Mina rädslor

Jag är rädd för ensamhet. Jag är rädd för att mina närmaste ska drabbas av något hemskt. Jag är räddför sjukdomar. Jag är rädd för rädsla och jag är rädd för ormar.


Något som är väldigt viktigt för mig är

Alvin. Han är min lilla glädjespridare här på jorden. Och med honom mår jag som bäst! Sen är min övriga familj jätte viktig och mina vänner såklart! Hade inte bilder på alla men:)


Något jag önskar att jag gjort mer av

Måste helt klart vara att jag sket i skolan så pass mycket som jag gjorde. Det var ju lätt, kul och inte fan var klockan 8 tidigt att börja.


22 februari

idag är jag ledig. en efterlängtad dag om jag säger så! Jag och gossen ska ut och leka snart men först lite morgon mys i soffan. sen får vi se vad dagen har att erbjuda! 
härligt med sommar!

Mina favoritskor

Antingen är det luddarna eller sälskinnskorna dom är varma och sköna. På sommarn gillar jag converse :)


Något jag saknar

Åh svår fråga de med! Saknar massa. Saknar solen och sommaren. Jag saknar vissa av mina gamla vänner. Jag saknar gamla tider och jag saknar att vara liten ibland.


Min favorit resa

Vet inte har typ inte rest någonstans. Men måste nog vara när vi var till Bullis, varmt och skönt!


Det här får nig att gråta

Typ allt. Jag gråter av glädje, när jag är arg, när jag ser film, ja jag grinar till och med till biggest loser:)


Skulle jag byta utseende men någon skulle de vara

Megan fox helt klart! Snyggare brud får man leta efter. Och sen såååå jävla snygg kropp!


Den frisyr jag trivs bäst i

Är nog mitt vanliga utsläppta hår. Har nog inte haft så mycket till frisyr så att säga:)


Det här ångrar jag

Har mycket som jag har gjort som jag ångrar. Jag ångrar att jag tagit vissa val i livet som jag idag skäms över, men man får försöka se det såhär att allt är en enda stor läxa! För lärt mig det har jag gjort!


Det här hade jag på mig idag

FörstorA jeans, randig mysig men ful plysch tröja och rosa randiga sockar.


Min bästa vän

Har en underbar vän som jämt finns där och ställer upp för mig. En vän som jag kan blotta hela mig och min värld för, hon tar mig för den jag är och hon förväntar sig inget speciellt av mig, bara jag är som jag är. Just därför älskar jag denna kvinna så <3


Mina passioner

Oj svårt och skriva om de. Vad tycker jag om att göra? Vissa dagar älskar jAg att baka andra dagar brinner jag för att göra något svettigt, jaa jag vet faktiskt inte vad jag har för passion här i livet? Tycker om massa saker mycket:)


Det här åt jag idag

Har bara druckit en massa kaffe på jobbet eftersom jag glömde min matback. Sen har jag ätit tacos som min kära mor bjöd på och nu ska jag äta äppelpaj smarrigt!


Min favorit plats

Måste ju vara skogen. När de är ljust och vår och solen värmer!


Om mig

Ja bor högst upp i landet typ. Trivs rätt bra med de, bor tillsammans med min 3 årige son och min pojkvän. Tycker om att ha kul som alla andra. Gillar att vara ute och helst i skogen. Jobbar med människor med psykiatriska sjukdomar och jag stor trivs! Som person så är jag nog lite små envis och omtänksam. Vill vara de iaf. Trivs som bäst när kontot är på plus och jag har mina närmaste omkring mig.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/267901/images/2012/pic_189679843.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/267901/images/2012/pic_189679843.jpg" class="image">


så här ser den ut

Dag 1 - Om mig själv. Dag 2 – Min favoritplats. Dag 3 – Det här åt jag idag. Dag 4 – Mina passioner. Dag 5 – Min bästa vän. Dag 6 – Det här hade jag på mig idag. Dag 7 – Detta ångrar jag. Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i. Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med.. Dag 10 – Det här får mig att gråta Dag 11 – Min favoritresa. Dag 12 – Något jag saknar. Dag 13 – Mina favoritskor. Dag 14 – Något jag önskar att jag gjorde mer. Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig Dag 16 – Mina rädslor. Dag 17 – Mina styrkor. Dag 18 – Min önskelista. Dag 19 – Favoritmotto Dag 20 - Mina drömmar.

15 februari

tänkte försöka mig på en sån dära lista så kanske jag får ork att skriva här igen :)

Torsdag

Har just slutat jobbet. Trivs så bra och de är så givande! Fast skulle egentligen vilja utbilda mig till nå mer, nått inom hälsa typ. Men de kostar sådana pengar som jag inte har. Tyvärr. Nu ska jag slänga gossen i säng, Nadja har varit med honom under tiden jag jobbat, gullig som hon är;)


Hej

Förmiddags mys med hjärtat!


RSS 2.0