så godiset har vi kvar till i kväll. Biri som fyller 17 år idag hade partaj igår så vi gick dit och satt och härjade hela kvällen, trevligt det hade vi iaf och sällskapet var det inge fel på heller. Det var en lyckade kväll hela natten lång. Idag ska jag inte göra så mycket just nu om ett tag ska vi knalla till Björn och Katti och gå förbi kiosken och äta något sedan blir det väll bara att kika tv eller något sånt.

GRATTIS BIRI!

25 september

hallå, idag har tiden runnit iväg känns de som har inte hunnit göra ett skit. Först var det skola som gällde sen vart de hem och plugga, plugga och plugga ännu mer tills det vart träning med grabbarna. Imorgon har vi prov som jag absolut inte är så sugen på men jag kan ju inte göra så mycket mer än försöka klar det, äh men det ska nog bli bra. Det är tjejkväll på stan i kväll kom jag på men det är ju lite försent att komma på det nu. Äh nu ska jag hoppa i plurret och sen blir det idol :)

22 september

Så där ska börja blogga på nytt igen fixade tillbaka mitt lösenord som jag inte har förstått att man kan göra, jag är ju inte känd för att vara data tekniker heller så. Det är bara hoppas att den som har vart inne och skrivit massa skit här är nöjd. ja det har hänt mycket sedan jag skrev sist hela sommarn har hunnit gå och skolan har börjat igen som känns ganska kul faktist för en gångs skull.

Idag har jag vaknat stressat som tusan för att hinna med bussen som gick mot frissan, frida vart faktist riktigt fin i håret, sen var det skola för hela slanten som gällde. Och det bästa med de hela var att vi inte hade katasrofen så slutade extra tidigt som var hur skönt som helst. Väl hemma så flög jag framför datorn och kollade lite efter det var det käk ris och kyckling.  Och just har jag kommit hem från Axels innebandy som jag fick veta att jag kommer vara bokad varje måndag och torsdag för Axel har fått en ny tränare och det är jag. jaa, hur det ska gå det ser jag ju men det är små grabbar så det ska nog gå bra, mamma är ju där hon får väll rycka in om det nu skulle bli nå desto större. Få se nu vad hon har på hjärtat när hon kommer hem från mötet som jag också skulle vara med på men skippade. Hjärtat kom nu så ska mysa lite med han innan bilen kallar.


RSS 2.0