15 september

alla mina inlägg ajg skrivit avrje kväll har inte kommit in. Mysko! Aja jags itter i skolan just nu har tråkigt. Våra liv rullar på som vanligt. Alvin har blivit väldigt vaktig och dagislämningarna är inga roliga. Min lägenhetsfront verkar inte röra sig, inte alls. Tråkigt tycker jag! Folk säger att jag inte ska ha så bråttom med lägenhet, men jag är tok stressad. Jag vill få mig ett hem, så att jag kan lägga allt bakom mig och ta nya friska tag. Ett hem som jag kan anpassa efter Alvin, jag är skitless på att vakta han från alla andras saker och från alla farliga saker. Jag har det bra hos mamma, ja det har jag men det är inte mitt hem nå mera, kommer inte att bli det heller. Man känner sig ivägen på något konstigt sätt, fast alla verkar tycka att det är hur kul som helst att vi bor där. Men just för att när alvin sover så måste alla vara tysta, eller inte tysta men alla måste anpassa sig efter oss och så ska det inte vara i ett hem. Jag kan inte ta hem kompisar när alvin sover, eller kan kan jag väl men då måste vi sitta i köket. Men inte efter 10 då ska ante sova (han sover på soffan eftersom jag ahr atgit axelsrum och axel sover med mamma). Axel kan inte ta hem sina kompisar för att jag har atgit hans rum. Stackare! Se vilken underbar familj jag har som ställer upp så mycket för mig! Mamma tvättar våra kläder som om det inte vore nog med tessan,nisse,axel, antes och hennes egna kläder, jag ahr maten serverad, jag har hjälp på morgonen om inte mamma jobbar, jag blir väckt på morgonen, mamma handlar, ja hon gör allt men ändå är jag inte nöjd! Jag saknar ett hem där jag kan tvätta MINA kläder, där jag kan handla, där jag kan städa, där jag kan göra vad ajg vill utan att störa andra. Men jag är inte bitter över det här jag tror på framtiden, jag tror att framtiden kommer att ge mig det jag förtjänar de vill säga en snygg,sexig, mörk kille med fina armar och med helvettes mycket charm! Han ska vara snäll också och sen är det ett plus om ahn kan finska så mormor och ukki inte är lika ledsna på mig nå mer. Dom anser att man har en chans på sig och då ska man hitta den där perfekta personen man ska vara med hela livet. Men jag tror på att testa sig fram det är ju så man gör med allt annat. Nu lät det där helt fel men skit samma framtiden kommer att göra mig lycklig!


5 september

just nu sitter  jag i ett litet rum på några ynka kvadratmetrar, har gossen sovandes just bakom ryggen, hör brorsorna prata i rummet bredvid men endast mummel hörs. Jag sover i de rummet jag fick när vi flyttade till huset, mycket har förändrats. Då var det grönt, nu är det svart/vitt med en döskalle på väggen. Då kändes de stort nu känns de litet, då var det mitt rum nu är det axels rum. Men samma känsla hänger kvar i rummet konstigt nog efter alla dessa år. Ensamheten som smyger sig till sängen där man ligger, då gick jag till mamma och antes säng, nu står jag över de. Imorgon haar jag mycket som ska göras känns skönt, känns som att det behövs lite action i min vardag. Fast vet inte om jag kan kalla massa smatalsringande för action, men ändå! Nu ska jag försöka ta tag i mitt sovade. 


Min mormor är en datanörd!

foto276 (MMS)

Min mormor är en datanörd!


Att en person som man känt så länge kan...

Att en person som man känt så länge kan förändras så snabbt. Från att vara den gulligaste och omtänksammaste person jag känner till att bli den elakaste och verkligen den minst brydda, de gör mig kall. Jag vet inte vad jag har gjort för att få ta så jäkla mycket skit från dig jämt och ständigt, less! Du är inte alls den jag känner, ta och ryck upp dig och visa brudarna ditt sanna jag istället för att bara ragga för att försöka göra mig ledsen. Det värsta är att du lyckas och att du sedan inte bryr dig. Men en sak ska du veta att du har förstört så mycket, mer än du kan ana. Jag vet att jag kommer klara de här utmärkt och med rent samvete kommer jag att ta mig igenom de här. Kommer du?


Jag ligger på mammas soffa, ska bo här t...

Jag ligger på mammas soffa, ska bo här tills jag får min lägenhet ist. Blir nog bra. Vill ha lägenheten nu på engång så jag kan börja om på nytt, helt på nytt. Släppa alla som får mig att må dåligt och bara vara. OM min magkänsla stämmer så kommer alvin att bli utan pappa på köpet, mindre kul. Men de är ingenting jag kan göra åt, alla har vi ett ansvar att bara.


boll- lekar

foto273 (MMS)

boll- lekar


alvin är trött, jag är också trött. Han so...

foto271 (MMS)

alvin är trött, jag är också trött. Han somnade i bilen och de gjorde inte jag. Där är skillnaden han vill inte sova men de vill jag. Han vinner som vanligt så nu ska vi bygga lego och efter de ska vi måla, om jag hittar målarfärgen vill säga:)


Mitt liv känns rörigt just nu, mitt hem ...

Mitt liv känns rörigt just nu, mitt hem känns ännu rörigare och min hjärna är nog rörigast av allt. Jag vill bo i mitt nuvarande hem, jag vill kunna komma hem när jag vill utan att vara rädd att störa grannarna, jag vill ha de fint och rent där jag bor och jag vill kunna gå från bilen utan att vara rädd för att någon väntar bakom hörnet. Men hellst av allt vill jag ta med mig mitt hem till en plats söderut och placera de på en plan gräsmatta där alvin kan leka. Jag vill kunna spela musik så högt att jag hör den ut där vars jag sitter i solen och kollar när alvin leker medans jag sveper en kopp kaffe och tjuvröker. Jag vill kunna sitta i solen och titta bakom axeln och känna mig nöjd över dom fotspåren jag lämnat. Jag vill kunna känna att jag behövs av karln där inne i mitt hem som håller på med middagen. Jag vill ha min familj och mina vänner nära mig. Jag vill att alvin ska få de han förtjänar. Jag vill ha ett jobb där jag trivs och jag vill vara lycklig i alla mina dar.


SMS-inlägg

foto270 (MMS)


RSS 2.0