jag är skitnödig!

Alvin är nå fruktansvärt mammig när han är frisk men nu när han är sjuk har de blivit lite för mycket av de goda. Min hjärna är uttjatad till max. Jag kan inte hämta kaffe utan att han ska följa med. I famnen. När jag ska på toa så ska han med. I famnen. Jag som inte redan har problem med att göra numeros två. Ne nu ska jag försöka med någon sittandes i famnen. Jag har gett upp. Förstoppning välkommen!

29 april

huvudvärken förföljer mig, fjärde dagen jag knaprar ipren och jag blir aldrig kvitt skiten. Kan det vara för att jag har haft mens i lite över tre veckor nu? Svaret är nog troligtvis ja. Hade behövt köpa mig blutsaft, men fyfan så äckligt det är. Annars händer inte mye i vårat liv. Gossen sjuk ännu, lite hängig och så men på bättringsväg. Han har en stor blåsa på tungan, säkert därför han inte ens tar tutte nu. Min lilla.

kloka mannen och jag

Alvin är sjuk igen. Jävla dagis! En dag hann han vara där innan han vart sjuk igen. Förhoppningsvis har han väl gått igenom alla virus som snurrar så nu hoppas vi på en frisk sommar. Idag har jag varit och inhandlat ett par söta nya skor.Sköna nå fruktansvärt! Jag gillas dom redan. Ska snart ta och försöka få i gossen kvällis och sen ska vi sova. Jag är trött! Träffade en klok man för några dagar sen, han förklarade för oss varför de har blivit som de blivit, med alla skilsmässor i dagens samhälle. Han förklarade att förut så träffade man en partner som man var beredd att leva resten av sitt och de viktigaste av allt man kunde offra allt för denna människa. Han menade att idag "väljer" vi inte med lika stor omsorg och sen är vi inte alls lika rädda om de vi har. Eftersom att de är så lätt att byta. Bråk om fjärrkontrollen kan leda till en skilsmässa menade han och att vi även är för slöa, allt som känns jobbigt skjuter vi åt sidan. Han frågade även om vi visste varför de är så accepterat som de är idag och vi svarade nej. De visste inte han heller men han chansade på att fråga oss så att han skulle dö med en kunskap mer när de var hans tur att trilla av pinnen. Han avslutade samtalet med de bästa tyckte jag. Jag har haft en fru hela mitt liv men då hade jag granntanten i några år också! Så jakla klockren. Först predikan och sen ett avslut som verkligen visar att han levt upp till de själv. Sen om något av de har någon grund har jag ingen aning. Men lite roligt var de:-)

18 april

en person som ger mig nå fruktansvärt med gåsis är Jon Wallner. Nu vill jag ha mera!

15april

Jag kan inte sova jag blir galen.. Har jobbat natt ju och eftermiddag på de. Imorgon börjar jag tidigt och jag hade verkligen behövt lite sömn för att orka upp för de första. Ja min tur kommer väl snart hoppas jag. Skit också.. Grabben ligger och drar fruktansvärda snarkningar. Små mysigt, han vaknade just när jag kom hem. Åh mamma inte jobba. Stackare vi har inte lekt på två dagar och mer blir de först på måndag på förmiddagen sen jobbade jag tydligen eftermiddag på måndag men sen ska vi mysa och leka och göra allt roligt. Jag längtar!

14 april

åh jag hittade en billig resa som jag hade velat åka på, synd att jag inte fått mitt schema stavas det så? nå skit samma. åh jag vill veta hur jag ska jobba och exakt hur länge jag kommer att få vara på den tjänsten. Troligtvis hinner jag inte med någon resa. åhhhh jag måste ta reda på det där nu.

14 april

Alvin har hamnat i en otrolig trotts han testar allt och bits och slåss och är allmänt hopplös. Fast nu har det börjat ge vika hoppas jag, han förstår nog att det inte är någon ide. Mitt lilla troll. Huff jag går på natt idag, kommer vara döjobbigt har jag en känsla av. slocknar ju före 11 varje dag annars och nu ska jag hålla mig vaken tills 7, det går nog bra. sen jobbar jag eftermiddag i morgon och 13 timmar på både lördag och söndag men sen är jag ledig några dagar. Skönt! Hoppas på att åka ut till stugan någon dag under påsken och the family ska dit vill säga. Jag vill pimpla och sånt ju. Ne nu hopp i duschen medans grabben vilar.

9 april

jag är sjuk eller helt slut. något fel är de iaf. Så jag hoppas på en tidig kväll idag, har så jävla svårt att somna nuförtiden. ska glo en film och hoppas på piggare grejjer imorgon.

8 april

Jag är trött och helt färdig, ont i magen, huvudet och brösten vad fan är på gång? Jag vägde mig hos mamma och jag ska börja röra mig eller sluta äta som en häst. Jag är rädd för fetma.

7 april

gossen är ännu sjuk, helt  avsmälld. jag som vill göra något. inte bara sitta i soffan.. Blää.

6 april

Jag måste bara skriva vad som hände i dag, alvin som är sjuk och hemma idag kom och sa -mamma, jag kaaama. Och när han kramade mig sa han JA ÄLSKA DIG! Det har aldrig hänt att han säger först utan att jag säger nått. HAn är helt underbar!

6 april

En dag satt vi på jobbet och pratade om nätdrogerna. Hur lätt man kan komma undan med att jag tar ju bara lagliga droger. Men just det att det fortfarande är droger och man vet absolut inte vilka biverkningar skiten har eller vad man egentligen trycker i sig. Kiruna är den stad i hela länet som ungdomarna knarkar mest i, är det för att föräldrarna är allmänt korkade? Eller är vi ungdomar alldeles bortom flötet? Det verkar tyvärr inte bättre. Att de idag kan vara så accepterat som de är tror jag beror på att alla är så öppna med de och man skäms inte för att vara en äcklig pundare, och just för att det är lagligt. Eftersom att det är lagligt så är det inte många som höjjer ögonbrynen tror att allt ahde fått en helt annan respons om alla hade gått på heroin eller något som är narkotika klassat. Jag är rädd för skiten alltså livrädd. Det förstör så mycket.

5 april

sitter och lyssnar på gamla sköna låtar. Äldre musik är så mycket bättre än ny, jag bara älskar de. Har en kaka i ugnen, ungen på dagis, tvätt i maskinen och tomt diskställ. Så jag har haft att göra hela förmiddagen, skönt. Alvin är så jäkla rolig, han har börjat göra så mycket roliga och fula saker så man får skratta varje dag. En kväll/natt så hörde jag att han höll på att prata i sängen, när jag kommer in står han och pekar med fingret och säger TYST åt hans mjukisnalle och ajg frågar vad gör du? Han svara han skälle åt mig. jaha säger jag och skrattar lite. vet inte om han sov eller om han var vaken just då men sen kom han och mös med mig i soffan så han fick vila öronen lite från bruno som var en jävel på att skälla. Igår när vi var och grilla så skulle han agera någon sorts av chef, han skulle göra allt och vakta alla så vi inte gick för nära elden eller så att vantarna var på. Här en annan dag hittade jag han i kaffekokaren, han skulle koka kaffe minsann. Han hade redan laddat några skopar i själva bryggan men utan filter. helt omöjligt att få bort det där så gången efter vi skuller dricka kaffe var bara sump typ. han är finurlig min karl.

RSS 2.0