23 november

Vaknade med en liten alli i ansiktet som hade med sig en yoggi. eller Vaknade redan när han var på toa, men låg och drog mig. Gullig som han är kommer han med två skedar och två yoggisar. vilken start va. Frukost på sängen, med grabben i livet och en sväng av rio. Kunde inte ha börjat bättre. Nu ska vi fortsätta våran dag.

idag

Ledig idag. Jag och alvin bakade peppisar igår. Dom vart jätte fina. Gossen kan de där. Idag ska vi klippa hår och försöka sig på pepparkakshus igen, igår gick de inge vidare.

21 a

ja herregud vad gör jag vaken så här sent när jag ska infinna mig på jobbet om bara några timmar. eller några men typ. kan inte svara på det riktigt själv. Har iallafall tjuvstarta julen med att dra fram julgardinerna, kunde inte hålla mig längre. Tycker julen är så mysig. Man går som på myskänsla hela december. och sånt är ju kul! Med jul alltså.
ville väl mest säga hej!

13 november

Gossen sover och jag sitter här och uggla. Har slängt ihop en bakelse eftersom det är farsdag idag, måste ju till farsgubben och fika. Sen har vi ju hockey idag också två matcher. Jag har ledig helg och jag är nöjd, har hunnit med hur mycket roligheter som helst. Vi har varit till gällivare, kollat hockey, lekt och busat, hälsa på nära och kära och så har vi njutit. Precis som de ska vara.
Åh jag vill till stugan, andas ny luft och få ladda energi.
Och snö vill jag ha. Massor helst!

torsdag

Idag började dagen med trötthet och huvudvärk. Less på huvudvärken och less på tröttheten. Men får skylla mig själv. Ska hoppa i tränings kläderna om jag orkar och förhoppningsvis orka ta mig till gymmet. Känner mig slö eller känner. Jag är slö. Jobbar kväll idag, känns skönt! Jobbar helg igen. Blir bra pengar. Ska fixa middag och lite sånt där trist som motivation innan gymmet, de blir nog bra!

RSS 2.0