29 april

Nu sover äntligen gossen efter nästan två timmars velande. Men idag var jag inte ens nära på att ge upp, mitt tålamod har blivit mycket bättre. Fast jag har aldrig gett upp heller men varit nära någon gång. Idag var han trött stackars liten, alldeles för trött det var väll de som störde han lite. Jag måste bara berätta hur söt han är, Jag ligger i våran säng bredvid hans säng där han ligger. Han slår mig och sliter mig i håret för att han måste ligga i sin säng och inte får ligga med mig men just eter han har slagit eller rivit mig så säger han aaahaaaj och kramar eller pussar mig. Han är smart min son! Nu när jag har fått ge mig själv lite beröm angående mitt tålamod ska jag ta mina samällsböcker och plugga till provet som jag har imorgon på morgonen.

27 april

Jag har ågren på besök, hatar mig själv när jag ska vara slö. nå nå. Har kommit hem för ett tag sedan vart hos mamma och mormor. Alvin ligger och sover för natten han var så trött stackarn. Jag ska plugga till provet vi har på fredag. mer än så vart det inte.
Jag tror att han gillar mig!

26 april

har precis slängt av mig skoluniformen och tagit på mig mjukisar och morgonrock. Vi hinner leka några timmar till sen är det bara på med uniformen och sticka till folketshus, där har vi en teater som vi ska kolla. Jag hatar när skolan ska göras på andra tider än på schemat. Men men det är bara bita i det  sura äpplet och gilla läget och det är precis det jag ska göra. Mina misstankar om alvins magsjuka som är på g har blivit en aning starkare han skiter och skiter men ingen spy ännu tack och lov. Fast han har säkert bara ätit något som han är lite känslig emot men vad? Nu ska vi slänga på en maskin och sedan bege oss mot alvins rum. 

25 april

Ingen ska behöva känna sig tvingad att vara med mig, det är inte meningen.
Jag har det bra och jag klara mig.
Jag kanske hade önskat att ni hade behövt mig ibland, så som jag behöver er ibland!
Men känn er för gudskull inte tvingade!!

25 april

Har just beställt hem kläder, alvin kommer att bli fin. När jag var klar med mitt beställande så insåg jag att jag hade glömt bort mig själv igen. Jag vart utan även denna månad men det kanske kommer flera chanser, jag dör inte. Idag har vi ätit hos mormor och ukki, alvin var på skidtur med dom så när han vaknat så ringde dom och när vi kom in så var middagen serverad på bordet. LYX! Vi har även hunnit med en mjukglass idag och faktist fruktsallad också. Jag har inte gjort så mycket mer än ätit idag och det känns. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och räkna får.

24 april

Nu har jag just kommit hem från min och Alvins kvällsrunda. Han är vild min gosse, helt vild. Tur att man är ung och frisk så man orka med att passa han hela tiden. Han ska klättra upp på allt! Han är farlig. Idag har vi bara städat eller det enda bra vi har gjort. Massa bus och mys har dagen också bjudit på. Nu ska jag bara hänga upp tvätten och sen är det dax för sängen, jag är trött såhär en lördag.

24 april

Tröttefis

Mina nya fina gardiner, dock inte så mörka som dom ser ut.
Kalsongmannen var på besök och hade på sig nytröjan han fick av moster.

24 april

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till 


23 april

just nu sitter vi och väntar på att vi ska kunna börja rulla, vi har varit klar sedan klockan 6 och lilleman är trött efter en uppstigning klockan 5. Vi ska nog gå och leka istället det här är inte så populärt! Värdelöst inlägg jag vet.

22 april

Idag har min dag varit bra. Inget annorlunda har hänt eller så men den har varit bra! Gossen ligger och vrider och vänder på sig i sängen så jag misstänker att det är dodoooo som jagar han i sömnen. Han är perfekt för mig vi passar så bra ihop lika envisa och dansglada. Vi dansar ofta och vi gillar det. Jag kan säga så här att det är trist när han sover då måste jag försöka underhålla mig själv, det gör han så bra när han är vaken. Egentligen så älskar jag när han vaknar flera gånger på natten eller bråkar lite vid läggdags eller när han kastar saker i toalett stolen eller inte vill ligga still när det är blöjbyte. om jag ser det så här så är det inte alls jobbigt om man nu får kalla de det. Det är roligt, det händer något helatiden och det gillar jag. Vi har det kul tillsammans och det är hans förtjänst att de är så. Sen kanske jag helst hade skippat att gräva i toaletten efter massa leksaker. Senast idag hade vi en liten anka som simmade där han var gul och var pirat men numera bor han i soporna, där hör han hemma!  Nu ska jag nog snosa med gossen och somna till hans andetag. 
Vi två på julafton, undvik att kolla på mina snygga kläder.

20 april

Inte min dag alls idag. Dagen började strax efter 05.00 av att väckarklockan ringer som bara den. Personen som ställt den ligger och sover och låtsas inte höra. Jag och Alvin stiger upp och käkar och sen är det full gång på gossen. Klockan börjar närma sig dagis och skola och då upptäcker jag att alvins kläder är borta, tog nämligen fram allting igår så jag skulle slippa det idag. Overallen hittar jag till sist i skrubben men vart är galonisarna. Jag skiter i dom för att hinna något sådär i tid men direkt jag kommer in på dagis sätter kärringarna igång. Semesterlappen, hans ena vante är borta, galonisarna, galonvantar, en tutterem. Det är inte så lätt att fixa fram galonvantar på morgon och tutterem? vad ska han ha tutten med när han är ute och leker? Ja inte vet jag! Jakten på dom försvunna galonbyxorna fortsatte, åkte till mormor och kollade men inga byxor. Åkte hem, rev fram allt jäkla skit och till slut så kollade jag i städskåpet och vips där var dom i ena hinken. I städskåpet. Stian hade tyckt att inget skulle vara framme men varför städskåpet? Ja inget jag förstår mig på. Dagen har ungefär fortsatt i samma mönster så nu ska jag ta och äta min BRÄNDA chili con carne och sen ska jag försöka fixa kranen inne på toan som gick sönder.

15 april

I natt vart det inte mycket mer än 2 och en halvtimmes sömn. Men konstigt nog så känner jag mig pigg. I gårkväll eller i natt så har gossen inte riktigt varit sig själv. Han har skrikit konstant mellan 10 och 12. Vid tolv ringde jag akuten och hörde vad dom sa eftersom att alvin ramlat på kvällen och slagit huvudet, dom tyckte att vi skulle komma in och kolla. Allt såg helt okej ut som vi alla trodde men skönt att veta att han inte hade fått något desto större. Vid 4 kunde han slappna av och somnade strax därpå. Men han vaknade likförbannat av stians väckarklocka som ringer en kvart innan han fattar att stiga upp så vi har varit vakna sedan dess. Nu ska jag ta tag i boken och hoppas att jag hinner klart innan halv 12.

14 april

Min energi är borta. Jag är trött, trött och trött, och jag hatar att jag gnäller. Jag har en bok som ska vara utläst imorgon plus två brev. Boken är halvläst och jag har fan inget att skylla på. Men så här är det när jag kommer hem från skolan inte vill jag då fortsätta med skoljobb. Skolan ska man göra i skolan inte hemma. Vem tar med sig jobbet efter en hel arbetsdag och fortsätter jobba när dom kommer hem? Inte är det då många. Jag har inte tid att göra massa skolsaker hemma eller tid finns ju alltid men när den väl kommer så sover jag. Gud så jag hatar mig själv när jag är så gnällig. Gnäll borde inte få finnas det är jobbigt att lyssna på och det är jobbgt att gnälla. Vi yngre är nog bäst på den här fronten eller ja vi och dom äldre som det är synd om som har levt ett så jobbigt liv. Det är inge kul varken för dom som gnäller eller för dom som hör på. Men nu ska jag göra det jag tycker att jag förtjänar en sömn. Jag struntar i den där boken och kanske att jag struntar i svenskan imrogon och kanske att jag gör den idag.

14 april

Idag har vi varit på konsert med skolan och jag smälter, beundrar verkligen dom som kan sjunga. Det var både kul och bra så det var toppen. Jag gillar sånt där som har med dans och musik att göra, synd att man inte kan något av det själv bara. Just nu sitter jag och funderar över middagen, jag har sådan mattorka så det inte är sant. Alvin sover, han är helt slut när han kommer hem från dagis. Stackarn plus att han har världarnas bula i huvudet. Han hade sprungit in i ett bord på dagis. Det är synd om han idag. När han vaknar och vi har ätit så ska vi åka ner till mormor och ukki, jag hade behövt hjälp nämligen imorgon med alvin. Vi ska ha någon super viktig information om projektarbetet och jag har inte dagis tid under den tiden så. Men i värsta fall får han följa med på den. Det är ju vilket som.

11 april

Ännu en bra dag i mitt liv har passerat, varit ute hela förmiddagen på tävlingarna. Nu på eftermiddagen så har vi varit hos mamma och gänget. Alvin åkte knatteracet med moster. Jag tror han gillade de!
Innan start
speedo och betty
Prisutdelningen

11 april

Jag gillar att ta det lugnt på morgonen, det är skönt men snart är det slut på det, närmare bestämt imorgon. Idag har vi vaknat strax efter sex och jag sitter ännu med morgonrock, jag njuter sista dagen sen börjar det hårda livet igen. Hårda och hårda men det normala kanske. Jag vill inte gå skola jag vill vara med alvin mera. Hade det varit ett alternativ så hade jag skitit i skolan men alla behöver vi en utbildning. Synd att jag valde något som jag inte kommer ha någon nytta av, jag vill inte jobba inom vården med en sådan skitlön. Aldrig! Men jag ska gå ut skolan ett åt försent och inte ett ig ska finnas på pappret då är jag nöjd. Hoppsan vad gnällit det där vart. JAg skippar dom där fasonerna och berättar att jag budat hem en resesäng på tradera. Vet inte riktigt hur det fungerar men nu har jag ialla fall fört över pengar så få se om någon säng dyker upp. Den skulle vara ny, från ett företag så hoppas dom inte lurar mig. Nu kan vi fara och resa och det gör vi redan nästa månad, skönt att komma bort ett tag. Vet ännu inte om jag ska köra eller om vi åker tåg. Nu ska jag ta och slänga på en tvätt och sen ska vi fara ut och kolla hundtävlingarna.

10 april

Gossen sover så jag ska ta och hoppa i duschen sen ska jag ut och sitta i solen. Skönt, jag gillar nog värmen och allt det där som hör till. Sen ska jag handla och tvätta och sen kanske jag orkar med att städa toaletten annars får det vänta till imorgon.
ALvin 6månader

9 april

Jag har haft så fullt upp så bloggen blir lidandes. Men jag gillar det, det ska hända saker annars blir det trist. Vi har ätit godis i massor, myst, sovit lite, varit vaken mycket, grillat, ätit god mat,varit lite sjuka, varit på leklandet, varit ute i skogen och så har vi ätit en massa tårta. Joke (hur det nu stavas) Lina och Stian har fyllt år, alla under en helg har jag för mig att det var. Nu ska jag ta och underhålla min son, han är trött men får inte somna före klockan 7 så kanske han sover bättre. Hoppas, jag skulle velat ha en sovmorgon till 9 eller en hel natts sömn. Det skulle gjort susen. Men jag ska inte klaga det finns dom som inte ens har en säng och det har iaf jag. En stor och skön sådan.

9 april

En massa gamla och nya bilder
.

1 april

Just nu ligger jag i sängen, jag är redo för john blund klockan 7 på kvällen,tragiskt men sant. Har just sövt Alvin hans energi la av så det var bara att sadla om till natten. Jag är så sugen på allt godis som jag vet att vi har i skafferiet men jag kan inte äta idag igen. Jag kan inte vara ensam om kvällarna det går som inte det enda jag gör är att äta. Om det hade varit mat hade inte gjort något men jag äter bara godis. Igår åt jag en familje guf påse och så slank en choklad ner. Äckliga jag. Och en cola och en bulla och tidigare på dagen en pizza. Jag är SUND! Men än syns inte mina svullotakter på vågen men vän ta om en månad jag rullar fram och ingen kan stoppa mig, jag bara rullar fram. Nu ska jag dra täcket över huvudet,Alvins sjuklighet i två veckor har satt sina spår, jag såååå slut! Men jag gillar det de är skönt både att gubben är frisk och att jag är slut.

RSS 2.0