27 juli

Det känns som att jag inte har varit glad på länge, jag är alltid sur. Vart tog den positiva energin vägen? Jag jobbar och imorgon är jag ledig hela långa dagen, fy fasiken vad skönt! Jag ska till och med vila under tiden alvin vilar imorgon på dagen, det var länge sedan, flera månader men att jag ska vila imorgon. Alvin och jag ska ha en bra dag imorgon!

25 juli

Är hemma nu på rast. Jobbigt att veta att man måste tillbaka och jobba innan man får komma hem på riktigt. Stian har varit med alvin under tiden. Jag har haft onda aningar om hur det skulle gå och visst när jag kommer hem visas magkänslan vara sann. Att man kan misslyckas så stort förstår jag inte. Jag är sur igen, det börjar bli en vana att vara så här förbannad! Nu sticker jag på jobbet och jag ska försöka byta bort mina skift för karlnfan ska inte vara med min son ensam nå mer!

De är jäkla märkligt de här med sovmor...

De är jäkla märkligt de här med sovmorgon. När stian jobbat helg och eftermiddag då har de varit superviktigt att han ska få sova lite längre. Självklart försökte jag på de nu eftersom jag jobbar hela helgen och hela dagarna dessutom. Vet ni vad jag får för svar? Jo att jag är så elak för att jag inte låter honom sova för imorgon börjar jag 7 och då hinner han inte sova länge. Han är en mästare på att vrida och vända på saker till sin fördel. Tyvärr lyckades han inte och jag fick inte heller min sovmorgon men de ska han få äta upp när han minst anar de:)


22 juli

Idag har jag hunnit med klockan mer än bra, jag och alvin har bakat bullar på morgonen och så har vi hunnit dammsuga. Nu har jag skurat och efter detta inlägg ska jag ta tag i toan om jag hinner innan gossen vaknar men det tror jag.

Nu har jag parkerat mig framför tvn och h...

Nu har jag parkerat mig framför tvn och här ska jag ligga tills min kropp säger stopp, jag är helt slut i skallen efter denna händelserika dag men däremot är kroppen inte trött alls. Jag måste nog röra på mig mer de visar ju både vågen och min rastlösa kropp. Hade jag varit rik just nu hade jag fixat tuttar, där skulle de bli lite silikon så dom Sitter där dom ska och inte ramlar ner till golvet när bhn tas av. Fast de är endast i nödfall den tas av typ när jag duschar, jag sover till och med en sådan, oskönt men sant! magen och mina lår skulle överflödig hud tas bort men bara om jag hade så mycket pengar att jag inte visste vad jag skulle göra av dom för lite hud kommer jag behöva om jag fortsätter med dessa svullo takter. Jag har funderat borde inte jag få bröstoperationen betald med tanke på att vissa får magen opererad och de räknas ju också som skönhets operation. Vad tror ni? Funkar de? Jag kanske borde gå och dra en snyft histora för farbror doktor! Ne nu ska jag kika på sex and the city:)


21 juli


21 juli

Jag hann inte med tiden idag. Fan också! hade behövt tvätta och städa men det får vänta tills imorgon då jag är helt ledig. Börjar klockan två och på morgonen tänkte jag när vi vaknade att jag hade flera timmar på mig men när vi hade morgonmyst färdigt så var klockan visst halv 9, vipps så var klockan halv 11 när vi hade badat och sånt. Och nu måste jag börja åka till jobbet om en timme. Känns värdelöst. Men jag ska vara glad, Alvin har nästan inte testat mig alls idag och vi har haft en riktigt bra dag tillsammans. Nu ska jag ta och fixa käk och invänta mor min.

20 juli

Bilder ifrån helgens äventyr.
Alvin kör gooote.

Fina vincent!
Städa kan han också! Han är så duktig.
Knut som börjar bli långhårig.
och stiliga jag.
Nu kommer äldre bilder. Från första maj.
Riktig goooter kan han också köra med mobbos hjälp.
Undra vem som har pressat solarium? :)

20 juli

Nu är lösenordet fixat och det betyder att min statistik här på bloggen kommer att minska vilket är både skönt och lite tråkigt. Men samtidigt så behöver jag inte vara alltför brydd om vad jag skriver vilket är skönt. För övrigt så måste jag bara få säga eller skriva att jag vart chockad över hur många som ville ha tillgång till det här, så ni kan känna er speciellt utvalda ni som får ta del av mina onödigt långa och ointressanta texter.

Idag har inte varit någon bra dag, jag har varit alldeles för trött och alvinlängtan har varit alldeles för stor så jobbet idag var inge kul. Jag förstår inte hur vissa kan gå tillbaka till jobbet direkt när dom har fött sitt barn, jag menar börjar man inte att sätta sig själv i andra hand eller har dom mammorna inga mammakänlor? Jo det finns pappor också och självklart ska dom få vara hemma med deras barn om dom vill och om ekonomin håller för det. Men mår man som mamma bra utav att lämna bort sitt barn? eller är det kommentarerna om hur duktig man är som kan lämna sitt barn för att satsa på karriären som lockar. Jag tycker att det enbart är idioti! Inte fan är man duktig för att man kan lämna sitt barn hemma och själv jobba, när barnet just kommit till världen. Det är ren egoism och inte något annat. Jag har sådan ren ångest över att jag ska gå skola och just nu jobba så alvin får vara på dagis och nu under tiden jag jobbar får han vara med mormor och han är nästan ett och ett halvår gammal. Det känns som att jag aldrig kommer att kunna förlåta mig själv för att jag "lämnar bort" han under tiden jag endast tänker på mig själv så som plugg och jobb. Men jag vet ju att så här funkar livet och alla mammor måste lämna sina barn en dag men likförbannat har jag sådan ångest. Tänk vad bra om vi kvinnor hade fått ha en slags pension som börjar när man är 20 år och så får man börja jobba igen när man är 30år. Hade inte de varit fint? Då hinner vi odla kids och vi hinner vara med dom och vi hinner framför allt ta det lugnt. Sen hade vi kunnat jobba tills vi var 70 istället! Det hade jag gillat, de lät som ett bra förslag till politikerna.

Sitter på jobbet, jag har tråkigt, inget...

Sitter på jobbet, jag har tråkigt, inget händer och jag är trött. Inte en så bra kombination. Jag vill hem, hem till alvin och busa. Bara en dag kvar sen är jag ledig en dag, de ska bli skönt! Skönt som tusan.


vi har varit i stugan sedan igår, min fund...

foto242 (MMS)

vi har varit i stugan sedan igår, min fundering är om jag ska stanna kvar en natt eller om vi ska åka hem ikväll. Vi har de bra här borta, varmt, regnfritt och tyst!


14 juli

Jag kommer att sätta lösenord på bloggen enbart för att kunna ha lite koll på vem som läser och för att jag ska kunna skriva lite vad som helst. Det kommer att bli spännade läsning framöver :) haha. Nej men lämna mejlen så skickar jag lösenord och sånt.

13 juli

Försöker få tiden att gå så Alvin ska vakna så han kan underhålla mig under dagen.

Tänk att jag har varit sådär tjock, och tänk vad kroppen är fantastisk. Tänk så skulle jag kanske ha en påse med hud på magen? Eller kan man ha det? Jag vet inte men där var jag en 4 dagar innan förlossningen och kolla vad blek jag var. URSCHA!
Och ut kom:
Och idag:
Ganska fantastiskt resultat måste jag säga!

Min fina lukta på booma!

foto220 (MMS)

Min fina lukta på booma!


Sitter på jobbet just nu, fick ett extra ...

Sitter på jobbet just nu, fick ett extra skift, natt dessutom. Inget jag tackar nej till direkt. Det blir bra pengar. Fast just nu känns de lite kämpigt, jag är trött och min bok tog slut så jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig vaken till klockan 7. Sen när jag kommer hem ska jag flyga på maten direkt och sen ska jag vara med alvin hela dagen och först sen får jag sova. Det kommer bli en skön nattsömn tippar jag på och ska jag vara ärlig tror jag att jag har rätt. Ne men de är ju bara en dag som de blir lite mycket att vara vaken och sen får jag ju sova en hel natt, hoppas jag. Morgondagens planer ser ut som så att vi ska till lekparken vid morsan och dom på förmiddagen och eftermiddagen blir att spendera hemma, mycket mer än så blir de nog inte. För övrigt måste jag också få gnälla lite över dom här myggen, dom tar ihjäl mig snart. Och dom kan inte suga klart där vart dom började, nej visst inte dom ska suga på så många ställen som möjligt. Inte på tal om vad de kliar när dom jävlarna är klar! Dom kommer att se till att jag kommer se ut som ett stort myggbet snart. Blev faktist en väldigt osammanhängande text av allt de här som vanligt så jag tar punkt nu.


apa!

foto226 (MMS)

apa!


SMS-inlägg

foto221 (MMS)


alvin äter glass och jag sitter och smider...

foto218 (MMS)

alvin äter glass och jag sitter och smider helg planer.


Jag är på så otroligt bra humör idag, inte...

foto215 (MMS)

Jag är på så otroligt bra humör idag, inte för att jag fastnade i boken halva natten och varit dö trött idag, inte för att jag brände middagen i ugnen, inte för att ni alltid är som ni är, inte för att jag hade en övertrött son, inte för att alvin kanske blivit magsjuk och spytt ner hans säng, min säng och mattan, inte för attjag är fattig den här månaden och inte ens har råd att tanka bilen, inte för att jag är godis sugen, inte för att jag har missfärgat massa kläder i tvättmaskin, inte för att lägenheten är som en bastu, inte för att jag rödaveckan och absolut inte för att du har slängt mina saker! Det var min dag de, jag hoppas innerligt på att morgondagen blir bättre! Nu ska jag ta och fortsätta läsa min bok som är så spännande.


Söndag. Helgen har v...

Söndag. Helgen har varit bra, valde att gå ut fel dag men de gör absolut ingenting, jag hade de mysigt igår med alvin. Vi åt goosa och kollade bananer i pyjamas. Försökte sova men de var svårt för oss båda men tillslut så slutade bussarna att gå och folket gick hem och sov och de gjorde vi med, sov alltså. Gossen sover just nu men kommer troligtvis vakna en gång till för att extra kolla så jag ligger här bredvid honom som han har börjat göra dom senaste nätterna. Jag börjar jobba imorgon och jag känner mig tröttare än jag varit på länge, inte så speciellt bra tajmning! Ne nu ska jag ta och förbereda morgondagen och sen ska jag återvända hit till sängen.


RSS 2.0