julisar

JAg är nöjd, alla julisar är beställda eller köpta. Ja eller utom till mormor och ukki, men vad ska man köpa åt dom? dom har allt. Kanske biljetter till nyårs revyn eller ja jag vet inte. Känns skönt att det är borta, bara ett paket som måste hämtas ut och sen får jag börja med det roliga, att slå in allt. Alvin ska få en gitarr, massa pippi saker, rattkälke, snickarsaker, bilgarage och bilar, lite kläder, doktorväska, tarktor och grävmaskin, damsugare, doktorväska och en bamsebok med cd. Förhoppningarna är dom att han ska kunna somna själv med hjälp av skivan. Vi får se. Tror lillen kommer bli nöjd iaf. Han kommer nog bli gladast över pippi och gänget och kanske bilarna.

Jobb och alli

Jag har jobb helg igen, är lite små trött faktiskt och ska försöka sova en stund, några timmar.
Min fina alli, nyklippt på bilden. Idag har vi skippat pottfrillan och låtit de växa ut!

Träna är det verkligen så skönt som alla säger...

Folk säger att det är skönt att träna, det tycker inte jag. Det är jobbigt och svettigt och det tar ens tid. Vissa säger att det är såå skönt efter ett träningspass. Då undrar jag när ska det vara skönt? Direkt efter när det bränner och ömmar i varenda kroppsdel eller är det sen när det har lugnat sig och man känner sig som ett manglat lakan? Jag förstår inte! Och kul det är det inte heller. Vad är det för fel på mig som inte kan tycka att det är skönt. Det kan vara skönt att känna att man gjort något men det känner jag när jag bakar också. Dyrt är det också, man ska betala gymkort ( om man inte har en sån bra mamma som mig) man ska ha mera mat, mera dasspapper och man ska helt plötsligt ha mera tid. Ne hoff! hade jag inte vart tvungen så hade jag gett fan i det!

dagen idag.

Idag jobbar jag eftermiddag, tycker om dom skiften ibland. Idag är en sån dag. Känns som semester ifrån nattning och allt sånt mindre kul eller sånt som funkar mindre bra. Semester ifrån middagen eller de hade jag haft iaf, gjorde den igår. Men de känns bra. I natt har gossen haft jobbigt med andningen, så slemmig så han spytt flera gånger. Stackare. Men nu är de bra. Tänkte boka tid hos primärvården men de behövs inte, nu är allt bra. Bättre iaf. Han kan andas och är inte alls lika tät som han var i natt. Jag hatar när han är sjuk, jag tror att han är döende för minsta lilla. Eller jag tror inte men hjärnan ställer in sig på nå konstigt så minsta lilla hosta eller rörelse från han får mig att flyga upp där i sängen. Jävla mamma hjärna!

helgen som var.

Igår tog jag och Alli bussen till gammelmormor, vi var fika sugna och vi fick bulla. Perfekt! Första snön har kommit och jisses vad gossen vart glad. Vi gjorde årets första snögubbe och grannens hund hoppade sönder den direkt vi hade gått in. Vi gjorde den så perfekt så att vi skulle se den från fönstret, det var en besviken kille som konstaterade att huvudet på gubben var borta. Jag har lovat att vi ska göra en ny, men det har som inte blivit av ännu. Känns som att vi hinner. Imorgon börjar verkligheten igen, så skönt med ledig fredag och helg. Man hinner så mycket! Men ska inte klaga, alla har inte ett jobb att gå till och absolut inte ett jobb som man stortrivs med!
Så här ser det ut när vi är hos mormor. Ukki sitter fokuserad och tittar på nyheterna, mormor nervös över att alvin ska ramla på golvet och jag blir underhållen!

ledighet och sömn

Inte här. Ledigt men uppe innan 6. Ibland är de skönt att vakna tidigt men inte idag. Har rulla igång en film åt gossen. Egentid på morgonen är viktigt, så bara om de är 5min men jag hinner tanka, ladda och få bort mitt vidriga morgonhumör.

det snöar och sånt.

Gossen sover, jag är vaken. vi vaknade tio i sex. Mitt fel. Väckarklockan var på. 
På bilden tog vi en fika paus efter en hård dags rullning i hallen.

4 oktober

Har jobbat idag. Går endast 75% nu och det känns, hinner med så mycket annat. Efter fem helgers jobb så gör det sitt med lite ledigt. Gossen och jag har haft en kanondag. Så där galet mysigt nu på kvällen innan han skulle sova. Nästan så jag lät han somna i soffan med mig men bara nästan.

sommarn

som bara flög förbi..

Jag har världens finaste son!


RSS 2.0