31 december

Äntligen har vi fått lägenheten och här bor vi nu, skönt med eget fast på många sätt är det skönare att bo hemma. Menmen nu är det så här och så får det vara. Hade lite svårt att somna igår kändes lite konstigt på något sätt men det går väll över. Nu ser jag faktist fram emot februari, det ska bli roligt att se vad det är för en som gömmer sig. Igår kom julia förbi och hon hade två presenter med sig som du absolut inte hade behövt hjärtat! Men det var jätte gulligt och det var superfint! Tack frida och julia. Hade planerat att få mera gjort, packa upp allt och sånt men så har det inte blivit har varit på stan och försökt hitta något fint jag hade kunnat ha på mig idag men det är inte så lätt att hitta något som sitter fint på mig. äh men jag fick med mig en tshirt och en bolero så det får jag nöja mig med! Just nu sitter jag bara och tråkar kanske ska gå till julia och vara med henne katti och linn kanske och så måste jag kika på lexie, hon är ju så söt!  Ne nu ska jag fixa frillan och sen beger jag mig nog till julia och ikväll ska vi till ronja och elina och mysa hela kvällen och kanske natten! Gott nytt år alla!


22 december

Idag på morgon var jag nästan uppe med tuppen eller ja jag var vaken halv 8 inte ens på loven kan man sova men det är väll bara att skylla sig själv när man fixar möte på morgonen. Äh men det gick ju bra sen var jag med linnea och åt på safari och knallde lite på stan sen for vi till deras nya hus och kollade och det var riktigt fint där! efter husbesöket fortsatte trippen till jysk och mio, hittade inget men syrran köpte två lampor. När jag kom hem igen hit till tuolla kom den där feberfrossan tillbaka men efter en tupplur var allt bra och då kom det storbesök, jullan, frida, ronja och elina var förbi och hälsade på, det var roligt att nästan alla var sammlade igen efter jag vet inte hur länge. Men det var kul att se er brudar. Och jullan jag glömmer inte vad du sa innan du gick, nu har du lovat mig!  Jag längtar! Ne men måste bara skriva att mitt hjärta har åkt på magsjuka, riktigt trevligt så här innan jul och allt. Men jag hoppas att du blir frisk innan julafton så du inte missar mormors mat får då kan du lika gärna vara sjuk till nästa jul. Ne men det blir du! Nu ska jag ta och spela lite bloons och avsluta kvällen med några avsnitt two and a half men.

21 december

Sitter och kollar en dålig film just nu som vi inte ens orkar se klart och inget gott har vi heller att äta, försökte mig på glass men det var inge vidare. Och sen blir det ju inte lättare när man läste jullans blogg att hon och emil hade köpt godis det hade varit susen just nu och från sporthalls kiosken också. Mums! Min dag har inte sett ut som planerad heller har inte gjort det jag skulle, blir irriterad på mig själv när jag alltid ska skjuta upp allting, men imorgon ska jag upp halv 8 så då hinner jag nog med en del hade jag tänkt men det återstår väll att se. Men ett måste är att fixa dom sista julklapparna och det måste jag göra för annars blir det ingen jul. ne nu ska jag hoppa under täcket och kolla ice age och mysa med stian som är så snygg!  

Nöjd älsko?

20 december

4 dagar kvar till julafton och det innebär massa god mat och mys. Jag ska fira julen hos mormor och ukki i år som vanligt som jag gjort så länge jag kan minnas, tror vi har varit där varje år faktist. Men det är väl lika när hon kan det där med käket. Idag har jag inte gjort ett piss, skulle hinna göra en massa saker men har bara slöat hela dagen så imorgon måste jag göra dubbelt så mycket helt enkelt. Ska städa mitt rum, måste hinna fixa dom sista julisarna och så måste jag hinna förbi pappa en sväng. Och bara jag tänker på mitt rum så ser jag hela dagen försvinna men jag måste börja och fixa till det nu. Och nu har jag faktist väntat klart på madde och malin, nog för att jag förstod redan att ni inte skulle komma förbi för ni kör samma sak varje gång, "jag ringer snart". Du hade tur jullan! Ne nu hade jag  tänkt mig att försöka hoppa i säng snart men får se hur det går, stian har redan somnat och han tar upp hela sängen så det känns inte så lockande men ska kanske bränna ut någon bra film som jag kan somna till, vad sägs om några avsnitt two and a half men eller lite ensam hemma. Något sånt blir det nog och det blir super! 

Godnatt   

19 december

Mycket har hänt sedan sist jag skrev men nu känns allt bättre och lättare. Det kanske blir rätt bra till slut, bara alla runt omkring hade kunnat slutat och snacka massa skit så skulle allt bli lättare med desamma. Jag har hunnit börja min lassa praktik och hunnit avsluta min praktik inom handikapp. den första praktikplatsen var underbar trivdes som bara den och det här med lassarett är nog inte riktigt min sak om jag säger så fast det funkar ju så det är inte dötråkigt. Idag har jag inte gjort ett piss bara varit hos stians mamma och faster och ätit middag, lassange vart det och det var supergott! Just nu väntar jag på att Katti och björn ska komma och förgylla våran kväll. Det var väll allt jag hade på hjärtat!

RSS 2.0