28 november

fast jag har fått böter, fast jag har ett extremt sug på något gott just nu och mitt hem har inte det bästa utbudet på sånt så är glad. Glad för ingenting typ, nästan löjligt glad ni vet. Vet inte vad det kan bero på, kan det vara så att man blir glad över att skratta? Jag tror att det funkar så. Mina grannar delade med sig av sitt sexliv, hade jag vetat vem som bor ovanför mig hade jag blivit väldigt generad nästa gång vi träffas i trapphuset, nu slipper jag det också eftersom jag inte vet vem av alla mina grannar som bor just där. En sak som är säker är att dom behöver en ny säng iaf, det gnisslande ljudet i takt kan fan inte vara hälsosamt för deras öron. Hoppas att dom varit snälla och tomten kommer med en om inte annat för att jag ska slippa höra dom, och när tomten ändå är i farten kan han ta med någonting så kärringen slipper stöna så jäkla högt. Behöver jag säga att jag är små äcklad?

22 november

Jag börjar ta mig tillbaka till där jag en gång var, där allt kändes bra och livet var underbart. Hamnat i en svacka där allt går emot mig men nu, nu snart är jag där igen. Allt börjar släppa och jag börjar bli mer glad. Det är så här jag är, en glad och påhittig typ. Inte en sur jävla gnäll hagga, blää för sånt svammel. Jag har massa fina dagar att se fram emot och  jag börjar genast längta! Jag vill inte bli gammal och jag vill inte att tiden ska rinna iväg, jag vill inte att alvin ska bli större och jag vill inte att julen ska komma men för att denna period i mitt liv ska vara över måste allt annat också ske. Jag vet att en dag kommer jag stå med huvudet högt och vara stolt över mig själv!

Det är så bra med alla dessa peppande inlägg, samtidigt som jag skriver så känns det genast mycket lättare och det viktigaste är ju ändå Alvin och jag har ju han, så jag kan inget annat än att vara nöjd. Han får mig att känna mig så där löjligt bra! Jag bara älskar den grabben.

21november

Eftersom ingen frågar så säger jag det själv, jag hatar min bunker till lägenhet. Jag hatar att den är så jävla lyhörd, jag hatar att jag har en galning till granne, jag hatar att jag inte har några fönster i normal höjd, jag hatar att vara här, jag hatar planlösningen och jag bara ogillar det här stället! Tur att jag har vänner som drar med mig/oss på galna äventyr så jag slipper vistas här. Alvin ogillar också det här stället, alldeles för litet och jävligt. Men det är så jäkla mycket bättre än rummet hos mamma men det är inte tillräckligt bra för oss! Jag har nog kommit lite snett nu eller något, jag kan fan bara gnälla nu förtiden. Det ska bli skärpning, jag lovar!

16 november

mina saker är på vift, alla mina saker typ kanske, känns så. Bilen pajjade men nu är den hel och ren och tinad. min tvätt svämmade över men nu är den nog ren snart. min disk är ren och lägenheten ser ut som.. Och alla dom här sakerna har jag inte gjort själv, jag menar varför ska jag diska, städa och tvätta när jag har andra som gör det åt mig? som mamma och mormor och ukki? Jag hinner med så mycket annat, roligare saker.  Jag har det bra, så jäkla bra! Sen att jag är lite bortskämd men det är inte mitt fel, dom gör ju mig så!!


RSS 2.0