27 februari

Min dag vart bra fast jag inte hade något bestämt att göra. Kollade skid-vm på morgonen samtidigt som jag åt frukost, tjejerna åkte ju bra eller Kalla gjorde de i alla fall. Sen gjorde jag inte så mycket mitt på dagen hade funderingar på om jag skulle orka knalla ner till mor min men det hade jag inte orken till så jag kollade lite tv och spelade något kul spel på xboxet. Stian har varit sur hela dagen eftersom han inte har lyckats med de han ville. Han försökte fixa så att man kunde se filmer och sånt som är på datorn på xboxet, men det lyckades han inte med. Han har säkert hållt på med de i 4-5 timmar men fick ge sig till slut. Bara för att han var så sur tänkte jag muntra upp honom med plättar så här mitt i natten, han vart glad men inte för att de var så gott utan åt att dom smakade konstigt eller att dom var fula, vad vet jag inte men kul hade han. Och det är ju faktist tanken som räknas. Ett som är säkert är att jag inte ska börja göra något som grisar mitt i natten nå mer för att jag har en disk hög som heter duga och det ser inte speciellt roligt ut att vakna och knalla in i köket. Så jag har min morgon planerad, diska och åter diska. Det är nackdelen att bo i lägenhet att man inte kan leva om när man vill, eller nog hade jag säkert kunna diska nu men de vågar jag inte riktigt. Det skulle ju varit riktigt pinsamt om grannen kommer och ringer på och fråga om man inte kan låta disken vänta till imorgon. Ne så jag gillar att låta den stå. 

Imorgon kommer nog Ronja och Elina och leker med mig, hoppas jag. Ne men dom hade tankar på det så det blir kuul! Annars vet jag inte riktigt vad som händer och sker, kanske att jag tar promenaden imorgon bara för att jag skippade den idag, men det ser jag imorgon hur formen är då. Det slutar säkert med att jag ändå inte går så nu har jag inte lovat något. Ne nu ska jag ta och läsa mina vänner och mors blogg så jag får veta vad dom pysslat med under dagen, eftersom datorn inte varit tillgänlig alls idag så har jag inte hunnit med de!


25 februari

Tror inte att det blir att sova ändå kan inte slita mig bort från den här datorn, den är alldeles för intressant för mig. Imorgon har jag noll koll på vad som sker och det känns faktist ganska skönt för då kan jag inte fundera på varför jag inte gjorde det och sånt svammlande jag brukar hålla på med. De enda som jag ska göra är att ta mig ner till källarn och boka tvättstuga sen ska jag bara ta dagen som den kommer. Pysen verkar aldrig vela komma men jag tycker att den kan göra de snart för jag orkar som sagt inte var tjock nå mer. Nu när jag har provat på big one livet vill jag tillbaka till de vanliga och jag ska aldrig bli så hät tjock nå mer eller jo kanske om hundra år när jag vill ha ett till barn, men jag ska aldrig äta mig så här. Det gör ju inte bara ont i ryggen utan i knäna också. Ne så jag tror seriöst på attt börja träna när pysen kommer för maten kan jag inte skippa det är alldeles för gott, så då får det bli pinande träning. Och nu har jag till och med skrivit det här så nu kommer jag inte undan. 
 

25 februari

Idag har jag inte gjort så mycket jag vaknade och kollade skid- vm sen kom jullan förbi så vi satt bara och pratade sen när hon gick så tänkte jag faktist hoppa i badet men då ringde min mor så vi åkte och handla. Skönt med mat i kylen igen. Sen har jag inte gjort så mycket mer bara varit hemma och sen for jag ner en sväng till Linnea och Conny bara och kom hem därifrån vid halv 8. Sen har jag hjälpt stian men hans svenska läxa och så har jag faktist bara suttit och tråkat resten av kvällen. Nu ska jag ta och kolla lite two and a half men sen sova. 


24 februari

Promenaden vart inte längre än till statoil men vi tog en omväg så det vart lite längre iaf. Läste just på nsd att nya artister var klara till kirunafestivalen och då tänkte jag att det skulle vara några riktigt stora legender som drar mycket folk men så kommer dom med emd. Vart besviken hade velat att lasse stefanz skulle komma det hade fått festival stämningen på topp. Men jag får väll nöja mig med dom där takida då, julia gillar ju dom så får väll vara glad för hennes skull. Och jag måste bara skriva att gud tjorvade med mitt internet igår med god vilja för idag fick jag nämligen syn på finare kläder, så det tackar jag dig för! Ne nu ska jag ta och kolla en film eller lite two and a half men.

24 februari

Idiot och idiotiska saker kommer du alltid med. Förstår inte hur någon kan vara så borta men ändå med på något sätt. Ne helt plötsligt har du fått för dig att låtsas bry dig men till och med att låtsas misslyckar du med. Orkar inte ens bry mig nå mer om vad du säger för det kommer aldrig något som är hörbart heller. Det mest irriterade är att du förstår ju inte vad man säger och fattar liksom inte att det är mitt liv och bara för att du gjort som du gjort och valt som du valt så ska du försöka gottgöra det på något sätt nu, hur många år som helst försent. Sen när du tror att du vet hur det kommer att bli så ska det bli förjävla skönt att visa att du kommer ha fel, det vet jag för han kommer aldrig falla till din nivå. 

Sådär det är sånt som behövs och nu ska jag ta en hjärnrensning ute i kylan. 

24 februari

Min dag har sett ut så här, vaknat,tvn,soffan,duschat och har nyss sattit mig här framför datorn! Har inte gjort något alls idag och nu hade jag tänkt att äta något känns de som. Har inget kul att skriva så jag återkommer med de om något kul skulle hända.

24 februari

Hade tänkt beställa lite kläder men jag vart snål så jag får sova på saken och se hur jag känner imorgon. Ikväll har jag inte gjort så där alldeles för mycket, Linnea kom förbi med vårat från ikea och så hade hon vart förbi mamma innan så jag fick min nya mysdress också, Hur skön som helst! Man tackar man tackar. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir stressad bara över att tänka på morgondagen. Det är så förbannat tråkigt att gå hemma själv medans alla andra är i skolan. Är hur rastlös som helst och jag blir bara knäpp av de. Ne nu ska jag ta och kolla några avsnitt seinfeld och sen sova.


Godnatt!


23 februari

Har just ätit så nu behövs en vila. Men ska stå emot så kanske jag somnar i tid ikväll  och så skulle Linnea komma förbi efter att hon hade bakat semlor färdigt. Jag försöker få med Stian på konsum jag har sockersug, men han är inte så på han vill bara spela hela tiden så jag får väll gå själv helt enkelt men först ska jag duscha som jag inte gjort ännu.


23 februari

En ovanligt tidig morgon vart de, Stian spelade gudfadern hela kvällen igår så jag tänkte att jag skulle ligga i soffan och kolla lite men jag somnade och vaknade av att han frågade om jag inte skulle gå och lägga mig i sängen och då var klockan 7 på morgonen. Men var alldeles för pigg för att somna om så då vart det att kolla nyhetsmorgon på tv4 fast somnade igen vid 9 och vaknade vid 11 när stian skulle börja gå till skolan. Sen kom Julia och Frida förbi och drack kaffe, frida satt som fastklistrad framför datorn och Julia höll på att strotta runt som vanligt, ni är söta! Just nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag nog försöka fånga dagen på något sätt!  

22 februari

Elina, Mia och Ronja var det som dök upp, vi pratade mest och efter ett tag dök även Jullan upp. Vi kollade erik och mackans nya program och herre kan jag bara säga om den. Kul och underhållande var de men vad gör människor inte för pengar. Helt tokiga. Alldeles nyss kom jag och stian på den brilianta iden om att göra fruktsallad och det gjorde vi så jag sitter och smaskar på de just nu. Det är så mycket godare än att bara äta ett äpple eller en appelsin. Mmm så nu har vi färdig frukost till imorgon också, kan inte bli mer perfekt frukost. Tror jag. Imorgon vet jag inte riktigt vad som står på schemat, julia har hål så då kikar hon nog förbi och kanske att hon har med sig frida. Kommer inte riktigt ihåg om det är på måndagar Katti också har hål och brukar kika förbi men kanske att det sker. Vill ju veta om hon hade det bra i norge så jag får ta och ringa henne imorgon. Mitt minne är bra men väldigt kort, alldeles för kort ibland! Kanske att vi får våran beställning från ikea imorgon också, syster och conny hade i alla fall kommit hem nu och nybilen funkade fint! Nu ska jag ta och kolla när stian spela gudfadern sen ska jag ta och sova. 

22 februari

Har just kommit hem från mormor och ukki där har vi först ätit köttfärsås och makkisar och sen hade hon gjort semlor. Mums, det vart inte tissibulla men semlorna var lika bra. Sen åkte vi konsum och handlade mjölk så nu ska jag hoppa i duschen och sen kommer Elina och vet inte riktigt vilka mer men det blir mys. Julle skulle också komma, men det blir först sen senare.
 

22 februari

Jag kan då inte säga att jag skött mitt bloggande idag eller ja igår blir det ju nu, men det beror mest på att jag har varit allmänt slö. Det var helt enkelt inte min dag, känns som att jag håller på att bli sjuk eller jag kanske redan har feber, svettas som en gris ena stunden och andra stunden fryser jag och ont i huvudet har jag också. Nu har jag fått gnälla lite på hur synd de faktist är om mig så snart ska de väll börja kännas bättre. Ne men jag har faktist inte gjort något alls idag, spelat lite monopol med stian och kollat melodifestivalen, det är de enda min dag har haft att bjuda på men de är ganska skönt ändå att bara ta de lugnt en hel dag, ibland men det får inte bli för ofta. Nicke nyfiken såg jag idag med, två gånger desutom blir aldrig klok på den! Just nu sitter jag och väntar på att Julia ska ringa fast troligtvis har hon åkt till emil redan och sover som djupast just nu. Men det kommer en morgondag och jag har mycket på hjärtat till min alldeles egna psykolog eller kanske lite mer som en prataavare. Jag och stian var sugen på att testa "dörr pizza" idag men ingen annan var på så då orkade vi inte tjocka själva, vi spar det till någon annan dag! Imorgon eller senare på dagen, det är så tjorvigt att skriva efter 00.00 men i alla fall så efter jag har vaknat tror jag att jag ska åka ner till mor en sväng känns som att de skulle behövas och springa förbi hos mormor och ukki så kanske man får tissibulla. Mmm det lät riktigt gott, de ska jag sattsa på. På eftermiddagen hoppas jag att brudarna är lite Miasugen, jag tror nästan de, de känns som så. Men de återstår att se. Ne nu ska jag faktist ge sängen ett sista försök annars intar jag soffan och förblir där tills morgonen börjar sina timmar.   

20 februari

Jag var tvungen vart så sugen på den!

Regler: 
Det här är svårare än du tror! 
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! 
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! 
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. 
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! 
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)


1. Vad heter du? Mia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mild
3. Flicknamn: Maria
4. Pojknamn: Mats
5. Yrke: Mecklare
6. Färg: Mocka
7. Klädesplagg: Morgonrock
8. Mat: Muikku soppa
9. Sak i badrummet: Microlax
10. Plats/stad: Modo
11. En orsak att vara sen: Magproblem
12. Något man skriker: Maten är klar!
13. Film: Mumintrollet
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Måttband
16. Djur: Myra
17. Gatunamn: Malmvägen
18. Bil: Micra
19. Sång: Mmm,mmm,mmm
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Melodifestival


20 februari

En mys kväll med vännerna var vad dagen hade att bjuda på och det tackar man väl ändå inte nej till. Myyys! Vi kikade lets dance och åt polkagrisar, det låter inte gott men det smakar gudomligt. Jag lovar, testa! Vanliga hederliga polkagrisar dessutom.Jag blir så glad av att vara med er, ni är superduper! Idag var domedagen men inget har hänt så det lär väll inte ske idag eller pysen har ju några minuter till på sig men det är inte så troligt. Just nu vill jag bara att stian ska komma hem så vi kan ta och kolla en film eller han nämde tidigare idag att han var sugen på monopol, så vi kanske ska ta ett lir. Det ser jag fram emot att krossa honom igen. Det hade varit kul. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra min far ringde idag att han jonny och anneli skulle komma förbi imorgon. Han la upp det så fint jo, Jonny ville komma och hälsa på dig och se hur ni bor och så, så jag tänkte att då kan ju jag och Anneli följa med! Braa han gör det igen. Det lät precis som att jag tvingat han att komma. Ähh blir bara förbannad för att mamma kunde vara så dum när hon var yngre för ungefär för 18 år sedan. Men det är så livet är, allt visar sig med tiden. Ne jag tror faktist att jag ska åka någonstans imorgon kanske åka iväg med mamma eller kanske med någon annan, känns som så. På kvällen tycker jag att det  blir melodifestivalen och mys igen men vad säger ni brudar? 

20 februari

Har just kommit ut från duschen, ska försöka få Stian att lägga på ett kol men det är lättare sagt än gjort. Han sitter nämligen fastklistrad framför något spel som vanligt, jag tror han vill att nisse och axel ska komma för då får han spela utan att jag gnäller på han. Ne men ikväll är det lets dance men vet inte om jag är så sugen att kolla den, det är så jobbigt när dom har utröstningen senare än vad programmet är. Kanske blir att kolla någon film, någon bra film hade vart perfekt. Syster och Conny har åkt till ikea eller ja dom är väll i luleå nu men dom ska till ikea och så var jag så smart att börja kolla på ikeas hemsida, så nu ska jag ringa och höra om hon har lust att köpa lite mer saker åt oss, så kan jag springa på banken och föra in pengar på hennes konto imorgon på morgonen. Men dom ska säkert handla hur mycket som hellst så får se om hon är så sugen på de. Men mitt skoskåp skulle hon iaf ta med sig. Ne nu ska jag börja klä på mig och sånt och vänta på julia, sen bär det av till coop.

20 februari

Jag kan inte sova som vanligt, min karl har somnat på soffan så kan inte riktigt ligga ner och kolla tv heller. Måste sitta och jag hatar den där soffan, kuddarna hålls inte på plats så till slut sitter man i en grop, inge skönt. Ne vet inte vad jag ska göra, ingen är ju vaken den här tiden på dygnet heller så kan inte ringa och prata slut på någon heller. Att bara ligga i sängen och hålla på att vända sig känns meningslöst men det gör faktist det här också så jag ska nog faktist vänta på att john blund ska hitta till mig.

19 februari

Axel var här och underhöll oss med sitt prat, han kan verkligen inte var tyst den mannen. Men det är bara kul att ha någon som pratar man får då höra allt från han och det värsta är att han hör allt vad andra pratar om också. Vi hade inget gott hemma konstaterade jag och axel så vi sprang ner på kiosken och köpte en läsk. Så lite gott fick han iaf. Han är förståndig i alla fall han tyckte stian och han skulle gå på kiosken för det är de karlar gör sa han och han tyckte inte att jag skulle gå för att jag fick ont i magen. Men det slutade med att jag var tvungen att gå ändå. Imorgon om det inte är så kallt så ska jag och Stian gå ut och ta en långpromenad mitt på dagen, det känns som att det behövs och det passar perfekt eftersom stian är ledig imorgon. På tal om ingenting är jag beräknad till imorgon men jag känner då ingenting just nu. Jag som har gått dom senaste två veckorna och trott att det är nära nu men nejnej. Jag kommer säkert att gå över två veckor hade varit skönt att bli av med magen nu tycker jag så jag kan stoppa på mig mina egna sockar på det vanliga sättet. Ne nu får du ta och komma ut! 

19 februari

Just efter att jag vaknat kom Frida och Ronja förbi och inte mycket senare kom Julia, vi satt och pratade mest men det märks att brudarna går skola, alla var jätte trötta. Efter att dom gått hoppade jag i badet och det var underbart, låg hur länge som helst, jag låg så länge att hälen hade börjat bli skrynklig det har jag inte varit med om någon gång. Det var lite läskigt för när jag skulle ställa mig upp så kändes de som att hela hälen var borta. Har nyss ätit vi lyxade till de med sallad till och med. Nu är Axel på  väg hit han ska komma och leka med oss medans mamma är och tränar. Vi ska kika sveriges värsta bilförare och sen blir det knutby saken. 

19 Februari

Jag kan inte sova och jag är så sugen på något men jag vet inte vad. Jag är nog sockerberoende men godiset vi köpte smakade inte bra jag tror jag är sugen på en safari macka. Det hade varit super just nu eller grillad kyckling, mm det ska jag nog ta och inhandla imorgon! Usch vad jag är äcklig sitter och skriver om mina matdrömmar. Jag ville egentligen bara skriva något för att få tiden att gå, jag har dö tråkigt. Om jag hade orkat, vågat och det inte hade varit för att termometern hade stått på -23 så kanske jag hade gått ut och promenerat just nu. Men det är jag alldeles för lat och mörkrädd för. Jag hatar mörker, mörker och tystnad det är läskigt på alla sätt. Jag tror jag alltid har varit en sån där hare för sånt, jag har alltid sovit med taklampan tänd. Men det har jag inte fått göra nu på ett år kanske för då kan inte stian sova. Ne nu ska jag fortsätta läsa vård och omsorg, visst lät det intressant men brist på andra böcker då duger den!

18 februari

Sitter och kikar på hundar på blocket, är jätte sugen på att skaffa en men det är ju det att orka med en valp. Hojj det känns som lite tomt när jag är själv hemma, har alltid nästan haft hund och nu så finns det ingen lurvtuffs här. Men det får bli ett senare projekt hade nog aldrig orkat med både bebban och en lite puppy. Jag tror att det är ett ganska klokt beslut. Vi var och handla på coop idag och jag tyckte det gick ganska snabbt men icke det icke en och en halv timme. Jag fattar inte, jag tyckte vi var snabba den här gången men det var inte. Tror att min mor tyckte att vi var väldigt sega i alla fall men det är smällar man får ta. Det känns verkligen rent här hemma stian har riktigt fått den här städsjukan, han är hemsk blir sur för lite gris på golvet och så går han med trasan hela tiden. Puttinuttiga stigge, han har då inte valt helt rätt om han vill ha det städat kan jag då säga. Jag är ganska bra på motsattsen! Nu ska jag fortsätta kika lite på hundar och sen ska jag faktist kolla någon bra film tror jag!
godnatt

18 februari

Har just kommit upp från tvättis har hämtat alla kläder som hängt på tork, har haft fullt upp hela dagen känns som att det gick hur fort som helst så vart det mörkt igen. Katti kom förbi mitt på dagen någon gång och det var trevligt, känns som att vi inte setts på hur länge som helst fast det har vi ju. Sen har jag pratat med en vägg idag också och inge framsteg där inte. Så jag ska hålla mig undan nu riktigt länge, sjukdomen kanske smittas. Det vet man aldrig så det är bäst att vara på den säkra sidan. Ska bränna cd skiva åt min mor hade jag tänkt med massa bra låtar, hoppas hon blir nöjd!  Och sen ska jag åka på coop med stian, mamma och axel och handla käk så vi överlever. 
Vill ha tillbaka den där färgen!

18 februari

Uppvärmningen har börjat innan damernas skidskytte, jag värmer upp för fullt kan jag säga. Ne men har haft fullt upp att försöka få min upp min karl från sängen, det är inte det lättaste. Men han vaknade och nu sover han igen. Ne nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas på att jag inte somnar. Sen blir det staden och kanske coop. 

17 ferbruari

Skidskytten gick som en dans, gud vad han är bra. Julia kom och kollade med mig så det var extra extra roligt att kolla. Sen efter den ringde ante och sa att det var kallt ute och att jag skulle ladda en panna kaffe sagt och gjort, han och nisse kom så det vart en liten fika innan vi for ner, jag till mamma och  julia till frida. Jag hämtade bara lite papper och några foton från när vi var i bullis, sen åkte jag till Frida och mös med henne och Jullan och kollade på Rambo som var urgullig. Kom hem för ett tag sedan och la mig på soffan men där fick jag inte ligga länge för stian tyckte att jag skulle gå på datorn för annars skulle jag bara somna direkt, han vill nog inte vara ensam vaken. Hade fått två frågor så jag ska nog svara på dom, för sämre kan man ju inte vara. Här kommer svaret på första frågan jag är beräknad till den 20 alltså februari så bara tre dagar kvar nu, sen ser man hur rätt dom har. Och kan inte vara sämre och lägga upp en bild också som är fotad igår eller om det var i förrgår, tar en med linne på så det inte blir allt för porrigt!
Bilden ser lite rolig ut, men så här ser jag faktist ut, smällfet!

17 februari

Så där de gick bra hos barnmorskan idag, allt var som det skulle och det var ju bra. Nu var det förhoppningsvis den sista gången vi var där innan pysen kommer i alla fall. När vi ändå var på lassa så passade vi på att gå på apoteket, och tro det eller ej det gick fort och det var nästan inge folk där. Nu längtar jag bara tills klockan ska bli 5 så jag kan kolla skidskytten, alltid lika spännade. Jag hoppas på bjorndalen han är min gud på skidspåret! Bara inte ryssen vinner för han kan jag inte med. 
Äntligen har jag fått ner lite ny musik på datorn också, har inte fått tanka för stian för han tycker det är skämmigt att ha mina låtar på datorn för att jag lyssnar på så konstig musik. Men det man inte vet lider man ju inte av så nu måste jag bara hitta någonstans att gömma det på för annars är dom liktförbannat borta imorgon. Jag har det inte lätt som ni förstår, men så är det verkliga livet. 

17 februrari

Just nu sitter jag och väntar på att Stian ska komma hem så vi kan börja bege oss mot lassa och kolla så allt är som det ska. Sen när vi kommer hem hade jag tänkt att vi ska laga mat så vi kan äta till skidskytten, Sen vid 7 tiden åker jag nog ner till mamma och gänget, så som det ser ut just nu. Nu kom stigge så nu ska jag ta och prata lite med han. 

16 februari

Visst finns mirakel, är det som spelas nu och jag njuter! Förut retade jag mamma för att hon lyssnade den men den är faktist hur skön som helst. Just nu håller jag på att skriva eller ja, jag ska försöka skriva ett personligt brev, men det var lättare sagt än gjort. Jag har ju inte jobbat nästan något i mitt liv så det blir lite svårt, tror ju inte att det är så lockande om det står att jag har stått och kratta en hel sommar! Ne så jag måste nog ha lite hjälp om vad jag ska skriva, Linnea visade typ vad jag skulle skriva men det hjälpte mig inte så mycket för den där stencilen förstår jag inte ens vad hälften av orden betyder. Linnea kom förbi idag och vi åkte till mormor och ukki och åt bulla och pratade på och dom där bullarna kan man aldrig sluta gilla! Mmm äkta tissibulla och varm svartvinbärssaft hos mormor och ukki kan inte bli så mycket bättre! Ukki tyckte vi skulle gå tillsammans imorgon på lassa för han skulle också dit och jag har tid hos bm igen, förhoppningsvis är det sista nu innan pysen kommer. Ja iaf han tyckte vi skulle gå samtidigt, turen var väl den att jag inte kan komma dit när jag vill utan har tid klockan två. Han ville att vi skulle gå klockan 7 tokig som han är. Så det gick ju inte. Vad har jag mer gjort för något spännade idag? Nästan inget tror jag, imorgon ska jag åka ner till mamma och dom där nere hade jag tänkt hade behövt få lite bilder därifrån när vi var i Bulgarien och sånt mys. ja eller det beror ju på hur mamma jobba, bara inte mellantur är det skiften hon slutar efter nio eller när det är för då hinner jag inte dit ner. 

16 februari

Oj vilken tur jag hade, Julia kom förbi på sitt hål och mamma hade just varit förbi med marknads bröd. Så jag julia och stian fikade lite sånt och sen drack dom kaffe på det. Julia var så gullig så hon diskade så jag slapp göra det! Hon är toppen den kvinnan. Och när Julia var i gång med diskadet så fick Stian något ryck och började dammsuga så jag slapp det med! Jag glider bara på en räkmacka. Gud vad skönt! Så nu har både julia och Stian gått härifrån, Julia till skolan och Stian är med Emil någonstans. Vad ska jag göra nu då, när alla andra drog iväg bara. Det återstår att se. 

16 februari

Jag är död, fy fan vilken natt har inte sovit många timmar först höll stian på att prata i sömnen och snarka som bara den, sen börjar grannen dammsuga och det var 3 på natten hon kan inte vara helt hundra och hon måste hur många hörn som helst i sin lägenhet för dom tar hon extra noga och tusen gånger, så det låter extra mycket! När tanten väl har slutat dammsuga så är det någon annan som är på G. Nå nå nu ska jag sluta gnälla och börja göra nytta kanske diska eller till och med städa lite.

15 februari

Så där nu har söndagkväll börjat och inget sevänligt på tvn heller så jag vet inte vad jag ska göra av denna kväll. Jag hatar söndagar, allt känns så jobbigt och trist men varför vet jag inte. Har tänkt att försöka fixa mina naglar idag men får se om jag kommer så långt. Hade tänkt att lägga mig i tid idag också så jag är vaken imorgon när julle kommer förbi på hennes hål, men det ska nog inte vara så svårt för det är ju först vid 1 har jag för mig. Jag vill göra något kul som jag inte har gjort på länge men jag vet inte vad jag är sugen på att göra men bara det är något ovanligt så blir jag nöjd! Är skit sugen  på att sola också det hade faktist behövt, vet inte hur länge sedan jag var så här blek som jag är nu. Ursch ser sjuk ut! Ne så det står på min prio ett lista när pysen är ute, och jag ska ligga länge och huden ska börja lukta bränt först då är jag nöjd. Ne men jag och Stian ska faktist ta oss i kragen och börja sola igen, för om jag behöver sola då behöver han göra de gånger tusen. 
Jag kom på nu att jag kanske får syster på besök imorgon dom har ju inte ungarna den här veckan så då kanske hon har tid att komma förbi mig imorgon en sväng, och eftersom att jag vet att du läser så vet du vad du har att göra imorgon. Jag väntar.  

15 februari

Uppstigning till skidskytten idag också, och bjorndalen gör det igen. Fast idag efter massa strul men han vann till slut. Hela dagen blir mycket roligare om morgonen börjar bra. Låg länge på soffan innan jag orkade börja med något annat men sen var jag tvungen att slita mig upp, hungern stod ivägen för mitt soffliggande. Men tur var väll det annars hade jag väl legat där ännu. Har just ätit och jag blir alltid lika slut efter maten så jag anar att jag äter alldeles för mycket, men mat är ju så gott! Ne nu ska jag faktist ta och göra lite pappers jobb så papprena kommer in någon dag. Det där lät vuxet, "pappers jobb"!

14 februari

oj hade glömt bort att melodifestivalen är idag, ändå pratade jag om det för inte så länge sedan. Men det enda jag vill se egentligen är vad markoolio har att komma med, hoppas det är något bra för han är ju så sköön! Sen är det inga fler artister som jag tycker om fast deras låtar kan ju vara bra ändå. Nästa vecka är ju Molly Sanden med och hon är ju bra och veckan efter det är Thorleifs och Sarah Dawn Finer med och det kommer säkert bli den bästa deltävlingen. Dom sparar det bästa till sist! Jag Läääägntar! 

14 februari

Idag vaknade jag och hade nästan missat hela skidskytten, har sovit som en stock inatt. Jag hann inte följa med Julia på marknaden heller, hon hade alldeles för bråttom. Sen kom Nisse och Axel och dom började med att spela lite xbox sen vart dom sugna på guitar hero och efter allt spelandes vart dom hungriga så dom bestämmde att stian skulle gå och handla till efterrätten så skulle jag börja göra mat och så vart det. Vi åt makaroner och köttbullar och hade tänkt äta fruktsallad och kladdkaka direkt efter men alla var mätta så vi väntade ett tag och då hade mamma och ante också kommit så vi har just fikat, det var super gott! Nu har dom åkt hem för ett tag sedan och har bara diskat och Stian har dammsugat så nu är det bara soffan hela kvällen! 

13 februari

Måste börja att skriva att min blogg ligger på uppdatering, men det kan ta ett tag. Så nu kan jag börja berätta om min dag, julia kom förbi när hon hade hål så vi satt och prata lite och hon tränade på finska ord som hon skulle ha förhör på, hoppas det gick bra! Sen fick jag ett sms om att mattorna kunde hämtas, som vi beställt så då bestämde vi oss för att städa så det har vi gjort så nymattorna ska trivas. Ne men det vart faktist ganska fint eller ja dom var fina. Sen ringde mamma och sa att vi skulle hänga med ner på lompis så det gjorde vi men innan vi for dit var vi förbi jysk och slösade lite mer pengar. Nere hos mamma vi åt pizza, mums!  Det var gott och jag gick i mat-koma är helt slut fortafarande så det blir en tidig kväll ikväll. Imorgon blir det att kolla skidskytte på morgonen sen skulle grabbarna komma förbi tror jag. Så kanske att man hinner ut och kika på marknaden en sväng imorgon annars får jag ta det på söndag, det är inte hela världen. Vi fick ett jätte fint allahjärtansdag kort utav axel, en groda som håller i ett hjärta och det stod så här i de. 
Han är så söt!

12 februari

Någon har jävligt kul just nu! har massa äckliga typer på min msn helt plötsligt! USCH!!! Alla är hur gammla som helst och det skrämmer mig! Måste byta lösenord igen..

12 februari

Jag har just tagit mig upp ur soffan, har legat där och kollat lyxfällan och sen något annat program. När vi låg där så kom vi på hur lik vi var mamma och ante. Jag har likadan morgonrock som mamma och Stian har en likadan som Ante det var bara sidenbyxorna som fattades så hade det varit helt på pricken. Han satt till och med och darra på fötterna så som ante gör när han kollar tv. Nu sitter jag och spelar ett väldigt tråkigt spel som är beroende framkallat, det går inte ut på något heller så man håller på i flera timmar. Jag ser fram emot morgondagen då ska vi vakna tillsammans för första gången på vet inte hur länge, sen ska vi äta frukost tillsammans och sen ska vi knalla ner på jysk och köpa korgarna. Vi bestämde oss för att köpa korgarna där istället så vi får dom nu. Ne nu ska jag fundera på hur vi ska lägga upp tv tittandet allt börjar nämligen samma tid! 

12 februari

Linnea åkte just, har suttit och pratat med henne nu ett tag. Dom kanske skulle åka till ikea så då kanske jag får mina efterlängtade korgar. Jippie! Kanske ska beställa mer saker så dom knappt får plats med allt, ne men nu ska jag faktist ta och kolla lite på ikeas hemsida och hoppas på att dom åker. Stian ska åka iväg till hallen idag och en kille ska komma och kolla på tvn så är lite nervös att stian inte ska vara hemma när han kommer. Vad ska jag säga? inte vet jag något om den, bara att den funkar och att det finns dvd i den men inget annat. Aja får väll hoppas på att han hinner komma innan stigge åker iväg annars är jag i trubbel. Ne nu ska jag kolla lite på ikea sen ska jag börja göra käk! 

12 februari

Åh jag läste just något mycket vettigt Wedela hade skrivit, hon är grym! Jag hade velat vara lite så som henne, att ha den där styrkan och modet att våga säga ifrån. Känner igen mig mycket i vad hon skrev och hade hon varit jag så hade hon antaglingen skitit fullständigt i vad dom två gör. Men det kan jag inte, jag bryr mig för mycket. Jag har försökt och försökt men jag vill ju inte känna mig alldeles för på heller.Vill inte att dom ska känna sig tvingade till något, men sen vet jag ändå vad som händer om en två veckor när pysen är ute då kommer vi vara såååå tajta igen, sen när det gått ett tag så rinner det som ut i sanden igen. Jag vet exakt och det är lite skrämmande för jag vill ju ändå ha er i mitt liv men ska jag alltid behöva fundera på när ni ger er av. Ni gör mig snurriga!! Men jag fick ut en sak av allt, jag förstod vem mina riktiga vänner är. Jag älskar er ni är tuffa!

11 februari

Idag vaknade jag först av ett samtal av min syster Linnea som var på väg ner till Gällivare, kommer inte ihåg riktigt vad hon ville egentligen men jag somnade om iaf och mamma kom och ringde på före 10 så då steg jag upp och tur var väll det eftersom vi hade somnat på soffan och mina ben fick inte riktigt plats. Så har lite ont i armen tror att jag måste ha använt den som madrass eller något liknade. Sen har jag somnat i badet igen och jag måste ha legat hur länge som helst för vatten var iskallt när jag vaknad, så jag är torr över hela kroppen nu och det hjälps inte att jag smörjer in mig heller. Sen har jag väl inte nå dessto större problem just nu men det kommer väl. Eller ett problem har jag och det är att man ska låtsas vara vettig för engångs skull, jag har alltid sagt att mina bar ska heta om det blir en flicka så ska hon heta Naimi och blir det en kille ska han heta Edvy men nu är det ju så att Stian säger att vi inte kan låta pysen heta något av det. För Edvy är ett gubbnamn och Naimi tänker han på en fet,finsk,gammal kärring så jag får nog aldrig någon nytta av att sagt så i många år. 

10 februari

Det märks att jag har ansträngt mig för mycket idag, eller jag hoppas på att det är det. Jag har haft sammandragningar hela dagen i princip eller ja det började någongång när jag stod i trapphuset och väntade på att någon skulle höra av sig till mig och det håller ännu på. Det är ju bara hoppas att det försvinner så jag får sova, det hade behövts kan jag säga. Känner mig allmänt sliten och trött just nu så ikväll blir det en tidig kväll för mig. Känns som att det blir en "kolla" film kväll för mig. Ronja, Mia och Julia kom förbi och det är alltid lika trevligt att ha brudarna på besök. Vi kollade top model som jag inte alls har följt så jag måste ta och ladda ner alla andra avsnitt innan jag kan se vem som vinner. Tur att den nervösa åkte ut, kunde inte alls med henne. Sen gjorde vi inte så mycket mer småpratade mest. Men mysigt var de, och det var inte engångsföreteelse. Det ska jag se till. Min morgondag består av att göra trista saker så måste fixa in något som är roligt fram mot kvällen tycker jag. Ska och handla med mor min på förmiddagen så kan inte sova hur länge som helst heller. Så jag tänkte faktist ta och runda av här och hoppa under täcket!

Godnatt 

10 februari

Jag i ett nötskal, kan inte fatta att jag kan vara så korkad ibland. Helt borta! Ja min morgon började bra vaknade vid halv 8 och så slog jag på tvn och satt och kolla tills tio, då började jag gå till skolan för ett möte så att jag kan ta ett uppehåll från skolan nu ett tag. Och jag höll på att dö i svett i rummet, kärringen snålade inte med värmen jag skojar inte det kändes som att sitta i en lite svalare bastu. Mötet gick bra. När jag är på väg kommer jag på att jag glömt nyckeln hemma, men jag chansar att stian ska vara hemma ännu men det var han ju så klart inte. Så jag har stått i trapphuset i två timmar tills julia ringde och var räddaren i nöden. Så hon hämtade nyckeln och kom förbi med den! Tack julia. Inga pengar på telefonen så jag kunde inte ringa någon heller, och inga pengar hade jag på mig heller så kunde inte heller köpa ett refillkort. Jaa men nu har jag förhoppningsvis lärt mig. Julia gick nyss hon skulle och träna och sola och sen skulle hon och Ronja komma förbi, så det blir mysigt! 

9 februari

Oj vad klockan gick, helt plötsligt var den halv nio så jag hann inte springa ner till kiosken och köpa refillkort. Får klara mig till imorgon helt enkelt, det är ju inte nå desto större. Stian hade redan ätit när han kom hem så var likt förbannat tvungen att laga mat åt mig själv bara, så mycket tråkigare än att laga till två. Han var inte mycket till sällskap heller han kom hem och la sig på soffan direkt och där ligger han ännu och snarkar. Så har inget bättre för mig än att sitta framför datorn, det känns som att jag bor framför den. Men jag förstår inte hur jag orkar för jag kollar ju samma saker flera gånger. Jag fick mitt sista mejl från min nät-barnmoska där det stod massa roliga saker och det stod att jag skulle köpa hem en fryst pizza om jag inte redan hade gjort de, till och med det medelar hon mig. Ne men hon tänkte säkert på att man kanske inte orkar börja laga mat direkt när man kommer hem från bb. Hon verkar så söt, så gissa vad jag ska handla imorgon när vi går på coop eller om det blir konsum. Jo en big one. Stian blir säkert jätte nöjd!   

9 februari

Har inte kommit långt idag sitter fortfarande i morgonrock, men det är så skönt hade kunnat leva i en. Men nu går ju inte det och jag skulle faktist behöva hoppa i badet så något blir gjort idag men det är den här dumburken som hindrar mig. Jag hittar alltid en massa nya roliga saker som jag fastnar och kollar på eller testar spela. Jag har blivit väldigt lik stian med det där han kan också sitta flera timmar och bara göra ingenting. Så jag skyller det på han det blir lättast så. Jag är hungrig nu så måste äta men jag orkar inte börja laga mat åt mig själv bara så kom hem nu stigge! Jag behöver dig! 

9 februari

Jag sov på idag först vaknade jag när stian skulle till skolan sen råkade jag sova på till halv 2, så jag är utvilad nu. Har försökt fixa till bloggen idag men helt utan relutat slutade jag. Jag förstår inte, så svårt kan det inte vara men äh nu får den vara som den är om inte stian har lust att försöka. Fast det tror jag inte han ska säkert hänga med bekka idag och på kvälleb ska han spela. Vad sk ajag göra av min dag? Har ingen aning, har diskat och vikt lite kläder så det är bara väskan som ska packas så har jag gjort gårdagens sysslor. Men jag har som inga sysslor jag ska göra idag så jag ska faktist unna mig ett varmt långt bad, det var länge sedan. Och vill ni veta vad som är det bästa med allt, jag har en ny korsords tidning så nu blir det ett extra långt bad.Ante ringde mig nyss om min telefon, den funkar tydligen hur bra som helst så dom ville att jag skulle beställa ett nytt sim kort för dom trodde att det var fel på det. Men då är det ju konstigt att simkortet funkar hur bra som helst i annan telefon. Så den lätta går jag inte på! Ne men jag måste ju ha en telefon som fungerar. Nu kom jag på vad jag skulle göra idag springa och köpa ett refillkort, det har jag lovat julle så det ska jag göra efetr badet!  

9 februari

Jaha nu syns det att jag har varit i farten igen och försökt att ändra min blogg, Stian som hade fixat den så fin så ska jag börja leka och förstör allt! Äh men jag orkar inte lägga mer energi på det just nu, ska försöka imorgon men jag lessnar och då slutar jag och ni ser ju hur det ser ut. Har lite dåligt samvete faktist, först höll jag på att strula när stian fixade den, vart aldrig nöjd så han gav upp och nu gör jag det också. Det är bara hoppas att älsko har mer tålamod och ork imorgon så kanske jag också har en fin blogg en vacker dag. Ne jag ska faktist ta och göra ett nytt försök att sova fast den här gången hoppas jag på resultat. Det känns som att det behövs! Bara för att jag sov så bra förra natten så ska det vara full rulle i min mage inatt. Men det är bra då vet man ju att pysen lever. 
Godnatt

8 februari

Mamma,nisse och axel kom förbi på tårta så det tog slut eller ja stian fick äta för tre personer, men slut tog den. Så nu fick vi bort den där jäkla stora kartongen som tog för mycket plats. Mamma hade med sig en mjölk och yoggi så vi bestämde oss för att vi ska äta mommobröd,yoggi och varm oboy sen senare. Mums jag längtar redan. Det är det jag säger,jag måste bara få skriva mina dagens problem. 
Varje gång är de något som inte går som det ska när vi har tvättstuga, första gången vi var ner dit stoppade vi igång två maskiner och sen när vi ska och hänga upp det så tror jag att jag glömt att sätta igång ena maskinen. Så startar jag den igen och hänger upp dom andra kläderna. Och nu nyss när vi var ner så var maskinen klar, kläderna var blöta men tvättmedlet och sköljmedlet låg kvar i behållarn. Och kläderna luktade surt som att vi hade låtit dom lega flera dagar. Och det värsta var att det var vatten ännu kvar i maskinen och det kom hur mycket vatten som helst från maskinens undersida över hela golvet så vi har haft fullt upp! Stått och torka det där golvet med en skurmopp. Snart ger jag upp det där. Kläderna som luktade så där konstigt tvättade vi igen och lukten gick bort som tur var, ne så nu har jag gett upp den gamla maskinen den får nog ett bättre liv på soptippen. Jag kommer aldrig att stoppa några kläder i den nå mer. Det kan jag lova!

Jag vill också tatuera mig, mamma ska tatuera sig på tisdag och stian pratade just med tatueran och jag vill också! Men jag vet inte vad och vart. Jag tänker så här att om jag ska göra det så ska jag göra något ordentligt på engång. Jag vill inte ha massa småsaker överallt så få se hur det går och sen är det ju det med pengar också. Stian ska bygga ut sin på armen och mamma ska göra hennes delfiner. Min dröm är ju att bli tatuerad av Ami James, han i miami ink. Han är ju svinduktig på de han gör och sen ser han ju inte helt fel ut heller. Ne tillbaka till verkligheten ska sluta drömma jag gör det alldeles för mycket, om sånt som aldrig kommer hända men det är ju ett bra tidsfördriv om inte annat. Som det här också, bloggen är en kompis till mig som jag kan få ut mig all skit och alla mina tankar så mina vänner inte behöver höra på allt mitt jobbiga prat. Fast man blir som fast har man engång börjat så kan man inte sluta. Som nu väntar jag bara på att klockan ska närma sig tio så jag kan hämta upp våran tvätt och sen börja med våran kvällis. Så istället för att diska,packa bb-väskan och vika kläder så sitter jag här och kommunicera med datorn. Ne ska faktist ta och packa den där väskan så har jag det gjort i alla fall, för det är ju faktist bara tolv dagar kvar tills lillan är beräknad att komma. Och det känns som att jag just hunnit förstå vad som är på gång så mina nerver börjar bli lite svajiga måste jag erkänna. Den här tiden har gått så fort har som inte hunnit stanna till och tänka men det kan nog vara bra tror jag. 4 månader har kännt som 4 veckor, men mycket har vi ändå hunnit göra så det kanske var att ta i men det känns så. Förresten så ska stian fixa min blogg idag tror jag, hoppas han ännu är sugen så får jag lite finare design och mamma skulle göra en blogg idag så det kommer länk dit också så har ni något att roa er med för det kommer jag att ha. Ne nu kallar plikten!
 

8 februari

Jag har sovit som en stock inatt och det behövdes kan jag säga, länge sedan jag fick sova så där bra en hel natt. Har just kommit upp ur tvättis och tro det eller ej men ingen hade bokat den så jag drog en fuling och tog båda tiderna. Skönt då behöver man inte bo där nere utan man får göra allt i sin egen takt. Tycker inte om att springa i dom här trapporna alls. Idag vet jag inte vad vi ska göra kanske att någon är sugen på tårta som kommer. Jag måste bara säga att shirleys låt är ju underbaaar! Åh ångrar att jag inte fattade det på direkten. Det är den som går nu och jag njuter!

7 februari

Brudarna var inte sugen på tårta alls eller så tyckte dom inte om den helt enkelt, ne men det vart ganska mycket över. Men nu får stian sin frukost som han ville ha så han är säkert jätte nöjd! En super mysig lördag har det varit men man kan ju inte förvänta sig så mycket annat när man är med dom bästa! Vi gjorde ett försök att kolla melodifestivalen och vilken katastrof, trodde verkligen att scotts låt skulle vara bättre och shirleys med men så var det inte. En stor besvikelse.. Och den där ugglans låt var då ingen hit men det är den som sitter i hjärnan nu så jag lovar att jag kommer att börja lyssna på den. Men så lågt kan inte ens jag sjuka, hoppas jag. Sen kollade vi någon film som alla trodde skulle vara bra men det var den inte, hängde knappt med så det var ingen topp 10 film. Julia och kattie är söta hade med sig presenter som dom absolut inte behövde men dom där två. Två kvinnor med stark vilja! Men det var skitgulligt och dom var jätte fina.
 Snälla snälla snälla, Jag blir tokig det är de enda jag tänker på just nu!

7 februari

idag har det varit jäkligt kallt ute och det har märkts i lägenheten, helst i köket det drar från fönstret. Har inte gjort något speciellt idag har bara tagit det lungt och katti kom förbi på tårta. Just nu är david,marit och jimmen här och dom sitter och äter tårta, mm det låter gott. Så nu brudar är det bara att komma för jag är lite små sugen på tårtan!

6 februari

Idag på morgonen åkte jag, mamma, Linnea och Stian på stan och där köpte vi bara en skötväska. Det skulle visst vara något bra så när barnet kan sitta så fixar man bara med väskan så vipps har man en stol. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt om den är så bra, alla andra på massa forum skriver att den bara är onödig och onödigt dyr och att det duger med en helt vanlig väska. Men nu har vi en sån iaf och få väll se om den är bra eller inte. Efter att vi var på stan så åkte vi på coop och handlade sen när vi kom hem vart det en tuppis. Idag kom mina bilder jag har beställt och vi har haft fullt upp med att försöka fixa så att dom sitter rakt i ramen men nu är dom upphängda ialla fall, några rakare än dom andra. Sen har vi städat köket, torkat all hyllor och skåp, städat garderoben och  vardagsrummet lite lätt, vi har haft fullt upp så vi glömde att äta. Men det löste vi med denniskorv, kan inte säga att det smakade bra men jag vart mätt! Men vi är inte färdiga med städet ännu så vi gör resten imorgon. Imorgon kommer det förhoppningsvis lite folk hit, vi ska äta tårta och mysa hade vi tänkt. 
  
Här är dagens köp jag skrev tidigare, fast vi var tråkiga och tog en svart.

5 februari

Bara för att jag har så lite att göra så ska jag faktist lägga in en lista själv fast det är mot min tro och jag hatar dom. Men nu kommer det faktist en..


STEG 1
Namn: Mia Lindmark
Födelseplats: Kiruna
Bor:  Kiruna
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Mörkbrunt
Skostorlek: 37
Civilstatus: Sambo, det ni!
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag: luddar och tofflor
Dina svagheter: Är nog väldigt harig av mig
Rädsla: varma toabrinkor.

STEG 3
Första tanke när du vaknar: det har jag inte tänkt på vad jag tänker.
När somnar du: Olika

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Mcdolnalds
Adidas eller Nike: oj, ingen aning
Lipton Ice Tea eller Nestea: Dålig på att dricka sånt
Choklad eller vanilj: Choklad

STEG 5
Svär du?:  Det händer väll att det kommer en kråka.
Sjunger du?: Jo de med
Duschar du varje dag? Jo
Röker du?: nej
Gillar du skolan?:  Ja eller jag vantrivs inte.
Tror du på dig själv?:  Jo man är illa tvungen i vissa lägen.
Kommer du överens med dina föräldrar?: Ja mamma iaf, sen pappa är en helt annan femma.

STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol ? nej
Rökt?: nej
Shoppat?: Jo.
Ätit en hel ask müsli?: haha, nej
Ätit sushi?: nej
Stått på scen? nej
Skejtat: det har jag faktist, i vårat vardagsrum.
Bakat?:  Det har jag också gjort.
Stulit något?: nej 
Ljugit?: en vit kanske man har dragit, men inte nå större.
Rakat dig?:  ja
Kysst någon?:  ja
Kramat någon?: ja

STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: Det har också hänt.
Varit full?: ja
Blivit kallad hora? säkert av någon stackare men kan inte komma på det just nu.
Blivit nerslagen?: nej
Busring någon?: ja
Gjort något som du ångrade?: jess, det har hänt med.
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: ja 
Kastat en sten på nån ruta?:  vet inte kan hända

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn?: jag har alltid sagt Naimi och Edvy. Men det blir nog sally
Hur vill du dö?:  somna in i sömnen.
Vad vill du bli när du blir gammal?: Jag vill bli RIK!

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Nästan alla kanske.
Antal CD-skivor du äger?: noll
Antal piercings?: inga
Antal tatueringar?: noll
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Vet inte, en gång i finska tidningen kommer jag ihåg iaf.

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Förhoppningsvis sola, sen ska vi kanske åka på någon liten tripp.
Vad ska du göra i vinter? Inget planerat bara leva.
När tar du studenten? 2010 eller 2011
Vad gör du efter gymnasiet? Flyttar till umeå, forsätta plugga.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? ja
Vad händer till helgen? vi ska äta tårta och mysa på.
Vad vill du helst göra just nu? se acording to jim, men får inte.

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Har redan om man får skryta lite.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Händerna är ganska viktiga.
Vem är den perversaste person du känner? jadu, det var svårt.
Hur många gånger har du varit utomlands? en gång om man inte räknar med norge och finland så.


5 februari

Idag har nisse varit på besök och han är här ännu, vi har kollat film och käkat glass. Just nu spelar han xbox och stian är i duschen. Så jag hade inget mer vettigt för mig än att skriva lite här. Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv, syster krockade med bilen eller det var en tant som körde in i henne, men det gick ju bra iaf. Stian var och handlade med sin mamma och han har pratat om att han skulle velat ha en annan lampa i vardagsrummet. Och en sådan som han ville ha är inte ett dugg fin det hade bara sett konstigt ut att ha den här när rummet är så stort och lampan liten. Men grabben är ju inte dum så han ber hans mamma köpa den lampan så att jag inte kan säga att jag inte vill ha den upphängd. Så nu har vi likförbannat en såndär lampa som jag absolut inte ville ha! Det gjorde ju mig inte på bättre humör om jag säger så.                                    

5 februari

Har just kommit från syon, vi gick igenom lite om hur jag ska göra med skolan. Men det har vi redan gått igenom så förstod inte riktigt syftet med att gå dit. Men iaf så ska jag tillbaka den 10de och då skulle jag få svaret om jag får ta avbrott eller inte. I vissa fall får man tydligen inte det. Ja så är det hårda livet. I värsta fall får jag väll hoppa av helt och börja läsa på komvux sen eller något men det löser sig skulle jag nog tro. Hade tänkt att jag och stian skulle knalla upp på stan men det var så jävla kallt ute så tror att det blir inställt. Min telefon har slutat fungera helt nu så nu är det dags att lämna in den igen. Jag hatar samsung och är inte så nöjd att jag måste ha en sådan under tiden min är på rep, förstår int ehur man skickar sms eller hur man skickar förstår jag men inte hur man gör punkter och skit. Så nu orkar jag inte ens fylla på nallen den får vara tom tills min kommer tillbaka. Och nu kommer alla nummer försvinna igen för att det inte går att kopiera från sim kortet. Ja ni förstår jag har det inte lätt! 

4 februari

Idag på morgonen när vi till bm, kanske sista gången vi var där få se vad som händer. Det känns helt overkligt att det är så nära nu. Sen ko katti och vi kollade bara tv och pratade mest sen gick katti iväg på lektion så då passade jag på att diska. sen när hon kom tillbaka åt vi och sen tog alla mina krafter slut, så när katti gick på träning somnade jag på soffan och det var inte så smart eftersom jag kommer att vara vaken hela natten nu.. Min telefon funkar inte alls nå mer, först trodde jag att alla bara var allmänt upptagna idag men det visade sig att min telefon är helt död. Men jag kan skicka sms men inte ta emot eller ta emot samtal. Ne så nu sk aden få åka på lagning igen! Känns absolut inte lockade för jag vet hur länge det tar.. Ne nu ska jag ta och göra något så att jag kanske kan somna snart..
Godnatt

3 februari

Jag fick handla igår men det var tack vare min mor, hon ställer alltid upp. När jag kom hem från coop vart stian glad och hungrig för jag hade köpt lax så det var bara att börja laga mat åt hjärtat. Men jag fick besök också av julle hon kom och var ett stöd i matlagningen sen gick hon och emil hem. Sen gjorde vi inte så mycket mer försökte sova men det gick inte, bebban var inte på det humöret alls, hon eller hans gympa höll mig vaken till efter 4. Och just när jag hade somnat så vaknar jag av en smäll och ni kan gissa att jag var livrädd jag trodde det var den där läskiga bilen jag har sett i flera dagar som kom på besök men det var bara glaskuben på toan som rammlade i golvet och gick i tusen bitar. Och det värsta vara att jag trampade i glaset så jag fick en pytteliten glas skärva i foten men jag fick bort den efter ett tag. Det var min natt det. Händelserik om inte annat. Vaknade vid nio med stian han skulle upp och springa på morgonen men så vart det inte han tog bara en kopp kaffe, det var hans träningsrunda. Ne nu ska jag kolla klart filmen jag började på igår.

2 februari

Idag har jag bara väntat och väntat, i hopp om att min far för engångs skull ska göra det han säger men det vart inte så heller. Så har bara skurat och dammsugat hela dagen och varit förbannad. Försökt få mig själv på bättre humör men det var inte så smart att börja städa vart bara mer irriterad över hur det ser ut här!  Men men ska förhoppningsvis komma iväg till coop på något sätt men det återstår att se. Gubben som köpte våran gammla tv var på väg hit så nu blir vi av med de och får pengar. Det är alltid lika skönt. Jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen antingen om jullan och frida ska göra något kul eller om jag ska åka ner till mamma. 

1 februari

Nu är klockan efter 8 och min far har inte dykt upp ännu heller så det betyder att han inte kommer. Förstår inte att det kan vara så svårt att ringa eller skicka sms för det kan han ju göra när han säger att han ska komma förbi. Aa man kan inte bli mer är korri på sånt. Jag har ju glömt att skriva om gårdagen, Jag julia och frida var och kollade skoter showen och allt annat skoj så träffade vi ronja och elina där. Fast jag tycker att snöfestivalen bara blir sämre och sämre med åren, när man var liten kommer jag ihåg att det var mycket större. Det var ju ren-race genom stan, massa snö-rutschkanor i ferrumparken och så kom de massa folk och gjorde snöskulpturer. Det är så lite saker som händer i stan så jag tycker att dom kan satsa lite mer när det väl är något. Men det lilla som var i år var väll kul att kolla och det bästa var att jag inte frös som julle och frida.

1 februari

Mormor och ukki kom förbi med färskt mormorbröd nyss, mmm vad gott det va. Det roliga var att jag och Stian pratade om brödet igår eller i förrgår så det var pricken över i:et. Har bara städat och gjort allt tråkit idag men det behövdes kan jag lova. Nu väntar jag på att pappa och anneli ska komma men det kan ta ett bra tag om jag känner dom rätt. Sen ska jag bara spela lite och vänta på att stian kommer hem.. 

RSS 2.0