31 maj

Fy vilken jobbig natt, har bara sovit 4 timmar och nu känner jag verkligen för att sova. Men ska sitta och kika lite på datorn innan så man är lite uppdaterad om omvärlden. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, först när jag vaknade sprang jag till konsum och sen bakade jag en tårta åt mor. Jag tänkte ju att hon aldrig brukar ha tårta när det är mors dag men jo visst alla hade visst tänkt samma sak så där stod vi med tre tårtor. Men det var gott kan jag lova. Har kommit hem före sex någon gång och då slog jag på tvn och kollade lite men det var inget bra som vanligt. det har varit min dag inget speciellt som hänt heller så. För övrigt så kan jag inte fatta att Ellenor vann robinson igår. En hel serie som inte ledde någonstans fyy vad dåligt! Ne tv 4 lägg ner om ni inte kan sköta det där bättre..

30 maj

jag är med  i en tävling så spänkii hoppas jag vinner! Checka in på miifi.blogg.se det är där jag tävlar om dom söta skorna;) 

30 maj

Var just in och kikade på liten och trendig, dom har 60% på alla barnkläder men otur som jag har så fanns det inget i Alvins storlek. Eller där ljög jag men det fanns en body och den skulle ha kostat 19kr men med frakten på 59kr så blir det ju som att köpa en här i stan så jag vart snål. Men fina kläder har dom. Vet inte vad jag ska göra av denna dag, hade som lust att gå ut och promenera men gossen är så grinig. Vet inte vad det är men glad är han då inte. Så det är nog ingen större ide, han har ju fått för sig nu att skrika i vagnen och han ger sig inte. Man känner ju sig så dum att gå med en skrikade unge i vagnen och kärringarna bara kollar surare och surare. Men jag kan ju inte göra så mycket mer för tar jag upp han så chippar ju han efter andan eftersom att blåser här. Äh dom där pms tanterna är väll inget att bry sig om egentligen men dom finns ju där och dom gör ju inte saken bättre. Jag tror det är sånadär som kanske just fyllt 40, tror att dom är störst, bäst och vackrast och ser ner på oss som fått barn i tidig ålder. För övrigt så var det nog igår jag kände av som mest att jag var mamma, när alla var ute och hade roligt och när jag hörde utanför fönstret hur många som helst gå förbi och sjunga. Först var det bara mössfolk men sen kom det både yngre och äldre varianter och alla verkade ha så kul. Där låg jag i soffan och kollade two and a half men med Alvin sovades på magen, när jag inte stod och kikade i fönstret förstås. Nu lite bilder sen måste jag försöka göra något av min dag.
               

29 maj

Nu ska jag ta tag i det här ordentligt har jag bestämt mig, nu när mamma också har börjat skriva igen så stort så kan väll jag också göra det. Mina dagar rullar på som vanligt, dom senaste dagarna nu när det har varit skit väder har jag inte ens kunnat ta mig ut eller kunnat har jag men inte orkat. Men idag ska jag inte sitta inne hela dagen jag ska ut, väntar bara på att gossen ska bli hungrig så vi kan ta en runda. Jag som hade hoppats på 30 grader och sol så alla mösspåtagare hade fått fint väder och kunnat sitta ute hela dagen. Jag tror att det hade blivit mycket lugnare då, och så blir alla på något sätt mycket gladare när solen lyser. Det är konstigt men det är så. Jag sitter just och lyssnar "tycka synd" musik fast jag deppar inte, sitter och sjunger med och Alvin sitter och skrattar åt mig i famnen. Han deppar nog inte heller. Imorse fick jag mig en chock kollade på nsd och det första jag ser är mammas och deras hus och att någon kört in med bilen rakt i väggen. Men sen när jag kollade närmare så såg jag att det inte var deras hus men det såg exakt ut som det samma färg och allt men nu vet jag vilken hus det är för jag tror att det bara finns två med den färgen här i stan, eller i alla fall vad jag har sett. Nu vill Alvin ha mat och sen blir det ut!  

22 maj

På morgonen idag var jag på stan nästan direkt dom öppnade, var där med madde och kikade men hittade inte så värst mycket. Det vart ett plagg åt Alvin och två par sockar. Sen åkte jag hem och läste lite i körkortsboken och sen gjorde jag såna där tester på datorn. Har blivit godkänd på alla utom en och jag har gjort 8 st så snart kan jag det där riktigt bra. Sen var det tajm för Linnea har suttit där och snacka massa skit med henne och ätit gott. är just hemkommen och jag är alltid ensam hemma nuförtiden och det är inge roligt. Ne nu ska jag underhålla min son som verkar ha lika tråkigt som jag. 

18 maj

Nu är riskettan avklarad och jag ett steg närmare körkortet. Det kanske finns här snart man vet aldrig. Jag vaknade strax innan 6 och tänkte att jag lika gärna kunnde kliva upp då så jag skulle hinna bada. Jo jag hann bada men vaknade kvart över sju och då fick jag bråttom likförbannat. Jag lyckas då med allt men i tid var jag. Nu väntar jag på att ägget ska bli klart och sen väntar jag ett samtal från mor så jag kan börja möta henne och alvin. Sen ikväll körkortsteori och det känns inte som något lockade att sitta där igen två timmar.

17 maj

Solen steker och jag ska ut igen, ska bara vänta tills Alvin blir hungrig och sen ska jag ut och röra på fläsket. Var ute hela dagen igår också, först var jag och madde och promenerade och sen åkte jag,Alvin och Stian ner till lompis. Satt hos mormor och grillade. Nu vill jag ha en lägenhet med balkong, det hade vart perfekt att bara ta ut alvin så han får sova ute och så kan jag sitta och grillas samtidigt. Ne nu frulle och sen solen.

13 april

Tiden bara rusar iväg på dagarna. Jag stiger upp och sen nästa gång man kollar på klockan är det dags att sova känns det som. Fast riktigt så fort går det inte men det känns som det. Jag hinner ännu inte med allt jag hade velat men det kommer väll eller så gör det inte de. Det får väll tiden visa. Jag har det bra i alla fall och det är väl det som räknas. Fast mina vänner hade inte suttit fel om jag säger så. Känner mig lite dålig på att höra av mig men det ska jag bättra mig på. Nu när vi har funderat på att flytta och börja om på nästan helt ny kula så känns det verkligen jobbigt nu när det kan vara så nära, men beslutet tar vi på fredag. Jag ser absolut inte framemot att börja packa allt igen och sen tar det flera månader innan man får det som ett hem. nej.. Det låter inte lockade, men ser man det så här UTRYMME så blir det genast mycket roligare. Får se hur det blir. Jag började på det här inlägget just efter fyra och nu har tiden bara rusat iväg igen. Jag förstår inte, jag är nog helt enkelt allmänt seg och jag hade abolut inte kunna ha fler barn. Jag hade aldrig hunnit med så förlåt alivin du kommer aldrig få ett syskon, inte ens när jag är 40. Ne nu ska jag ta och vänta på ett samtal från mamma sen ska jag ringa och snacka skit med Julia hade jag tänkt hoppas hon också hade tänkt det. 

1 Maj

Mina senaste dagar i en sammanfattning

Tisdag: Då var jag bara hemma och tog det lugnt, Malin kom hit och det gjorde också Tessan och Robin. Vi satt och prata och helt plötsligt började Alvin krampa. Vart skiträdd och ringde till mamma, hon kom och vi åkte till akuten. Dom kikade på han och allt var bra så vi åkte hem igen och han åt och sen skulle jag rapa han och då börja han skaka igen och då vart jag ännu mer rädd, hoj det var det läskigaste jag har varit med om. Så mamma kom igen vi åkte till akuten och fick sen åka ambulans till gällivare. I gällivare hamnade vi på barnkliniken och Alvin fick sova med någon apparat på som man såg puls och syresättningen i blodet. Vi hade turen och fick en jätte söt sjuksköterska som gick med Alvin under natten så vi fick sova. 

Onsdag: Massa prover och sånt togs och allt var bra, vi satt och tråkade på rummet hela tiden, tvn var nog det som underhöll oss. Vi gjorde inte så mycket, hoppades på att få åka hem men eeg undersöknigen var på torsdagen så vi stannade en natt till.

Torsdag: Gjorde eegt och väntade på provsvaret och det var bra så då fick vi åka hem, vi åkte på dollar store och slösade lite pengar på lite skit och sen kom vi hem och solen stekte på så hade lust att vara ute. Så jag följde med mamma och gänget ner till kurra och kollade på majbrasa.

Och Fredagen: Vaknade så knallade jag och mötte mor vid kastanjen, har varit väldigt aktiv idag så det måste jag ha beröm för.  Sedan förtsatte vi att gå en sväng och sen bjöd mormor och ukki oss på mat. Grillat kött och potatissallad.  Sen knallde jag hem och ringde Stian så han också fick komma ut så han kom och mötte mig. Sen har jag bara lagat mat och badat. Och nu ska jag ta och lägga mig på soffan och försöka natta min febriga son. Så ett lycka till mig! 

Några bilder på världens bästa!
       

 

RSS 2.0