Ligger hemma på soffan, har inget trevligt...

Ligger hemma på soffan, har inget trevligt besök här. Herr ågren tror jag han kallas. Jag har en sån fruktansvärd ångest så de inte är sant. Var ut igår, tog ett glas vin helt plötsligt så var jag i min rockstjärnas kläder. Ogillar verkligen den delen av mig själv. Alla spärrar, allt jävlä omdöme försvinner. Fy och fan! Så om jag har stött på er så ber jag om ursäkt för mig, mitt beteende och för allt! Ska inte dricka en enda droppe alkohol på ett bra tag nu, jag är inte gjord för sånt eller alkoholen är inte gjord för mig.


Du är så bra!

Du är så bra!


Han sover själv i sin säng. Jag sover själ...

Han sover själv i sin säng. Jag sover själv i min säng så varför inte slå ihop oss? Jo de var de vi gjorde, och jag är nog den nöjdaste tjejen på denna värld just nu. Jag ska få tillbringa hela denna långa natt med den finaste killen, den killen som luktar godast och den absolut snällaste killen som finns. Sen att han är otroligt snygg min son gör ju inte saken bättre. Behöver jag säga att jag kommer att sova som en prinsessa?


20 oktober

Alvins ögon ser värre ut nu! helt röda och han fick knappt upp dom för att han hade så mycket sånt där äckligt gegg där. Tycker så synd om honom, men febern är helt borta så det är ju bra! Jag själv sitter med en konstig smärta i magen som jag har haft nu sen i söndags typ, konstigt vette fan vad de är. Nå nå säkert inget jag dör av eller hoppas inte de iaf. Min dag ser ut att sluta nu ganska snart om inte hemligt besök dyker upp, kan vara trevligt det med! Skönt att ta tidig kväll när nätterna inte innehåller den sömnen man borde ha.
Och sen måste jag bara skriva att jag har fått lägenhet på stan, mitt på stan! Orkade inte börja svara sådär så jag svarade såhär istället!
Han vill inte riktigt vara med, det är ju roligare att se sig själv röra sig i kameran.

20 oktober

Alvin är ju sjuk och eftersom att han är sjuk så är det ju hans villkor som gäller! Fast det är de ju nästan alltid annars också men nu är det extra märkbart! Alvin till mig 00.53 - mamma, mamma! Saft!  Jag svarar ne alvin det är natt. Men eftersom att han har fått saft varje natt nu när han har haft feber så tänkte jag äh vad fan. Jag går upp blandar saft och han dricker. Somnar om snällt. 02.15 Mamma saft! Jag vaknar känner på han och nej han har inte feber. jag försöker nej alvin det är natt, kan du ligga på kudden? få mamma se? nej då svarar han Neee saft! och jag nej alvin det är natt. vet ni vad som kommer då? Jo Mjölk. äh tänker jag att det går smidigare om jag går och hämtar men jag säger att han bara får vatten! Han dricker vattnet och somnar om igen. 40 minuter senare mamma mamma saft! Nej alvin vi ska sova det är natt. Mjölk!!!! nej alvin vi ska sova!!! COLA ropar han.. Nej alvin du får vatten! Men då tog jag med en vatten flaska, tänkte lite längre den tredje gången. Han vet vad han vill min son. Nu har i alla fall febern släppt bara den äckliga ögoninflammationen kvar.. Min stackars pojke!

17 oktober

fast jag har misslyckas, fast jag har det lite ensamt, fast jag har gått upp några extra kilo, fast jag har ont i huvudet så känner jag mig glad och lycklig! En underbar känsla.. Var bara tvungen att förtydliga att jag är inte nere fast jag har lite motgångar just nu. På något sätt så känner jag att jag lever. Att jag är och att jag finns att jag gör det jag ska och att det blir bra. Jag njuter av varje dag, av dig och ditt skratt. jag trivs med närvaron och jag vet var jag står. Livet är underbart trots allt!


17 oktober

redan sjuttonde oktober, sjukt vad tiden springer i väg. Lite läskigt. Jag har hamnat i någon slags svacka eller ja typ 20års kris. Jag visste inte att man kunde ha ålderskris redan när man är 19, som jag ,snart 20. Det känns som att åren bara rullar på och jag hinner inte göra, känna, se ja allt vad man nu vill göra. Tiden räcker varken till eller stannar för att vänta på mig. Någon slags inre stress över det hela.
När jag var mindre så tänkte jag alltid "när jag är tjugo så ska jag har hunnit göra det och jag måste bara göra de och de". Nu har jag några månader kvar till 20 och vart  fan har jag kommit med mitt liv? 20år var ju något stort och vuxet och ja jag känner mig varken stor eller vuxen. Jag är mer beroende av min föräldrar än på länge! Jag vill gå klart skolan och skaffa mig ett jobb, tjäna egna pengar och köpa mina egna saker! 

Nu mer bor jag i mitt hem, min lägenhet m...

Nu mer bor jag i mitt hem, min lägenhet med mina prylar och sånt. Känns skönt att de löste sig till slut. Jag tror att vi kommer att trivas. Jag har inte haft nå problem alls med att sova fast jag är ensam och ifall de kommer tjuvar så är de jag som måste brottas med dom. De brukar jag alltid ha problem med att sova själv någonstans men nu jäklar har de också vänt! Livet är lite underbart iaf:)


11 oktober

Jag har fått lägenhet, woho!

1 oktober

Dåligt skrivet här märker jag och ska jag vara ärlig så finner jag ingen mening med att skriva här som jag gjorde förut. Nå nå vi bor hos mamma och gänget ännu, mer trångt än tidigare. Hemskt! Jag börjar få panik på åriktigt nu. Alvin trivs och det är väl det som räknas. I helgen har jag inga planer. Skönt det med så slipper man ha ångest för vad man har gjort och vad ma´n skulle ha gjort. Idag däremot har jag lite planer, vi ska åka och bada, jag och alvin. Bara han vaknar och sånt. Sen ska vi väl inte göra så mycket mer typ, vara. Skönt det med, mycket som är skönt i detta inlägg.


RSS 2.0