21 september

Mitt nya liv har startat och om en vecka börjar jag äta efter gi-metoden, har fått med mig stian också. Det blir mycket bra tror jag. Idag har jag inte gjort något vettigt, handlat, tvätta kläder,promenerat och så har jag dammsugat. Min huvudvärk håller i sig ännu har haft ont i huvudet flera dagar nu vet inte vad de kan bero på. Alvin blir bara större och större, han har fått en till tand nu så nu har han två gaddar. Jag tror att hans krypande är ganska nära nu, han står på knäna men orkar inte riktigt med både armarna och benen samtidigt. Har fått till hans dags sovande också så det känns skönt. Bara det att Stian gillar och förstöra mina rutiner jag har så ibland funkar det inte alls som idag. Jag åkte och handla och stian var med alvin medans, för att jag är så rädd för svininfluensan vill inte ta med han till massa basilusker. Ja iaf så när jag var borta skulle alvin sova men när jag kommer hem så sa stian att han inte hade velat sova så han hade gått hem igen så nu är jag en timma senare. HAde ju planer att få han i säng vid 9 men nu blir det efter tio istället så mitt andra aveny tittande gick inte hela vägen. I morgon börjar stian på nya jobbet och det ska bli skönt för när han får för mycket fritid så blir han så jävla gnällig. Världens gnällkärring inget att leka med om jag säger så. och imorgon skulle jag nog också hänga med julia tror jag, blir skoj har inte pratat med någon alls på länge utom mormor och mamma så hon kommer få ta en hel del surr skulle jag tro. Ne back to business det kommer en fartdåre i gåstolen precis.

16 september

Min gårdag slutade hos mormor och ukki, mormor hade gjort klappgröt så det åt jag, har nyligen sagt att det var så lägesedan jag åt det så det var perfekt. Jag gillar dom, dom är så söta. Jag gjorde väl inte så mycket mer igår. Idag har jag faktist hunnit göra ganska mycket och klockan är bara halv 2. Dammsugat, tvättat handukar, kollat klart filmen jag somnade till för någon dag sen, handlat och promenerat. Ganska bra gjort tycker jag själv. Ne nu ska jag busa lite med alvin innan han blir trött.

15 september

Mycket har hänt sedan sist jag skrev här, mamma har fyllt 40år, malin har hunnit bli 18år och lillgossen har döpts. Skönt att vi har fått bort det där dopet, det tog sin lilla stund men nu är det bort gjort iaf. Har just kommit in har varit och promenerat med gossen och han sover fortfarande i vagnen, helt otroligt. Sitter och funderar på vad dagen har att ge men vet inte vad jag ska göra. FÅ se vad som sker. Orkar inte sitta inne en dag till man blir tokig av sånt. Herregud kollade på svenska hemmafruar eller vad den hette igår och så läste jag aftonbladet precis den där Anna Anka kan ju inte riktigt vara helt hundra, hon vill att hela serien ska handla om henne för hon tycker dom andra fruarna gör bort sig. ja alla är vi olika och tacka fan för det! Ne nu ska jag läsa lite och slänga på en tvättmaskin.

4 september

Idag har jag faktist inte gjort något alls bara varit hemma och slöat. Skönt! Fast Alvin tycker det är mycket roligare om vi gör något hela tiden. Han har lekt med sin bil ett tag och sen har vi tagit en femma på soffan, både jag och han måste ha sovit djupt för ingen av oss har märkt att stian har suttit och lirat gura. De är väll det jag har gjort och nu sitter jag och taggar in för i kväll. Alvin ska vara med mamma och ante i natt och hoppas han sover så bra som han gör här hemma så dom inte är helt slut när mamma ska slå till med partaj.

2 september

Inget har gått min väg idag, kyrkan har inte ringt fast dom skulle ha gjort det för länge sen. När jag ringer dit så kommer jag först till en gubbe som säger "vill du komma till jukkasjärvi församlig tryck 1". Jag trycker den där förbannade ettan och vart kommer jag då jo bara för omväxlingens skull så kommer jag till en kärring som säger "vänta omkoppling sker" Spelar ingen roll hur länge man väntar i luren hon bara knatar samma skit igen "vänta omkoppling sker". Bara för att jag inte vill ha dop i kyrkan så ska det vara så jäkla omständigt, snart kan han knalla upp själv och doppa huvudet i vattnet. Så jävla less på svenska kyrkan så det är sjukt. Det är bara att inse att dom inte vill ha något med mig att göra för samma visa var det när jag skulle ta konfan då glömde dom bort mig två år i rad! Sen de där sjukhuset kommer jag inte heller fram till när jag försöker ringa. Måste ha några tabletter till magen hade jag tänkt för jag kan inte äta, det gör ont direkt när jag äter något så ska försöka få några bra piller. Och sen inte på tal om pizzan idag, inte mycket har gått bra idag för min del.
Alvin är ännu sjuk feber och täppt i näsan. Tyckte så synd om han när han låg och sov inatt eller försökte sova, han bara vred och vände på sig hela tiden. Han har inte alls kunnat slappna av vaknat hur många gånger som helst inatt och har inte kunnat somnat om. Sen har jag inte speciellt tur med val av pappa heller, han ligger och sover så djupt så när jag ska försöka väcka han så jag får sova så slår han bara efter mig så nu har jag ett stort blåmärke på benet!

2 september

Här kommer en liten och snabb update. Idag har jag övningskört och sen sprungit på stan lite, varit hos mamma en sväng. Det är vad min dag har bestått av och sen har jag varit med brudarna. Alvin är sjuk, därför är jag vaken nu men nu är han på väg att slockna så ska inta sängen jag med!

RSS 2.0