29 december

ligger och söver lillen, han vill kolla shrek eller pingu men de får han inte. Han åt två pizzor i dag till lunch. Alltså sådana dära pan pizzor inte billys utan grandiosa. Jag är stolt över honom, att han är duktig! I morse höll han på att kvävas, en fullkornsflinga hade fastnat i halsen på han och jäklar vad den rev i halsen på honom stackarn, två blodiga spyor senare och några dunk i ryggen kom den jäkeln ut. så nu får han inte äta flingor eftersom han inte ha tid att tugga dom. Jag längtar tills imorgon, då far vi. Åh.

29 december

att jag är ett svin, att jag har ett tragiskt liv när jag följer min egen magkänsla och gör det jag gillar/mår bra av. Att jag har ett tragiskt liv när jag har kommit så mycket längre i livet än vissa folk som står och trappar i samma ruta. Att jag kan lämna det gamla bakom mig och gå vidare, att kunna sikta framåt och ha nya mål om framtiden. Att jag då har ett tragisk och är ett svin. Jaa då får jag väl ta det isåfall. Att sen då ha beslutsångest i 1 år och vela vem av killarna man ska ta, de är inte svinigt och absolut inte otragiskt.

28 december

livet är alldeles för kort för massa bråk och omständigheter så är det bara. Jag har rett ut mitt ifall att om men döden lurar bakom knuten. För när han väl kommer så kommer han snabbt och man har ingen tid i världen att reda ut de oredda. jag får en klump i magen varje gång något sånt här händer. usch....

24 december

Då var nästan den här dagen slut. Vi har fått massa fina och brahagrejer så jag är nöjd. En dag som denna är aldrig fel, mys med hela familjen, god mat och ännu lite mys. Jag är glad. Vem fan blir inte glad av att få en bekräftelse, en STOR bekräftelse på att jag är den jag trodde, alltså PERFEKT! Det är sant fick just ett sms som det stod de på. Hihi jag retas bara, en sak jag är bra på. Nu ska jag hämta in alla julisar som jag har på släpet, har släp eftersom vi fick MYCKET julklappar. Så trotts allt så har jag avrit snäll. Sug på den ni!

24 december

Wohoo idag är det julafton, som känns som vilken dag som helst. Men är de så är de och det ska firas rejält. God mat, fina familjemedlemmar och sånt mys. Jag har haft följe hela dagen enda från morgonen och det känns alltid lika trevligt, men där av kommer all julstress såhär lagomt till klockan två på natten. Men de är det värt! Jag ska bara söva om gossen som råkade vakna när jag skulle lyfta tallriken och två glas på den, Aaaaj så slog jag tån och pladask så hade jag två söndriga glas i sovrummet. Kuuul! Jag har massa saker att slå in ännu och så måste jag kolla om jag vunnit på lotten, hoppas! Sen måste jag avar co driver genom telefonen, har en man på ner mot piteå också. Ne nu ska jag ta tag i mitt tragiska liv så kanske jag också kan lyckas. hade ju som vart kul!!!

20 december

Fyra dagar fram till julafton, mys med massa lediga dagar och sånt. Vi lämnar stan för några dagar för att inte drabbas av kirunasyndrom som har en jävla tendens att smitta, en inbiten sjukdom som enbart värkar drabba insnöat kirunafolk. Vi och du, det kommer bli en perfekt resa med mycket mys och sådana grejjer. Jag längtar!

19 december

Jag har ingenting att säga, inte en endaste förklaring. Det som hänt det har hänt ingenting jag kan göra åt nu precis. Det kanske inte var det bästa jag gjort i mitt liv men som sagt man lever bara en gång och ska jag gå under för en sån sak så, nej tack. Jag har mycket som hålls just för mig själv, bara för mig själv. det är min mörkaste mörkaste hemlighet och ingen i hela världen kommer någonsin få smaka på en liten liten smula, eftersom att det är jag som bär på den och ingen annan. Det är så det kommer att förbli i mitt liv. Jag är inte bitter mer lättad men som sagt, jag har inget att säga. Jag är paff!

16 december

jag är slut som artist, hojja vad jag är trött! Alvin har sovit jätte dåligt dom två senaste nätterna och har grinat,grinat,grinat och skrikit,skrikit och skrikit lite till. Under nätterna som är sådär halv jobbiga, när ingenting hjälper och ingenting är bra så känner man sig inte så jävla bra kan jag säga. Huff, jag ogillar starkt nätter med lite sömn och mycket bråk. Men jag ska säga att det är första gången jag ahr avrit med om att få lite pepp eller beröm eller vad fan man ska kalla de. Jag sitter där på säng kanten med gossen i famnen som skriker, sparkar och slåss försöker få han lugn, pratar lite och sånt. Men när man suttit i några minuter och inser att det är kört, inget hjälper kommer en känsla av jag vet inte riktigt vad det är för känsla men de är nära att man bryter i hop. Jaa, jag är sån på natten, alltså mesig, jag klarar inte av att höra alvin ledsen sådär länge utan att veta vad som är fel. Men under den tiden innan jag hann känna den där känslan så fick jag en smekning över ryggen och orden "fyfan vad du gör de där bra mia, de ska du veta". Det låter säkert töntigt men jaa jag skojjar inte det kändes fyfan så jävla bra. Jag hade energin till två anfall till på natten och känslan av att bryta ihop kom inte. Att så lite kan göra så mycket. Och sen på de hela slapp jag vara vaken själv. Förstår ni? Vi var två om det hela och de kändes underbart!


14 december

Jag har fått en datorn idag och den som säger att man inte blir lycklig av nya saker eller pengar ljuger. Men de går inte att köpa folk för pengar som vissa tror. Där är skillnaden. Jag har fått en datorm av min pappa för att han inte funnits där för mig under min uppväxt. Eller för att dämpa sin ångest lite. Jag tror att det är så men vad gör det? Jag vart en dator rikare fast ska jag vara ärlig hade jag nog hellre valt en pappa än en dator, fast det är hans val inte mitt.

14 december

Jag har fått en datorn idag och den som säger att man inte blir lycklig av nya saker eller pengar ljuger. Men de går inte att köpa folk för pengar som vissa tror. Där är skillnaden. Jag har fått en datorm av min pappa för att han inte funnits där för mig under min uppväxt. Eller för att dämpa sin ångest lite. Jag tror att det är så men vad gör det? Jag vart en dator rikare fast ska jag vara ärlig hade jag nog hellre valt en pappa än en dator, fast det är hans val inte mitt.

11 december

jag känner mig som ett litet barn på julafton, galet förväntasfull och helt galet glad. det bara pirrar inom mig av lycka!

RSS 2.0