30 juni

Första dagen på jobbet och jag tror att jag kommer att stortrivas, tog även lite extra skift så kommer jobba mer än vad jag tänkt från första början. Det kändes hur bra som helst att få jobba lite mer men när jag kom hem insåg jag att det inte var så bra. Alvin vart suuuper glad när jag kom hem och ångesten över att jag lämnade han på morgonen vart större. Hemskt! Fast jag kommer ändå inte jobba länge men det känns inge vidare kan jag ju säga. Himla skit, aja de finns ju faktiskt värre mammor än mig är tanken som måste cirkulera nu. Sanningen är ju den och jag tror att jag är en jäkligt bra mamma och alvin kommer troligtvis inte tycka sämre om mig för det.

25 juni

Denna dag har spenderats med skurmoppen och dammsugaren, inte riktigt hela dagen men början på den i alla fall. Sen har jag hunnit vara ner till kurra två gånger, varit till Emilia en snabbsväng, badat och så har jag hunnit snacka skit med min söta granne närmare timmen stod vi ute tippar jag på. En bra och produktiv dag alltså!  Nu är jag nöjd för idag och nu hade jag tänkt att ladda batterierna för imorgon, dom lär nog behövas då också. Imorgon blir en dag ute i skogen. Det är också behövade.

Midsommar fin.

22 juni


22 juni

Jag är förbannad, på dig som vanligt. Känns hopplöst. En dag hoppas jag att du växer upp och inser vad du har missat och att den missade tiden inte går att ta igen för du skadar ju trots allt inte mig, fast du tror det.

20 juni

Jag har legat och kollat nyhetsmorgon tills klockan 11, jag var bara tvungen när det skulle handla om bröllopet och allt runt omkring. Jag har sagt länge att jag tycker att det har varit ett jäkla tjat om de där bröllopet och att jag inte skulle kolla men jag har då kollat allt i minsta detalj och en tårskvätt vart det också under Daniels tal. Nej de där får jag äta upp det var vackert! En till sak som är vacker är min sons spegelbild, det tycker han också. Jag har hängt upp en spegel i hallen och han kan inte låta bli att stå framför den och pussa sin egen spegelbild samtidigt som han säger ahaaj.

19 juni

Gossen sover och jag ska sadla om till målare strax, har lite ramar jag ska spraymåla. Igår var vi och käkade hos mor och ante och efter maten vart de tårta eftersom ante fyller år idag men firades igår. Idag har inget desto mer hänt, vi har kollat bröllopet och en jäkla massa "BANNANÄ" avsnitt. Lekt lite och sånt.

16 juni

Och en gammal bild på mitt hjärta.

16 juni

Jag har inte skött det här med bloggandet bra och kommer troligtvis inte göra det dom kommande dagarna heller. Vi lever var väl det jag ville få sagt. Och jag kan väl ha en liten lätt frågestund då under tiden så blir N nöjd. Fråga på, massa frågor vill jag ha.

Årets första jordgubbar!

foto203 (MMS)

Årets första jordgubbar!


Kvällis med 2 and a half men.

foto200 (MMS)

Kvällis med 2 and a half men.


SMS-inlägg

foto198 (MMS)


2 juni

Jag är sjukt trött och klockan är bara nio. Jag ska hoppa i säng så fort diskmaskinen är klar. Balen var lika rolig att titta som jag hade hoppats på, lägger ut bilder imorgon. Alla var så fina eller dom flesta. Aja förövrigt så gjorde jag en grov miss idag, trodde det var torsdag i morse och sjukanmälde mig till skolan för att jag skulle slippa hjampisjoggen men så är den imorgon och då är det väll meningen att jag ska gå.

En frunch med goda vänners sällskap.

foto188 (MMS)

En frunch med goda vänners sällskap.


2 juni

Idag sov vi lite för länge och det resulterade i att jag inte orkade gå till skolan idag. Eller det jag inte orkade göra var att gå en mil. Så jag sket i de men just nu har jag lite ångest med tanke på att jag säkert kommer få en massa restuppgifter att göra istället. Nå nå idag är det balen och de ska bli så kul att kolla på alla fina studenter, tänk att jag hade kunnat gå ut skolan i år, men det gör absolut ingenting att jag har ett år kvar för dom som går ut skolan har inte haft det så bra som jag har haft. Så egentligen är det synd om dom och inte mig... om de nu ska vara synd om någon.

Han inviger ny skorna.

RSS 2.0