23 juli

har just kommit hem från jobbet, har bara hunnit äta lite paj. Blir lätt så när gossen inte är hemma, att man inte äter, eller att man äter men inte mat. Ska ta tag i det där sovrummet, tömma alla saker. Imorgon står nya tapeter på tapeten. Jag som hade en tanke på att det kanske redan var gjort, att jag skulle få lägga mig isängen direkt. Hallå vem skulle ha gjort det? Ibland är det bra att ge sig själv en pungspark, så att man vaknar, ordentligt, inser verkligheten. Sen när jag ändå är på g så spacklar jag nog också, sen att jag ska orka upp och jobba imorgon. det tar man då, imorgon.

leit

Idag är en sådan där dag som gått i saknadens spår. Jag hittar en hel del saker jag vill ha, nytt köks bord, ny säng, nya mattor och ny bil. Men mest av allt saknar jag världens bästa kille. Åh vad jag saknar han. Snart snart snart kommer han hem och förgyller min vardag igen!

19 juli

Att jag ska vara så flitigt hela tiden, började riva gamla tapeter i köket så imorgon är det bara smälla upp nya. Jag längtar. Jag är trött trött trött. skulle behövt sova, skulle behövt mycket men av tiden finns de lite. Mitt kök och sovrum kommer bli sååå fint. Åh hoppas det blir fint!

16 juli


kvällmys

16 juli

dygnet då jag låg inne rusade mina tankar iväg. Ni vet sjukhus, inget att göra, fast i ett litet rum, dålig lukt och dement gubbe bredvid mig. Ja de fanns absolut inget annat att göra. mina tankar fastnade på vardagen och dom problem som möts på. När vi just möter dessa problem så är det just problem, men med lte perspektiv inser man ganska snabbt att det bara är små saker, inget att stressa upp sig för, allt har sin tid. Jag kan tycka att alvins tvåårs trotts har varit skit jobbig, utmattade medans jag möter en mor med hennes handikappande dotter. Dottern är snart 40 år och ligger på samma intellektuella nivå som min tvåårige son.Fast folk med handikappade barn säger att dom får så mycket tillbaka, och det tror jag på absolut! Dottern är säkert helt fantastisk underbar på sitt sätt. Men vilken ork dessa mammor har och tålamod för den delen. Tänk att leva med den ständiga gränssättningen och tvåårs trotsen, dag in och dag ut, år efter år. Jag skäms över att jag har gnällt över gossens trotts som varade i ett halvår, 6 månader, ingen tid alls. trötthet är ett annat sånt där gnäll som cirkulerar, är inte jag trött då är du trött eller grannen. Alltid är någon trött. Orsaken är väll egentligen ganska enkel? Vi gnäller när vi själva står för problemen. Från och med nu lovar jag att inte gnälla över små skaer. men lite perspektiv inser man att man har de ganska lätt och friktionsfritt.

11 va?

Ligger och nattar gossen nu, förstår inte att ungen har så svårt att komma i ro på kvällen. Han snurrar och vrider och snurrar och vrider. Hur länge som helst, ändå är grabben trött. Jag känner mig som en dålig mor idag, den här veckan. Gossen har fått vara på dagis sen klockan 6 i morse tills 2 inte så länge men tidigt som tusan stackare. Imorgon kommer han att vara från halv7 till halv 6 om jag inte kan ta friskvård en timme vill säga. Ser han knappt känns de som. Sen förlorade jag ett helt dygn när jag hamnade på intensiven. Men de är väl så de är tyvärr att ha barn i sverige. Inte för att något annat land kanske ha de bättre men sverige ska alltid vara såå mycket bättre än alla andra i allt så ro hit med 5års mammaledighet så kan jag jobba tills jag blir 70istället. De hade vart grejjer slippa all stress som är kring dagis och allt vad de nu är. Nu ska jag ta tag i mig själv, gossen slocknade till slut. En dusch och lite fix inför morgondagen sen är sömnen min typ.

11 juli

idag jobbar jag hela dagen, 14 timmar. kommer kännas ikväll eller imorgon när jag jag börjar 7. ska riva upp gossen och sticka to dagga. han kommer bli sur och vi kommer börja bråka, han kommer slå mig och jag låtssas grina sen blir vi vänner och han kommer och säger belåt. sen tar vi varandras händer knallar ner för trappen han kommer tjata att få hoppa i vattenpölarna som är här ute. jag säger nej. kanske då att jag vinner. Han är aå fin!

4 juli

festivalhelgen har gått och med mina 45 minuter inne på området kan jag säga att jag klarade mig hur bra som helst utan att vara där och frysa och skåla. Har haft 13 timmras skift hela helgen och jobbat förmiddag idag så nu förtjänar jag en ledig dag. Har tvättat och gjort rabarberkräm, busat och varit ute och lekt. Har haft fullt upp med andra ord.

RSS 2.0