26 juni

Michael Jackson är död! Det var det första jag hörde i dag på morgonen när jag slog på radion så har popat hans låtar hela morgonen. En ganska bra start faktist. Sen har jag myst med min superpojke och så har jag varit ner till mamma. Agerade lite frisör åt henne och jag som inte är sådär riktigt haj på det där men resultatet vart bra, tyckte både jag och min mor. Så om ni ser någon på festivalen med lockigt snyggt hår så vet ni vem det är. Haha det är säkert bara hon som har snyggt och lockigt. Just nu sitter jag bara här och skriver för att fördriva tiden några minuter till så jag kan gå och sätta i gång en ny tvätt maskin. Har tvättat första gången klockan 2 men se åkte jag ner till mamma och jag hade i tanken att stian tar över, men inte det inte han hade somnat. Ne nu ska jag bege mig dit ner till den läskiga källaren! 

25 juni

Så där nu har jag kännt av mitt festivalsug, det är inte ett måste men det hade varit kul att gå när det för engångs skull händer något här i Kiruna. Men det blir inget för min del, jag kom ju på den brillianta iden att jag går ena dagen och stian andra men det var han inte så sugen på så jag får vara hemma. Eller det han inte gick med på var att vara ensam med Alvin ena kvällen och natten. Så han får gå, jag får hitta något annat som roar mig. Kanske lite tv eller något sånt. Men nästa år då är Alvin stor och då vågar man låta han sova hos någon annan kanske men det tror jag. Så då får jag ta i extra hårt nästa år. Med min tur så är det väl sista året för kirunafestivalen i år men då får jag väll dra till soppero läste i tidningen att dom hade haft någon festival med hela 400 personer. Det var ganska mycket ändå för att vara en så pass liten by. Ne nu ska jag sluta att försöka klura ut min utgång imorgon, det går helt enkelt inte. Ni får ha det så kul utan mig och se till att dansa och sjung med Arvingarna ordentligt, jag ska höra och känna danstegen ända hit ner! 

25 juni

Woho idag känner jag mig betydligt mycket gladare och det kan nog bero på att jag har fått sova heeela natten! Fan vad ersättning är bra, varför har ingen sagt det tidigare? Idag har jag faktist hunnit med mycket mer än jag brukar, har städat hela köket håller på med tv rummet, skulle tvätta kläder men det får bli imorgon den var nämligen bokad hela dagen så det får vänta. Och de bästa med allt är nog att gossen ligger och sover i vagnen. Nu på senare tid har fått för sig att han inte ska ligga där men nu har det skett något mirakulöst under skulle jag tro. Just nu har jag tagit en liten paus men ska åter upp ta mitt städa så tiden går fort till klockan 8, då kommer mitt käk! 

24 juni

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar jag saknar er min kära mor och far. Maten smakar skit känner mig så klen, jag hunssas hit och dit jag trivs inte i armen! Det känns som att jag jobbar i armen, får bara ta order gör du det, eller gör det. Fy fan vad trist, ne hade tänkt knalla ner till mamma och dom där nere men det gick inte som planerat. Stian skulle sova. Vaknade halv tolv och frågade vad jag gjorde hemma, mig veteligen bor jag också här men han tänkte att jag hade fått ner vagnen, hunnit duscha,ätit ja och fixat allt medans han låg och sov. Så tyvärr hann jag inte längre och orken flög ur mig så jag åker bil ner ist när madde slutar och jobba. Ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag, det ser förjävligt ut och varmt är det. Bara massa problem. Ne nu ska jag och Alvin gå och köpa blöjor så går tiden snabbare.   

23juni

jag anropar fl att ringa mig när du ser de här!!

22 juni

Nu har jag varit och gjort halkbanan, det var kul fast jobbigt när det var så länge. Men nu är jag ännu ett steg närmare mitt körkort. Tur att jag och Julia hade med oss superchaffisen annars hade vi först kommit hem ja nu eller vid halv sju, det hande känts surt! När jag kom hem var min ena gosse borta, mamma hade varit och lånat han. Jag som hade tänkt att jag skulle mysa med han men de får vänta tills senare då. Det är hemskt saknar han redan och jag har bara varit borta 9 timmar eller det är ju ganska mycket men det ska vi ta igen de kan jag lova! Just nu sitter jag och äter gröt och väntar på att herr Fl ska höra av sig så vi kan ta en mjukglass om vi nu hinner det hon skulle nämligen ta en 5a, och är hon som hon tidigare har varit med dom där 5orna så hinner vi nog inte. Men under har skett förr! Ne nu ska jag äta min gröt och sen tror jag att jag ska lägga mig på soffan och vila ögonlocken ett tag.

20 juni



19 juni

Idag var jag och Linnea och raggade efter mjukglass men köpte vi någon, nej! Allt var ju stängt så vi fick promenera hem utan glass. Bara för att det var så där någorlunda väder så ska det vara afton. Aja men jag vara ute och gick en sväng och det behövdes, med 7 kg på magen också eftersom jag hade Alvin med mig i bärselen. Det är inte illa pinkat av mig. Just nu sitter jag och lyssnar på våran dammsugare som ligger på golvet och tom suger bara för att Stian ska få Alvin att sova. Jag hatar det där ljudet och saken blir ju inte bättre av att jag har huvudvärk. Men som Stian sa natta du han då så slipper du dammsugarn och då kan jag fortsätta kolla tv men bara för att jag ska trottsa lite och hinna sitta vid datorn så tar jag den smällen. Idag har han inte gjort något annat än legat i den där soffan och varit ute och skejtat två timmar så jag tyckte att han behövde lite tid med sin son också. Aja det är hans problem inte mina. Jag är hungrig och vi har inget att äta, blir äckligt less på det där tomma kylskåpet som ändå ska öppna flera gånger i hopp om att det kanske ska finnas något ätbart. Mamma kom hem så vi kan åka på coop och handla! Hon är ju min trogna handlar vän så kan inte riktigt svika banden vi har mellan oss där inne på coop. Eller om sanningen ska fram så är jag lite för slö för att gå dit, handla och sen gå hem med varorna. Ne det är inte riktigt min grej. Nu ska jag sluta skriva för känner att det ändå bara kommer massa skit. Men först enbild på mig och min sötnos. 

18 juni

Bildäcken var uppätna och de resulterade med en kexchoklad och chips och dipp. Jag måste faktist börja ta tag i det där men jag har ingen motivation, ingen alls. Jag måste ha några allvarliga problem för jag blir sur och så gör jag allt för att få i mig lite av det där goda som tydligen bara verkar finnas i godis ja och i några kakor, kladdkaka kan också gå bra men bara om det verkligen krisar. Fy fan vad jag är äcklig om man tänker efter! Urcsh! Men som sagt ska jag ta tag i det där när jag har orken för lusten kommer ju aldrig att finnas.. Jag vet inte vad det är med mig men när storhelgerna närmar sig så får jag panik eller inte panik men ångest eller kanske inte ångest heller men jag blir kanske nervös. Eller ja det går inte att beskriva känslan men det känns inte bra. Det var så här förra helgen också och vad de beror vet jag inte heller, jag måste försöka vara sysselsatt hela tiden för att inte hamna i någon depp grop. Fast jag deppar inte heller jag vet helt enkelt inte vad det är med mig. Måste vara med Alvin hela tiden annars får jag en sådan där konstig känsla, vet inte om det är bra eller dåligt men jag håller väll på att bli sinnesjuk eller något liknande. Nu ska jag hoppa i sängen och mysa med mina två, slå det ni! Det är inte många som har två killar som ligger och väntar i sängen på er!!

18 juni

Idag har jag varit på gruvtrollets lekland och lekt av mig, det var ju skitkul fast ångrade mig lite att inte Alvin fick följa för det var massa andra i hans ålder där. Inte för att han hade kunnat göra något men han hade kunnat fått följa med och kolla på. Det är väl det jag har gjort, kollat lite the kung of queen den är faktist bra fast jag var lite skeptisk i början. Sen har jag lekt lite med Alvin och när han låg på golvet på en filt som han brukar och jag och stian tittar på tv så börjar han gnälla (som han har kommit på att han kan göra) och när vi kollar på han så ligger han på mage. Vi vart helt till oss och lade han på mage igen och stian "lockade" han med hans leksaksblomma och vips så var han på mage igen. Senare kom han på det där själv så det är det han har pysslat med hela kvällen. Jag tror han tycker det är kul men samtidigt så gnäller han direkt när han är på magen, han blir skit sur och börjar grina, men ändå ska han rulla dit stackarn. Han har somnat nu verkar som att han har haft en tuff dag när jag har varit borta, ne men han var så trött så det blir en tidig morgon imorgon, en väldigt tidig. Det längtar jag inte till om jag säger så. Nu väntar jag på att Stian ska sluta prata med ps3 snubben så att jag kan fråga han vart mina bildäck är för hittade inte dom och mitt sockerberoende börjar visa sig. Jag förstår inte att man kan prata så länge med någon man inte känner plus att det är i telefon och sen prata om tvspel och sånt skit, jag ljuger inte dom har säkert prata i en kvart. Jag vill ha mina BILDÄCK!

15 juni

Min dag har varit bra, nästan sjukt bra. Alvin har varit hur snäll som helst, jag var inte trött på morgonen fast jag bara sovit 4 timmar. Jag har hunnit med en stödvila och de bästa av allt jag har vunnit idag. Skorna jag var med och tävlade om på Mias blogg. Dom var hur sköna som helst och passar perfekt!  

15 juni

Jag hade helt och hållet glömt bort att det var sommarlov nu för dom som går i skola, det måste vara vädret som gör mig så snurrig. Idag hade jag faktist tänkt ta en lite runda med vagnen och mina ben, men får se om vädret tillåter. Det känns jätte konstigt att jag är vaken så sent och att jag inte ligger framför tvn och håller på att somna, jag sitter på datorn, stian framför tvn och lilleman ligger ensam i sängen och sover. Mamma tyckte väll inte riktigt att jag skulle natta han i soffan så testade i sängen och de funkade men det känns som att han blir så ensam. Så ska och göra han sällskap nu snart. Har redan hunnit söka en lägenhet också men vi får nog den inte men det hade inte suttit fel med en större lya. Men tänk om alla har åkt på semester redan och har glömt bort att söka då kanske vi har en liten chans iaf. Sitter och funderar på vad vi ska hitta på i sommar, jag vill till Finland och så vill jag till umeå men ekonomin räcker inte riktigt så långt så jag får nog nöja mig med att sitta i kiruna hela sommarn. Lyckat! Jag har också bestämt mig för att det inte blir någon festival heller ska försöka få med mig mamma och gänget till stugan istället hade vart mys. Men dom kanske också ska gå. För troligtvis är det nog bara jag som säger nej till de så kommer få vara ensam hela helgen. Men jag är faktist kärringen mot strömmen, jag måste vara det.. Kanske något som inte gick riktigt rätt till.. ne nu sängen. 

14 juni

Har mer bilder att bju på så här kommer dom.
 



14 juni

Idag har jag faktist varit på vift hela dagen. Var först och handla sen åkte jag ner till mamma och gänget, satt där ett tag och sen käkade vi tacos. Efter det var vi förbi hos mormor och ukki, åt rabarbersoppa och birakka och tissibulla så klart. var alldeles just förbi hos linnea och kollade på hennes 3 nya hundar. Dom var riktigt söta faktist. Fast det gjorde inte mitt hundsug lugnare. Valpar är så fina. Ne nu en bild på en riktig stjärna!

13 juni

Vilken dag igår, på morgonen var jag på stan och handlade massa saker åt Alvin sen kollade jag utsläppet. Och alla var så glada och hade så kul. Längtar tills man själv stå där. Efter det vart det fika här hemma med Stian och lite annat folk. Åkte sen ner till madde och fikade igen och sen vart det att åka hem. Här hemma började vi dricka lite smått och i hopp om att jag skulle få fixa mig senare. Men så vart de inte. Jag hade skitkul tills det var någon som lacka ut totalt, jaa jag förstår inte. Det var mig du skulle ha flygit på för de var jag som sa åt dig att sluta slå in dörren.Hoppas du fick en bra kväll, jag kan då bara säga att du förstörde för jävligt många andra.. Det var min kväll inte så lockande va? Ne aldrig mer.  

10 juni

Jag är deprimerad, fyy jag spillde ut 90cl av alvins mjölk rakt över golvet och jag är verkligen i behov av all mjölk jag kan få. Ska det där göra så att jag inte kan gå ut då vet jag inte vad jag gör. Men man ska ju egentligen inte grina för spilld mjölk men det gör jag ändå.. Nej nu ska jag vara vaken tills han ska äta och sen ska jag vara vaken ännu två timma för att kanske få ihop till en utgång..

10 juni

Jag hittade faktist lite saker att slösa pengar på, tur var väll de. Nu har jag kläder till fredag men vet inte vad jag ska ha, om jag ska ha klänning eller jeans det får vädret avgöra. Idag har jag gjort min stora debut, Stian skickade iväg mig och köpa snus och jag var så laddad att dra fram passet ur fickan och stajla lite men fan kärringen frågade inte så det var inge roligt. Aja nu har jag gjort det också. Imorgon kommer frida förbi på förmiddagen och sen resten av dagen blir det att nöta tvn och pumpen. 
  
Några bilder ifrån gårdagen. Glömde helt bort och fota när brudarna var här men det får jag ta igen.

10 juni

Gårdagen var bra, fick massa fint, bra folk och gott fika. Just nu sitter jag och väntar på att gossen ska bli hungrig så att jag kan åka på stan och kolla om dom har något fint. Kanske något till fredag, jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag är så taggad till på fredag, ska nämligen ut och ta en liten sluring hade jag tänkt. Hoppas bara att Alvin är snäll så mamma inte måste sitta uppe hela natten och sen gå ut och jobba dygn dagen efter. Men det tror jag han brukar ju vara snäll när han är med henne. Var till bvc idag och han växer som han ska, han väger 6700g och är 56 lång så det är ju bra. Tänk att han har blivit 4 cm längre på en månad. Fy vad han ska ha växtvärk stackarn. För övrigt så är jag ägare till dom där bruna skona nu, mormor hade köpt dom åt mig. Vart lite paff, jag börja tänka att mormor nu hade börja så stort läsa min blogg här men så var det inte, mamma var nog lite inblandad där tror jag. Ne nu ska jag firra lite saker sen staden. Jag hade tänkt stoppa in lite bilder också men det gör jag i kväll om jag får läge. 

9 juni

Det är ingen vanlig dag för det är mias födelsedag, hurra hurra hurra.. Eller något sånt. Japp idag är jag kvinna så stort som stian håller på och tjata om. Kvinna det låter ganska stort, inte tjej eller kärring utan kvinna. Det är nog något bra tror jag. haha. Men jag har ännu inte hunnit känna på det hära 18års livet ännu, Stian skickade mig och köpa snus idag på morgonen men när jag är på väg inser jag att det regnar och då fick han göra det istället. Men det var ju bra för då fick han ju prata med sin kära vän som kioskägare. Hon hade tydligen också problem med jobbargubben i tvättstugan så nu hade dom ett gemensamt samtalsämne. Håller på att tvätta igen för märkte ju att de var typ sot eller något svart på alla kläder så dom var tvungna att tvättas igen, säkert från jobbargubben det med för han har väll säkert tvätta sina arbetskläder och inte tvättat efter sig. Jag skojjar inte vad det luktar där nere men nu har det förvandlats från sur disktrasa blandat med svett till järn eller typ industriverkstad. Det märks säkert att jag hänger upp mig på det där men det är jäkla störande. Ne nu ska jag köra lite vagn ett tag och se hur det slutar.  

8 juni

Nu är min dag nästan avklarad, har hunnit dammsuga,tvätta kläder, övningsköra med körskolan,handlat, övningskört med mamma, hämtat ut min vinst, varit till skolan och så har jag hunnit med en liten powernap på 40 min. Ganska mycket har jag fått gjort för att vara jag. Men allt har inte gått min väg om jag säger så och det började redan på morgonen. Jag är alltid annars vaken vid halv sju, sju någongång men bara för att jag skulle köra med bilskolan så vaknade jag halv 8. Skulle vara där 8 så fick lite panik. hade bokat tvättis och när jag kommer ner så har jobbargubben varit i farten igen. Han hade lite kläder i tvättmaskinen och lite kläder i torkrummet. Så fick börja ta ut hans kläder innan jag kunde börja tvätta, men gubben ger sig inte där, nej visst inte gången senare jag kommer ner då håller han på att tvätta förfullt igen. Och sedan hänger han kläderna i torkrummet och det luktar svett i hela korridoren och torkrummet så fick ta upp mina kläder så nu är det kläder på tork överallt i hela lägenheten. Vart i alla fall helt slut efter tvättandet så jag tyckte att jag var värd att sova ett tag men det tyckte nog inte Stian. Men lite tur har jag också haft, jag fick ett samtal idag av fitness källaren och jag hade vunnit ett 5-kort så nu får jag väll börja träna på riktigt, några gånger i alla fall. Nu ska jag ta och ladda batterierna framför soffan och under tiden natta min son som börjar bli lite trött. Fy vad effektiv jag börjar bli. Det här är inte jag. Och slutligen en bild på min Alvin.  

6 juni

Hela förmiddagen har spenderats på sporthallen, har ju varit kom i form dag så har varit där och provat på lite saker. Det var faktist kul men jag hade velat hinna med afro men det får jag testa någon annan gång. Satt och kolla när det var några som dansade foxtrot eller hur det stavas och jag skojjar inte, det såg ut som en gubbe var övertänd och speciellt på en ung utlänsk tjej. Ja alla dessa lirare vi har på denna värld. När jag kom hem var jag förstås hungring som en varg men hade inte riktigt mage att äta och låta Alvin grina i stolen så det fick vänta och jag har nyss slängt i mig min middag. Jag har också hunnit beställa stians student present, hoppas bara att dom hinner komma men der borde dom ju göra. Nu  måste jag runda av ska jag ta och lägga gossen.

5 juni

Lyssna på det här imorgon ska jag vara väldigt hurtig, ska nämligen köra ett svettis och friskis pass och sen ett box pass. Skönt! Men gissa om någon kommer dö, men det ska jag nog klara. Just nu ser jag fram emot en kväll framför tvn orkar inte gå ut och åka bil som planerna var från början. Jag ska sova hade jag tänkt, känns som att det behövs. Fast innan det så ska jag faktist ta och göra en macka för jag har faktist handla idag och jag måste ju passa på så länge det finns mat! 
 

Snart är dom mina! Är dom inte söta eller är dom inte söta? 

5 juni

Har varit väldigt flitig idag vaknade tidigt och började städa direkt. Klockan tio var jag på stan och försökte hitta byxor åt Nisse, vet inte hur många par han provade. Men inga dög dom var för tajta i benen eller så stack dom så han blev utan. Sen kom jag hem matade Alvin och sen for vi och handla mat. Så har just kommit hem, nu ska jag gå förbi konsum för glömde ju en del saker som vanligt. 


Det är jag som är reservkompisen. Har ni ingen att vara med så hör av er! 

3 juni

Idag på morgonen hade jag massa folk som underhöll mig, det var ju hjampisjoggen så jag och Alvin har haft mycket folk och titta på genom fönstret. Så om jag hade druckit kaffe så hade jag nog tagit morgon kaffe till allt springade folk. Just nu sitter jag och håller tummarna att vädret ska bli bättre så jag kan gå och kolla balen. Jag har lite problem, hade ju hoppats på sol idag så jag kan ha Alvin i bärselen men med min tur så funkade inte det heller. Jaja annars får jag väll kolla bilderna på cc men det är ändå inte samma känsla. Men jag ser ju hur det blir. Nu ska jag hoppa i badet och njuta! 

2 juni

Sådär maten i ugnen, städat i köket och snart blir det stan. Måste köpa Stians student present och så ska jag se om jag hittar något åt madde också. Till middag blir det lax och pottimos. Det kommer bli super tror jag. Jag har faktist inte gjort så mycket idag, sovit till halv 12 och jag känner mig inte utvilad tvärtom nästan. Hemskt, och imorgon så blir jag troligtvis uppe hur tidigt som helst eftersom Stian ska på bal-efterfesten så har två tidiga dagar framför mig. Ne nu ska jag springa ner till tvättis och kolla min lycka där!

RSS 2.0