30 augusti

Hann inte riktigt med min nya design, Alvin vaknade. Men den får se ut så här ett tag tills jag får en liten lucka. Idag har det inte hänt så mycket, har mest busat med Alvin och så. Och sen har jag kommit på att jag stör mig på så konstiga saker. Det började med att Stian frågade om jag hade varit och hämta ut pengar och då kom jag ju på vad som hände. Det var ganska lång kö, jag kanske var 4 eller femma och hade en person bakom mig alltså var vi 5 eller 6 stycken som skulle ta ut pengar. Hon där längst fram står i godan ro knappar på maskinen och så tar hon ett kontoutdrag, står och funderar lite och sen trycker hon in kortet igen för att ta ut pengar. Det är så störande, varför inte ställa sig längst bak i kön när hon hade fått ut sitt kontoudrag, då hade hon kunnat stå i godan ro och kolla på den där lappen istället för att stå och blockera pengautomaten. Det är då sak ett jag stör mig på. Sak två som jag stör mig på är när folk hänger ut tvätt på torkning men endast hänger upp den på en sida av torkställningen. Vet inte det kanske har någon funktion? Eller så är det bara lathet, men jag stör mig på det iaf. Sen har jag hur mycket mer men jag orkar inte skriva upp allt, det är bara inse att jag är en störd person. Nu när jag ändå håller på att gnälla så kan jag fortsätta lite. Våra grannar har flyttat ut idag så inatt har dom hållt på och packa eller som det lät så trodde jag att dom skulle ha med sig golvet också. Jag skojar inte klockan var efter ett och då håller dom på att dra något tungt efter golvet och eftersom dom bodde ovanför oss så kan ni förstå hur det lät. Inte nog med de dom skulle dammsuga också och sen springa lite i trapporna och smälla i dörren några antal gånger. Sen vart det faktist tyst vid halv tre någongång. Men sen att vakna till samma ljud halv sju det har fan satt sina spår känner jag. Men nu har dom flyttat ut och dom nya grannarna har flyttat in så nu ska det väl inte vara så mycket mer flyttande tror jag.

30 augusti

Kan bju på en bild på mitt barn. Visst är han störtskön?

30 augusti

Idag har jag varit på stan och snokat i affärerna men kom hem tomhänt. Så det vart ingen lyckad stadsgång. Min partner som var med hittade inte heller något så vi båda sparade pengar. Det däremot känns betydligt mycket bättre, men tankarna far ju tillbaks till nya kläder och har faktist kollat runt på internet och tror att jag har hittat lite som min garderob hade gillat, och sen hittade Malin en värdecheck på ellos som jag helt hade glömt bort så jag får dessutom 50% rabatt på dyraste plagget. Tror att det blir en jacka som jag har hittat. Idag har jag blivit bjuden på mat igen, nu var det inte mormor utan skate grabbarna var här och lagade pizza det vart över en hel plåt till mig. Och tro det eller ej men den var supergod! Jag menade inte plåten utan pizzan. Sen har jag väl inte gjort så där mycket mer idag hängt mestadels med Malin och Alvin, hunnit surra med Malin också nu rejält och det var behövligt må jag säga. Ne nu ska jag hoppa i sängen ser att Alvin väntar på mig, han har intagit skeden. Är alldeles för trött, tycker nämligen att jag är skit rolig fast jag inte ens har börjat dra skämting.
Godnatt!

28 augusti

Idag har jag faktist varit effektiv, har fått bort tvätthögen. Dammsugat och skurat och sen har jag faktist också dammtorkat och putsa fönstrena. Och sen självklart har jag hunnit med min gosse. Just nu sitter jag och äter godis som jag tycker att jag är ganska förtjänt av, Alvin biter som aldrig förr på han bit ring och förresten fick han en tand igår på sin 6månaders dag. Nu ringde mormor, ska åka ner till henne och ukki hon höll nämligen på med kåldolmar!

24 augusti

Nu har jag varit lite vuxen och gjort bort sånt där tråkigt pappersgrejs och så har jag faktist tro det eller ej fått tag i en person som har vägrat svara när jag ringer. I gatch ya! Ne skojja bara men jag fick tag i dom/den/det efter flera samtal till den där växeln som inte fungerar. skönt nu har jag det ur livet. Ska och köra bil idag så på vägen ner tar jag med mig breven som ska postas. Gud vad jag har blivit seriös, papprena har inte ens hunnit ligga länge innan jag skickar in dom igen. Jag har mognat nå kopiöst mycket. Nu ska jag sluta svamla och vänta på att mads kommer och på tal om mads så börjar ju paradise hotel idag och gud vad jag har saknat det gänget! 

23 augusti

Dålig update igen men jag försökte faktist att smälla in en videoblogg men det gick inte. Malin och Madde hade varit och kollat på någons blogg och hennes videoblogg var lite rolig så då tyckte dom att jag skulle videoblogga. Har filmen kvar men det var ju så jäkla omständigt att lägga in det så då fick det vara. Och tur var väl kanske det. Igår kom malin förbi på kvällen vi åt bulla, pratade kollade början på en film och sen spelade vi monopol. Stian gav upp så jag och malin vann. Idag hade jag väl inte tänkt göra allt för mycket ska nog och övningsköra sen när mamma är i form, sen ska jag vänta på ett samtal från madde. Imorgon har det kört i hop sig lite lätt, jag ska till körskolan halv två och stian börjar jobba klockan 2 så måste försöka hitta barnvakt. Mamma jobbar, ante jobbar, linnea jobbar, tessan nisse och axel går skola, mormor jobbar, ukki jobbar, malin går skola ja då var det bara madde kvar så får se vad hon säger. Det är ju bara 40min så det är ju inga problem och han brukar ju ofta vara så snäll vid den tiden. Nu ska jag ta och knata in i duschen så jag vaknar till liv. 

19 augusti

Sådär det känns bra det här att ha internet igen. Det känns som att man ligger hur mycket efter som helst, jag brukar alltid läsa tidningen på morgonen inte ens de har jag kunnat göra. Jag ligger efter i paradise hotel och alla bloggar jag brukar läsa. Så nu har jag mycket att göra. Igår var jag på sex månaders kontroll med alvin, han fick två sprutor och vägde och checkade hur lång han var. Det gick bra, bara det att dom där sprutorna ska göra han så sur. Konstigt nog har jag inte så mycket att skriva om fast egentligen har jag det men kommer inte riktigt på just nu. Kan ju skriva att jag trivs jätte bra i den nya lägenheten och det verkar dom andra också göra så det är ju bra. Idag har jag nästan inga planer alls men dom dagarna brukar ändå sluta med madde och nu har ju malla kommit hem så kanske båda kikar förbi eller något sånt. Har just kommit hem från coop, var tvungen att fylla på med lite mat. Har gått på reserv nu när stian har jobbat för det finns inget tråkigare än att laga mat åt sig själv.
 

15 augusti

Mitt bloggande har hängt upp sig lite men det är för att vi har flyttat nu och inte har fått vårat bredband. Var tvungen att meddela så alla kära läsare har en aning om vad jag håller på med. ne men det är därför.

3 augusti

Nu har jag insett att det är skönt att vakna tidigt, man hinner med så mycket under dagen då. Fast nog är det skön och sova också. Igår packades de för fulla muggar och så tvättade jag kläder, nu är det inte länge kvar. Vi bor i en enda storflyttkartong känns det som. aja men det får vara så ett tag nu. Idag ska jag väll inte göra så mycket gå ut och promenera och sen ska jag förbi in på frasses och kolla om dom har sådana där milkshake som dom hade förut, jag började tänka på dom då nu är jag sugen. Jag håller tummarna att det ska finnas kvar och att smaken jordgubb finns !

1 augusti

Nu är vi inne på årets åttonde månad, snart är det ju jul igen, tiden springer iväg. Idag har jag väll inte gjort så där mycket som jag egentligen borde med tanke på att vi tar flyttlasset och drar snart. Igår var jag och Madde och kikade vad jukkas hade att erbjuda men jag hade tydligen missat allt för mamma hade köpt jätte goda finska munkar men det hade jag missat. Jag såg bara dom där vanliga äckliga munkarna. Aja det kommer väl marknad nästa år också så då får väll jag försöka vara lite mer inne i matchen. Igår fick jag även veta att Svea inte var på smällen utan hon hade vätska i hela magen, hon är var tydligen jätte sjuk eller är fortfarande. Det kan man verkligen inte tro, hon är hur pigg som helst och hur glad som helst. Stackarn. Jag har nog inte förstått det ännu för igår var hon som vanlig helt glad och viftade i svansen. Ja hojj... Madde ville ha med mig idag när hon skulle och jobba så jag följde med men mest som moraliskt stöd. Det tog mycket snabbare än vad jag tänkt så jag tyckte att vi behövde en mjukglass så det vart min frukost men gott var det. Sen nyss har jag kommit hem från pappa och anneli har varit där och ätit. Grillat och sen mansika och gädelö. Gott! Just nu sitter Stian och spelar gitarr och Alvin skriker fast tror han försöker sjunga eller något men det låter fint. Perfekt nu när våran glada granne är hemma, hade inte förvånat mig om hon hade börjat banka i taket. Nu ska jag ta och kika runt på internätet ett tag innan det blir sängen. 

RSS 2.0